REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Guvernul a schimbat prefectul de București: Liviu Dragnea, lovitură pentru Gabriela Firea

Guvernul a schimbat prefectul de București: Liviu Dragnea, lovitură pentru Gabriela Firea

Replica API 21 decembrie 2018 | 00:30 347

Speranța Cliseru

O decizie bombă zduduie scena politică și riscă să incendieze din nou PSD-ul. Guvernul a decis încetarea mandatului prefectului de București, Speranța Cliseru.

Cliseru este o apropiată a Gabrielei Firea, iar sursele noastre arată că Liviu Dragnea a comandat schimbarea ei din funcție tocmai ca replică în războiul cu primarul Capitalei.

Speranța Cliseru a dinamitat efectiv coaliția de guvernare și Guvernul pe subiectul protestelor din 10 august, arătând că jandarmii au intervenit în forță fără a avea acceptul ei, înainte de intervenție.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu pe Dragnea pana la un punct il pot intelege. Este un infractor care lupta pentru libertatea lui. Asa cum fac cei mai multi, cei mai lasi desigur, si fiecare o face cu mijloacele la dispozitia lui. Cei mai vinovati sunt insa aceia care ii permit, care il ajuta sa faca statul praf ca sa scape. Iar prima si cea mai grava vinovatie o are CCR.
2
0
CCR e sluga ticaloasa care face cele mai cumplite mizerii, niste mizerii de nici macar Iordache, Nicolicea sau Serban Nicolae nu viseaza sa la legifereze in parlament. Toate deciziile, ABSOLUT TOATE, in favoarea celor condamnati si cu procese pe rol. ABSOLUT TOATE. CCR a ajuns sluga prea-umila a talharilor.
3
0
dupa atatea lovituri date de un puscarias al carui loc este jilava nu al treilea om in stat, cine si cand ii va da lovitura?, cand va ajunge aceasta SATANA in puscarie?
3
0
da, ai dreptate, prietene, e Hrusca, a venit cu colindul, sa-si faca bani pentru inca un an aici, in Romanica, la prostii lui...
0
0
nu cumva este hhrusca?
4
0
constanta, pe udrea s-o puna prefect , ar fi perfect!
4
1
toate ziaristele se cred prefect , primar , magistrat , procuror , etc ....numai mahala au creeat peste tot . omul potrivit la locul potrivit , una din cheile succesului si nu invers
2
1
de sexul intersex ai auzit ?Asta asa ca sa glumim. Germania l- a adoptat de curand, olandezii mai de mult
7
2
Stie cineva ce sex are persoana din poza?
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272