REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HALEP DEMOLEAZĂ RESTAURANTUL SH CAFE DE PE MIRCEA

HALEP DEMOLEAZĂ RESTAURANTUL SH CAFE DE PE MIRCEA

Replica API 28 aprilie 2020 | 00:24 26362

Familia Simonei Halep are în plan să construiască un hotel în centrul Constanței. Acesta va fi situat chiar în locul cafenelei care-i poartă numele, pe bulevardul Mircea cel Bătrân nr. 105. SH Cafe a funcționat pe societatea administrată de tatăl și fratele jucătoarei, SC Cubit SRL, însă a fost închisă în 2018.

Simona Halep și Nicolae Halep

Recent, firma lui Nicolae Halep, SC New Concept Imob, a obţinut undă verde pentru desfiinţarea imobilului existent –fostul SH Cafe- complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant şi construirea unui hotel cu cu 4 etaje.

În spaţiul de pe Mircea cel Bătrân au funcţionat, rând pe rând, o firmă, un restaurant, o altă cafenea, toate dând faliment, deşi localul se află într-o zonă „cu vad”.

Simona Halep a câştigat din tenis, până acum, peste 30 de milioane de dolari. O parte din bani i-a investit în imobiliare şi afaceri, toate gestionate de familia ei: două hoteluri în Braşov şi Poiana Braşov şi un bloc de şase etaje, cu apartamente de lux, în nordul staţiunii Mamaia.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu nu inteleg ce atata vaicareala: ca de ce se dau atorizatii, ca de ce se demoleaza, ca de ce... ca e mai rau -sau la fel de rau- ca pe vremea lui mazare... e simplu: mergeti la vot, aveti grija pe cine puneti stampila si... asta e !
0
0
ptr Marius noi romani asa ca nati spurcata cum zici avem o istorie un drapel si o tara si cel mai important un drapel in care traiesc mai multe etni sunt sigur daca nu cauti pe net nici nu ati sti istoria care si asa e vaga chiar si specialistii cu origine aromana s au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania Albania Macedonia si Grecia Izvoarele si istoriografia ii mentioneaza sub diverse nume vlahi vlasi aromani macedoromani farserti saracaceni armani rramani
3
2
cap de miel ...fratele e prost facut gramada. De aia intra in faliment cu toate afacerile...
3
2
Acu 30 ani beleau capra si.mukgeau oaia...daca mai era ceausescu o beleau in fundul curti tot in ,WC fara lumina...sa respecte legustlatia si sa nu o frece la cald lu ala din dorobanti care o rupe n facalet.Ce daca e halep poate fi si Maica tereza sa idi vada lungul.mijacului sivss nu lungeasca coarda.
3
1
Lumea trebuie sa inteleaga, ca in comstanta daca vrei sa faci casa nu iti da vanturache semnatura, daca vrei bloc de minim 4 etaje intre case, ai voie. Din pacate constanta cu acest fatalau si vanturache e la fel de nociva ca inainte
12
1
Faceti si voi invidiosilor a muncit fata ptr bani astea nu va este rusine terminati cu comentariile proaste
10
5
Sa sugeti p.... la toti machidonii care conduc orasul Constanta . Romani frustrati si penibili ce sunteti . Vai de steaua voastra de natie inapoiata si spurcata .
13
28
nu e ok ca se dau autorizatii doar ca e halep sa se respecte planul urbanistic cladire veche frumoasa sa se darame putea sa faca alceva acolo asa e in constanta se dau autorizatii aiurea pe Barbu Lautaru s a construit un bloc intre case si mai vor sa se inalte cum s au dat autorizatiile in capatul strazi s a construit un hotel cu 5 etaje o straduta mica paralizata de masinile parcate dc s au dat autorizatii numai 10 apartamente daca ar fi sant 20 de masini cate 2 pe apartament deja strada blocata
7
7
daca se va tine o banda ocupata pt 1 an de zile cum a fost la Maritimo ar trebui sa iesim la protest. De ce libertatea si confortul meu sunt calcate in picioare pentru un machidon prost?
17
8
Asta sa faca acolo, un magazin de toale la mana a doua cum e si preansuratul de Toni
15
7
sa le sugi p la curve
6
5
Foarte multe comentarii din partea frustratilor
11
16
E bine ca se face investiti in constanta
9
13
Pentru cei care tot zic ca e treaba ei ce face cu banii si ce construieste . Da treaba ei ,pe mine nu ma intereseaza atata timp cat se respecta dar se respecta nu cu invarteli pe sub mana cum s-a mai construit in Mamaia . Ma intereseaza se se respecte regimul de inaltime suparafata construita din teren si sa aiba locuri de parcare . Nu inseamna daca ai un nume esti mai presus decat altcineva . In Ct nu se respecta nici un plan urbanistic nimic dai 2 sau 3 apartamente si iti mai iei 3 etaje in plus fara locuri de parcare . Nu va spun eu uitat va in jurul vostru .
