REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Hailey Bieber a sărbătorit cei 26 de ani în Tokyo

Hailey Bieber a sărbătorit cei 26 de ani în Tokyo

Valentina CAMARA 25 noiembrie 2022 | 00:00 722

Hailey Bieber a fost răsfațata săptămânii, nu a zilei. Soția lui Justin a împlinit 26 de ani, iar acesta a fost un motiv bun de sărbătoare. Și cum Justin se simte deja mult mai bine, modelul a pus degetul pe hartă și a ales să sărbătorească tocmai în Tokyo.

Hailey Bieber

Hailey Bieber s-a răsfățat la cei 26 de ani pe care îi are. Modelul a vrut ca totul să fie special într-o zi atât de importantă și cum banii nu sunt o problemă, Tokyo a fost destinația perfectă pentru asta. Fostul model și-a luat soțul și cei mai buni prieteni și au petrecut până în zori. De pe lista invitaților nu a lipsit nici Kendall Jenner care a atras toate privirile pe străzile aglomerate ale metropolei.

Modelul pare că „a uitat” să-și completeze ținuta și a ieșit din casă doar în ciorapi și bluză oversized. Mulți au criticat-o pentru modul în care s-a expus în capitala Japonei, dar au fost și fani care au felicitat-o pentru silueta perfectă pe care o are. Hailey Bieber nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a ales să se afișeze mai îndrăzneață ca niciodată. Cu această ocazie, fanii ei au putut vedea că iubita lui Biebs are un nou tatuaj. De data asta, a optat pentru cuvântul „baby”, însă scris cu un font discret, așa cum și-a obișnuit deja fanii.

 Hailey Bieber și Justin au avut momente grele în mariajul lor

Încă de când s-au căsătorit, Hailey a afirmat mereu că Justin este motivul pentru care se întoarce mereu cu drag acasă. Vedeta recunoaște că a ajuns în acest punct datorită efortului pe care l-au depus amândoi pentru ca relația lor să meargă. Deisgur, obstacole au fost la tot pasul. Toată lumea își amintește cu Hailey a fost mereu comparată cu Selena Gomez. Atunci, modelul a fost la un pas de a intra în depresie din cauza asta.

„Amândoi am depus eforturi colosale. La finalul zilei, el este cel mai bun prieten al meu. Am muncit mult pentru a ajunge aici. Mai știu și că, atunci când vor apărea copiii, va trebui să muncim la fel de mult”, potrivit zutv.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272