REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Hagi s-a supărat iar pe lume: „Creați confuzie, noi suntem campionii Constanței!”

Hagi s-a supărat iar pe lume: „Creați confuzie, noi suntem campionii Constanței!”

Replica API 28 mai 2019 | 00:00 416

Viitorul, clubul lui Gheorghe Hagi, a emis ieri un comunicat, la două zile după ce a câștigat prima Cupă a României din istorie după finala cu Astra Giurgiu, câștigată cu 2-1 după prelungiri.

Deși echipa sa își dispută meciurile de pe teren propriu la Ovidiu, mic oraș cu o populație de 15.000 de locuitori, aflat la 12 kilometri distanță de Constanța, Hagi e deranjat că în presă au apărut unele articole care conțineau formularea „Cupa a ajuns la Ovidiu”.

„În urma articolelor apărute în Gazeta Sporturilor și Prosport, cu referire la faptul că Viitorul a adus la Ovidiu Cupa României, se impun următoarele precizări

FC Viitorul își are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 208, iar la Ovidiu doar ne desfășurăm activitatea, în condiții foarte bune, într-o bază privată, pentru că acolo s-a putut construi.

Suntem campionii Constanței prin titlul cucerit în 2017 și câștigătorii Cupei României în 2019 și avem 22 de titluri naționale cu categoriile U9-U19, toate obținute pentru Constanța!

Am făcut cinste Constanței prin aceste performanțe care au dus la participări succesive în cupele europene, Champions League și Europa League.

Sperăm ca astfel de greșeli, voite sau nu, să nu se mai regăsească în articolele pe care le publicați și prin care se creează confuzie în rândul constănțenilor și al suporterilor în general. NOI SUNTEM CAMPIONII CONSTANȚEI!”se arată în comunicatul emis de clubul lui Hagi.

Ovidiu a devenit sâmbătă cel mai mic oraș din istoria fotbalului românesc care oferă o echipă ce câștigă Cupa României. Precedentul record îi aparținea Drobetei Turnu Severin și data din 1943 (n.a - 30.000 de locuitori era populația orașului Drobeta Turnu Severin în anii '40.)

Nu vrea ca stadionul din Constanța să-i poarte numele

Pe 12 mai, antrenorul celor de la Viitorul a emis un comunicat prin care informa că nu vrea ca stadionul modern pe care oficialitățile din Constanța vor să-l construiască la malul mării să poarte numele său.

„În cazul în care un astfel de stadion se va construi, exclud în totalitate inițiativa ca acesta să se numească « Gheorghe Hagi», așa cum s-a precizat, deoarece sunt proprietarul unui club și am dat numele meu Academiei de Fotbal și bazei sportive pe care o dețin”, spunea Hagi la acel monent.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ii trebuie machidonului Hagi ! Nu i-a convenit sa investeasca in municipiul Constanta ca este costul ridicat ! Cand a luat hoteluri si terenuri in Constanta aproape pe nimic sau gratis, i-a convenit ? Un zgarie branza ...
3
0
Andrei parintii tai au vazut Farul Genovez din Cta la maturitate cand au prins un autostop pe drum national gen tulcea constanta si in drum la Baia erau parintii tai cu 3 kg de branza in sarsana si cu vise erotice despre orasul Constanta! Amice trezeste te esti doar un albanez parvenit si nu stii nimic despre Farul Constanta si istoria acestui club! Chiar nu voiam sa te umilesc da prea faci pe desteptul bai tinztilimintzi!
8
0
Sa va fie rusine !
1
1
Mai bine taceai Hagi decat sa pomenesti de cupele europene pentru ca Viitorul tau nu ai participat nici in grupele Europa League nici in grupele CHampios League,la capitolul asta Viitorul tau e sub Unirea Urziceni sau Otelu Galati.
5
8
Da , doar Farul conteaza ... poate farul genovez!!!!
9
5
In Constanta doar Farul conteaza !!!
5
9
Sunteti niste rahati!
5
7
felicitari !
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212