REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.5° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Hagi vorbeşte despre vânzarea acţiunilor Clubului Viitorul

Hagi vorbeşte despre vânzarea acţiunilor Clubului Viitorul

Replica API 4 mai 2018 | 00:47 312

În cadrul unei conferințe de presă susținută înaintea meciului cu Astra Giurgiu, Gheorghe Hagi a vorbit despre posibilitatea vânzării a 49% din acțiunile Clubului. Iată ce a declarat managerul FC Viitorul – click pe VIDEO:

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O rusine de "fotbalist" are tupeu sa tina si banderola pe mana
0
0
Pampalaul de Hagi si cu prostul de Popescu parca ziceau ca pleaca din tara?! Ce dracu mai asteapta?
3
0
Ca orice machedon gen Hagi Tudose si luand exemplul finului sau Jiji,Gica Hagi vrea sa faca bani si din fotbal.Sa nu credeti ca a infiintat Academia pt. a ajuta fotbalul din Romania ci pt. a-si umple buzunarele.Nu o face din pasiune pt. fotbal ci pt. a castiga bani multi prin vanzare de parca nu sunt deajuns cei castigati de la Real,Barcelona,Galata etc.
4
0
Oricati bani ar avea slaba lui activitate mentala nu l ajuta sa faca pasi mari in fotbal. Nu l duce capul pe machedon!Ascultati l numai cum vorbeste si va lamuriti!
6
0
Daca ar fi vrut sa dea inapoi ceva clubului la care s-a format si a crescut ar fi trebuit sa vina la Farul atunci cand stadionul ii purta numele. Acum Viitorul pentru Hagi este doar o afacere din are vrea sa castige cat mai mult, ceea ce e normal. Dar sa nu astepte pomana de la cineva pt anu e cazul. In rest respect pt cariera de fotbalist. Ca antrenor am rezerve.
6
0
La cum v-ati purtat cu Hagi nu meritati nimic. Farul e gata , nu intra in liga a II a Vreti pomana, la munca!
3
4
Hai faru hai faru
1
2
In memoria lui nea Ioji si a clubului care l-a crescut si la format ar trebui sa ajute fotbalul constantean sa aiba o echipa in Liga 1 cu Petre Grigoras care a fost adoptat de Constanta.
1
2
Orasul Constanta merita echipa in Liga 1.Deci poate si Hagi sa dea ceva inapoi clubului care l-a facut mare.
4
3
Bai nebunilor.... OMUL ASTA A MUNCIT ZI SI NOAPTE! Sunteti invidiosi si frustrati! Este un proiect in care doar tinerii conteaza! In loc sa fie sprijinit este injurat! Suntem o natie de tot kkatul!
15
9
hagi malai viseaza,vrea sa ramana la butoane cu 51 la suta,pe cand fraierul sa aduca banii si sa se uite cum i-i toaca make,s-o fi intalnit hotu cu prostu
5
7
Un analfabet si un om plin de el ! Respect pentru cea facut in cariera de fotbalist si pentru ca a castigat campionatul cu viitorul dar este prea plin de el .... si baiatul lui un INFECT !
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468