REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Guvernul anunţă îngheţarea sporurilor şi interzicerea detaşărilor de la privat la stat

Guvernul anunţă îngheţarea sporurilor şi interzicerea detaşărilor de la privat la stat

Replica API 16 decembrie 2019 | 02:26 455

Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că în cadrul şedinţei de Guvern a propus, printre altele, menţinerea sporurilor şi indemnizaţiilor la nivelul anului 2019 în proiectul privind modificarea OUG 114.

"Am prezentat propunerile Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale pentru modificarea OUG 114/2018. (...) Şi propunerile noastre vin în direcţia, pe de-o parte a menţinerii sporurilor la nivelul anului 2019, respectiv a indemnizaţiilor. Am propus, de asemenea, ca indemnizaţia de hrană să fie, de asemenea, menţinută la cuantumul anului 2019, adică să nu crească", a declarat Violeta Alexandru, vineri seară, la finalul şedinţei de Guvern

Ea a adăugat că a propus Cabinetului să analizeze, fiind o primă lectură, "oportunitatea interzicerea cumulului pensiei cu salariul în sistemul public".

Violeta Alexandru a precizat că o altă propunere a fost aceea de a fi "sistate detaşările din sistemul privat în sistemul public, cu excepţia misiunilor diplomatice, respectiv cu excepţia angajaţilor din Departamentul de Comerţ Exterior care au o anumită specificitate".

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zici ca este psihopata ! Reprezinta cu succes imaginea Foamei ! Vai de capul nostru cu ce ne-am procopsit ! Acum de sarbatori , ciolanistii astia vin numai cu concedieri si taieri !
0
0
scoateti si chestia cu un salariant poate avea n contractede munca unul cu 8 ore si inca cateva partialese bat cap in cap pe o parte zice ca nu poti depasi 8 ore de munca pe saptamana dar asa poti sa depasesti cind se mai odihnesc cei care au un cim norma intreaga si alte cateva partiale hai sa fim seriosi
0
0
mai ministro intreaba-l pe Orban cite servicii a avut de spune de bugetari ca taie frunza la ciini desfiintati odata parlamentu si senatu ca tot bugetari sunt si lasati-l pe Iohanis sa conduca ca asta vrea
4
1
Documentarea in domeniul scrisului,de fapt postatului pe internet, incepe cu a invata sa scrii corect. La cum scrii banuiesc ca asa intelegi si ceea ce citesti. Din cauza prostilor de genul tau care trag concluzii in baza "unui citit inteligent" am ajuns in aceasta situatie. Asa ca lasa rusinea la o parte si mai treci pe la scoala vreo 8 ani sa nu spuna lumea ca ai avut intelgenta Veoricai.
1
0
Deziluzie mare pentru PNL sustinut de USR si ALDE cu PMP. De la incompetentii pesedisti la superincompetentii astia.
2
0
Pacat ca nu va documentary inainte sa scrieti aici, dragilor din aceasta caza suntem in urma cu 100 de ani, trebuie sa muncim, sa ne documentam si dupa acceia sa tragem concluzii, a elea fiind pozitiv sau negative, daca aveti ceva interese pe culori politice atunci va apucat si scrieti, fiti rationali!
1
6
Esti de la ITM daca stii ca luna trecuta nu le-a dat sporul pt conditii... Dar de salariul de luna asta, de ce NU spui ca la ITM NU LE-A DAT OAMENILOR SALARIUL PT LUNA NOIEMBRIE?!? Nimic bun NU a adus schimbarea asta... Este normal sa nu dai salariul oamenilor?!?
4
3
Cine are incredere in parasutelea astea, azi zic una , maine altceva, pai atunci de ce nu le-ai dat sporul la aia de ITM, sau Catu azi desfiinteaza supraacciza, a doua zi spune ca tb. introdusa la loc, ca n-a stiut de directiva Comisiei europene. Ala de la Interne i s-a casunat pe Arafat, care se bat tari dezvoltate pe el, ala de la Agricultura in schimba pe cercetatorul de mare valoare de Institutul de gene. Ala de Sanatate n-are diploma in cardiologie dar opereaza. Si a trecut doar o luna. Vreau sa vad dupa 5 ani ce va mai ramane bun in tarisoara asta blestemata.
8
3
Ce face prostul daca nu stie sa faca bani? Isi ingheata cheltuielile sau le restrange. Si se lasa exploatat de straini ca aia stiu sa faca bani. Ii iau de la prost. Penele esti un prost. Si asta va simti contribuabilul care te a votat cat de curand. Pe bugetari nu i doare asa tare. De aia si vor alegeri anticipate repede. Ca in 3 luni nu i mai voteaza nimeni cu burta goala. Acum inca mai pune botu fraierul ca o sa i fie bine cu penele plus userei.
6
3
Ce fac cu sutele de profesori si doctori pensionari care inca lucreaza?
5
3
Astia ne duc la dezastru in frunte cu Sica Mandolina ! Fac in asa fel ca alte sute de mii de romani sa ia drumul strainatatii , sa fie mana de lucru ieftina pt occidentali ... de fapt asta se si urmareste ! Strainii conduc Romania , vai de mamaliga noastra ! Pacat !
9
4
Guvern incompetent!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272