REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

„Hadestown“ marchează revenirea musicalurilor pe Broadway, după o pauză de 18 luni

„Hadestown“ marchează revenirea musicalurilor pe Broadway, după o pauză de 18 luni

Replica API 6 septembrie 2021 | 00:00 528

Mult aşteptata redeschidere a industriei de pe Broadway s-a produs joi seară, odată cu reluarea spectacolului premiat cu Tony "Hadestown", primul musical care şi-a reînceput reprezentaţiile după închiderea fără precedent, timp de 18 luni, a teatrelor din New York din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters, citată de Agerpres.

Musicalul "Hadestown", care a câştigat opt premii Tony în 2019 pentru maniera sa modernă, cu accente rock, în care prezintă povestea de iubire din mitologia greacă dintre Orfeu şi Euridice, este cel mai important spectacol de până acum care a fost readus pe scenă la New York, înainte ca şi alte producţii să îşi reia reprezentaţiile pe parcursul lunii septembrie.

Musicalul "Waitress", care şi-a încheiat spectacolele programate pe Broadway cu doar câteva săptămâni înainte ca pandemia de coronavirus să închidă teatrele newyorkeze în martie 2020, a revenit cu o serie limitată de reprezentanţii, joi seară, beneficiind de o nouă distribuţie din care face parte cântăreaţa şi compozitoarea Sara Bareilles.

Jewelle Blackman, care interpretează una dintre cele trei ursitoare din musicalul "Hadestown", a spus că se simte copleşită de bucuria adusă de reluarea activităţii sale profesionale.

Spectacolul de joi seară va fi urmat de o petrecere de stradă în centrul districtului teatrelor din Manhattan, la care vor participa actorii din distribuţia musicalului şi trupa sa de muzicieni.

Spectatorii trebuie să fie vaccinaţi cu schemă completă împotriva noului coronavirus şi să poarte măşti sanitare pentru a putea să asiste la acest spectacol, în timp ce actorii şi membrii echipei de producţie vor trebui să respecte protocoale sanitare stricte. Spectacolele vor fi jucate la 100% din capacitatea de primire a sălilor.

În august, "Pass Over" a devenit primul spectacol de teatru care a fost jucat pe Broadway după această pauză îndelungată, iar show-ul rockerului Bruce Springsteen, intitulat "Springsteen on Broadway", a fost reluat pentru o serie limitată de reprezentanţii la jumătatea lunii iunie.

Cele mai mari trei musicaluri puse în scenă pe Broadway înainte de pandemie, "Hamilton", "The Lion King" şi "Wicked", vor fi reluate pe 14 septembrie, iar alte spectacole îşi vor relua producţiile începând din septembrie şi octombrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272