REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Guvernul pregătește eliminarea cupoanelor de pensie: ministrul Muncii spune că mai durează 'un pic'

Guvernul pregătește eliminarea cupoanelor de pensie: ministrul Muncii spune că mai durează 'un pic'

Replica API 3 septembrie 2019 | 01:36 486

sursa foto: Facebook

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că există, în cadrul instituției pe care o conduce, o discuție care vizează eliminarea cupoanelor de pensie, însă măsura va fi adoptată treptat, după ce va fi pus la punct sistemul informatic și după ce va fi găsită o soluție pentru a elimina birocrația, potrivit Mediafax.

„Este o discuție în sensul acesta, dar trebuie să mai dureze un pic, până integrăm acel sistem informatic și până debirocratizăm un pic să nu cerem la fiecare chestiune pensionarului cuponul”, a declarat ministrul Muncii, la Antena3.

Potrivit lui Marius Budăi, „cu siguranță vom ajunge să eliminăm aceste cupoane în timp”, însă trebuie avuți în vedere toți pensionarii.

„Încă sunt oameni în vârstă, de la țară, care vor acest cupon”, a explicat ministrul.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O mare prostie !---la spital cu ce ma duc ?---dar n-au curaj sa taie pensiile speciale
4
0
guvernul un guvern de incompetenti . M-ai bine va legati cate un pietroi de gat si va aruncati in mare scapa lumea de voi jigodiilor
6
0
Inca unul care nu stie ce vorbeste. Cu ce document divedesti ca esti pensionar si ti-ai platit impozitele.Asta crede ca acel cupon se refera doar la primirea pensiei.Toti prin muste. Nu cunosc realitatea. Traim in lumi paralele.
5
0
Sa elimine drkului pensiile alea speciale daca tot spune veorica si sleahta psd ca ei sunt alaturi de oameni si pentru ei guverneaza si legifereaza! Bla...bla...numai minciuni. Pensiile speciale fac cat toate pensiile la un loc! Cca doua sute de mii de speciali PSD ia pensii cat patru milioane de pensionari umiliti cu pensii de subzistenta! Taiati pensiile speciale ca nenorociti o tara bestiilor!
3
0
un plan de investitii sau dezvoltare NAVEM . avem in schimb un plan de marire a pensiilor de nu se poate tine Europa dupa el
2
0
Nu , nu se poate , Cuponul de Pensie nu trebuie sa dipara !
4
2
S-a ajuns la niste greseli enorme in evidentele administratiilor locale si nu numai ,ca daca nu ai tu in mana documentul, negru pe alb, te scot dator vandut. Si cum demonstrezi ca esti pensionar, umbli cu decizia dupa tine, care e in format A4, pe cand talonul de pensie e mult mai mic si mai comod de tinut la purtator.Au unii niste idei trasnet, iar cand nu sunt eficiente bubuie intreg sistemul fie el si informatic.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272