REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
13.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul. Câștigă cel mai puțin dintre antrenorii din SuperLiga

Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul. Câștigă cel mai puțin dintre antrenorii din SuperLiga

A.F. 6 decembrie 2023 | 00:00 1229

Gică Hagi, antrenor și patron la Farul, a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Deși e campion en titre al României, Hagi încasează cei mai puțini bani din Superligă.

Hagi a dezvaluit ce salariu are la Farul. Castiga cel mai putin dintre antrenorii din SuperLigaGheorghe Hagi

Patron al clubului, antrenor, campion en titre al României și unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor '80, Gică Hagi a dezvăluit că salariul pe care îl încasează nu este unul motivant deloc. 

Potrivit declarațiilor sale, Hagi are un salariu de 500 de euro, la care se mai adaugă bonusuri.

„Nu a crescut salariul, eu am bonusuri, doar bonusuri. 500 de euro, da, atât e salariul! E o anomalie care trebuie reglată și ea în viitorul apropiat. Nu poți să fii și proprietar, și manager. A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”, a spus Gică Hagi pentru playtech.ro.

Patronul clubului Farul spune că e normal să fie plătit pentru valoarea lui și că e necesar să aibă loc câteva schimbări în perioada următoare.

„Dacă-mi fac meseria, trebuie să fiu plătit pe valoarea mea. Nu să fiu și patron, și managerul echipei. Trebuie să schimbăm asta în cel mai scurt timp”.

Recent, Gheorghe Hagi s-a asociat cu fostul mare internațional brazilian Rivaldo, sperând să atragă și alți oameni de afaceri, ca investitori, la club.

„Ca să ajungi mare și să fii puternic ai nevoie de oameni puternici, cu bani, ca orice club. Puterea mea e pe partea tehnică. Poate, ca buget, sunt ultimul din România. Nu e bine să fii patron fără bani foarte mulți”, a concluzionat acesta, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce p**a mea nu taci ma gamdicapatile. Ca esti prrzent cu comentarii la toatr articolele. Taci in pyla mea de zdreanta ca esti p***t. Nu te prixepi la nimic, nu ai nici o calificare. Esti un repetent. Mars in p***a matii de incompetent si nu mai comenta la orice subiect ca esti p***t de bubui!
1
2
Tu poate ai ata ma retardatule!
1
2
Auzi la G.Hagi cica puterea lui este pe partea tehnica,la care echipe din Europa ai antrenat tu mai Hagi si cu ce rezultate,hai spune tehnicianule si nici cel mai mic salariu din liga 1 nu ai mai Gica,cel mai mic salariu il are finul tau Gigi Becali antrenorul FCSBeului.
3
1
Ma gandeam ca ai 1125 lei,pe caz de boala, {handicap}.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468