REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Guvernul PNL taie 44 de posturi de la ministerul Muncii

Guvernul PNL taie 44 de posturi de la ministerul Muncii

Replica API 29 noiembrie 2019 | 02:04 461

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a publicat, miercuri, în dezbatere publică, un proiect de hotărâre prin care se desființează 44 de posturi, între care 14 de conducere.

Proiectul de Hotărâre privind reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecției Sociale. Proiectul a fost publicat pe site-ul instituției.

Proiectul de act normativ supus consultării prevede desființarea a 44 de posturi din structura MMPS, dintre care 14 funcții publice de conducere (patru directori general, doi directori și nouă șefi serviciu), 26 funcții publice de execuție de consilier superior și patru funcții contractuale de consilier în cadrul cabinet Secretar de Stat.

Proiectul prevede și reducerea numărului de secretari de stat, noua structură a MMPS urmând să aibă patru astfel de posturi în loc de cinci, câte erau până acum.

Potrivit proiectului, aparatul propriu al Ministerului Muncii și Protecției Sociale va avea un număr maxim de 380 de posturi, finanțate de la Bugetul de Stat, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetului Ministrului.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scoateti toti politicienii si toate cozile de topor din Consiliile de Administratie din toate societatile! Si de la stat si de la privat! Nu fac nimic decat sa umfle banul nemuncit!
1
0
Desfiintati ANOFM , e o agentie care nu-si mai are rostul , pur si simplu taie frunze la caini , cursurile lor is de tot cacatul !
5
0
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
4
0
din MT DTN sa dispara actionarii care s-au umplut de bani in port pe spatele Radionav etc au falimentat totul si imediat au desfiintat fara sa incerce macar o solutie RUSINE
3
0
taiati salariile uriase si nejustificate ale medicilor si dati legea ori la stat ori la privat
3
1
Mai aveti si la alte ministere. Sunt o gramada de posturi pe care le ocupa fel si fel de rubedenii, care nici macar nu trec pe la post. Asa se intampla si la regiile autonome. Majoritatea sefilor de la raja sunt pensionari din armata sau mai. Sa nu uitati si denpensiile speciale, nemeritate.
3
0
Taiati pensiile speciale, reduceti numarul de bugetari, reduceti salariile si pensiile exagerat de mari.
7
0
O sa vina si randul la mache prin Cta !
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272