REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Guns N' Roses anunţă lansarea unei cărţi pentru copii, „Sweet Child O' Mine“, pe 1 septembrie

Guns N' Roses anunţă lansarea unei cărţi pentru copii, „Sweet Child O' Mine“, pe 1 septembrie

Replica API 9 mai 2020 | 21:24 988

Trupa Guns N' Roses va lansa în colaborare cu scriitorul James Patterson o carte ilustrată pentru copii, care va purta titlul unei piese celebre din repertoriul grupului american, "Sweet Child O' Mine", informează vineri contactmusic.com, citat de Agerpres.

Textele din această carte ilustrată au fost compuse de scriitorul James Patterson, un renumit autor de romane aparţinând genului thriller.

Această colaborare insolită dintre rockerul Axl Rose şi colegii lui de trupă pe de-o parte şi celebrul scriitor James Patterson de cealaltă parte a fost inspirată de Maya şi Natalia, fiica respectiv nepoata lui Fernando Lebeis, managerul trupei rock californiene.

"Sunt de mult timp un fan al trupei Guns N' Roses şi, în această calitate, sunt încântat să mă asociez cu acest grup pentru a aduce la viaţă celebrul lor cântec în paginile unei cărţi. 'Sweet Childe O' Mine' este o poveste despre care ştiu deja că va fi citită cu plăcere de copii, iar părinţii lor vor putea să fredoneze alături de ei", a declarat scriitorul James Patterson.

Versurile cântecului "Sweet Child O' Mine", inclus pe albumul "Appetite for Destruction" din 1987, au fost adaptate de James Patterson într-o poveste care poate fi lecturată de micii cititori.

Cântecul original şi videoclipul său nu se adresează unui public minor.

Axl Rose, în vârstă de 58 de ani, a declarat într-un interviu anterior că ideea aflată în spatele videoclipului original consta într-o poveste macabră despre traficul de droguri.

Noul volum va fi lansat pe 1 septembrie şi conţine ilustraţii create de Jennifer Zivoin.

Coperta cărţii constă într-o imagine ce prezintă un tată, cu o chitară pe umăr, şi fiica lui, care se plimbă împreună pe o potecă înconjurată de un câmp de floarea-soarelui.

Recent, soţia lui Duff McKagan, basistul trupei Guns N' Roses, a dezvăluit că formaţia californiană lucrează la un nou album de studio.

Acesta va fi primul material discografic cu piese originale înregistrate de cei trei membri din componenţa clasică a grupului american - solistul Axl Rose, chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan - după discul "Use Your Illusion I", lansat în 1991.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272