REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

GUNOAIELE și CÂINII MAIDANEZI au pus STĂPÂNIRE pe o localitate din județ

GUNOAIELE și CÂINII MAIDANEZI au pus STĂPÂNIRE pe o localitate din județ

Replica API 5 iulie 2021 | 10:51 1989

Localitatea Seimeni beneficiază de o priveliște inedită, însă, cu toate acestea pare să aibă multe alte minusuri. De exemplu, turiștii care au trecut prin zonă, în ultima perioadă, ne-au declarat că au evitat să se oprească din pricina munților de gunoaie și a câinilor maidanezi înfometați.

În Seimeni, localitatea constănțeană de la malul Dunării, căldura și vremea bună din ultima perioadă a adus tot mai mulți turiști în zonă, însă frumusețea și peisajul pare a fi umbrit de două mari probleme, și anume, gunoaiele și câinii maidanezi care sunt gata să te atace din cauza foamei. De exemplu, un turist ne-a relatat experiența neplăcută pe care a avut-o în localitate, fiind chiar îndrumat de către un cetățean în acea zonă.

„Din recomandări am aflat că sunt locuri minunate de campat în zona dintre Seimeni și Capidava. Când am ajuns în Seimeni un bărbat în vârstă ne-a direcționat ca în următoarea curbă să facem stânga și apoi să coborâm spre malul Dunării. Priveliștea… de milioane dar când ne-am lăsat privirea ne-a picat fața, efectiv. Mai mulți saci de gunoaie erau împrăștiați de maidanezii înfometați din zonă, iar drumul era blocat. De ce era blocat? De sacii de gunoaie aruncați grămadă. Inițial am zis că am dat în groapa de gunoi dar nu, era un drum acolo pe care noi am preferat să îl evităm. Am plecat cu inima îndoită de acolo și ne-am căutat un alt loc de campat. Cred că atunci când trăiești într-un sat cu o astfel de priveliște, ar trebui totuși să fie și ceva facilități…”, ne-a declarat un turist.

Click pe fotografie!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce ne cenzurati? vad ca cei care scriu si folosesc cuvinte obscene ii accedptati pe cind pe noi ne cenzurati. sa va fie rusine.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272