17
5
ce hotel sa faca acolo,pe 400 metrii patrati,doar sa ocupe bulevardul,unde-si parcheaza eventualii doritori masinile,pe domeniu public sau le urca-n camera,ce hotel, mai degraba o futelnita care sa concureze cu celelalte din zona,dar cu, covitul asta nici alea nu mai au randament
23
1
Face investitii din bani castigati cinstit si asta-i doare pe comentacii care sunt doar invidiosi si atat. Da,cacati cu ochi ce sunteti,unii muncesc,altii fac spume de prosti si rai ce sunt.
13
23
ar tb sa fie multumiti ca banii se investesc in orasul lor,aceasta investitie aduce avantaje colaterale magazinelor,restaurantelor,creaza locuri de munca,....oare de ce crapa unii de invidie...aceasta explica situatia actuala din Romania Nu inteleg de ce Replica lasa tot felul de comentarii rasiste,..sa inteleg ca sunteti partasi la aceste opinii?
10
17
Pai ce naiba sa construiasca ? Fabrica de echipament sportiv, de rachete de tenis , de tricouri? Astia in afara de telemea, oi si comert nu au nimic in cap.Daca nu numara banii zilnic sunt pierduti in spatiu.Cardul si telefonul celular sunt doua elemente noi din viata lor,fara de care sunt ai nimanui. Dar pana la urma este viata lor si sa faca ce vor cu ea.
16
6
ACOLO UN SINGUR LUCRU AR MERGE MAGAZIN DE GENU PROFI LA PARTER SI SUS BIROURI FIRME DE INCHIRIAT - NEAPARAT CU LOCURI DE PARCARE ... IN REST, ORICE AR FACE NU O SA MEARGA, ASA E ZONA - DOAR NEAMURILE O SA VINA SA DOARMA SI SA MANANCE MOCA ! CA SI PANA ACUM !
32
6
romanii au chestia asta cu sa moara capra vecinului adica sa fie mai sarac decat mine si ma simpt foarte bine asa, nu-i de mirare ca suntem ultimii din UE si in curind si din lume. Important e cum te simti nu cine esti, asta-i gandire de om sarac.
12
21
cand o sa intelegeti ca acesti dobitoci ai naturii, bijduvenii, sunt o rasa depravata. ei asa au fost construiti genetic. tembela asta de simona si cu rapciuga de fra-su sunt deja 2 dobitoci in devenire, iar tac-su un alt bijduvean idiot. va-n gura cu neamul vostru de rasa machedoneasca imputita.
27
10
la cum merg vremurile, cred ca un siloz de cereale e o idee mai buna, evident in alta zona !
26
3
Zona nu prea e buna pentru inca un hotel, dar asa e cu lacomia, ce sa-i faci.
29
7
nu-l mai afisa pe prostu de fii-tu Nicusor ca rade lumea de tine. Stii dor bine ca daca nu producea Simon din tenis erati praf si cu datorii la Idu si la cumnata-tu " limba de bou". Iar Nicusor murea flacau dk nu erau banii lu' Simona. Cand il vezi pe prost ca se afiseaza prin oras in Bentley si totul pe carca lu sor-sa !!! Mi-ar fi rusine !!!
35
3
treaba ei si a rudelor ce fac cu banii , dar eu ma intreb daca nu ii este rusine ca s-a incurcat cu un golanas divortat de doua ori spre rusinea familiei sale...!?! ori faptul ca n-o duce deloc mintea decat la lovit cu lemnul o basica a facut sa o pacaleasca acest gigolo cu sula destul de mare... hai , o data a fost prima nevasta de vina ptr desfacerea casatoriei , dar si a doua...?!?
32
5
Du-te fa oaie proasta la stana unde ti-e locul!
29
14
Eu am incercat in 2014 sa imi oau extindere la o casa de la parter la parter plus etaj si de la primul act la ultimul am intampinat numai piedico plus controale abuzive pe timpul santierului ca la balamuc. Precizez ca este situata casa in acelas cartier cu aceasta cladire, care prevede max p plus 2 si max 35 la suta ocuparea terenului si locuinte unifamiliale....si la BOVINELE astea CUM PLM le da sa faca 4 etaje . Sa ma ft pe fetele lor ce beidaudieni si cogealachieni..., de locuri de parcare se ocupa confratelw babu inu
45
6
Face cacatul praf. hotelul Capri din vecinatate s-a inchis.
56
3
daca nu face parcare la parter o are groasa. din cauza asta nu i-a mers nici cafeneaua , nu avea lumea unde sa lase masinile. cu subsolul e mai greu in zona.
27
2
Halep sa faci hotel la Vulturu.30 de ani ai ciordit casa unor oameni sarmani. D zeu te vede si te pedepseste hulpavule
28
7
La noi armanamea ne casatorim intre noi sa tinem banii in familie, ne luam intre veri,avem nume de cai suntem mici de inaltine si cu priviri de oameni prosti ,nu avem scrupule facem orice ptr bani adica punem aracet in branza bani sa iasa, avem branza intre dinti cas urda ,mwie la toata armanamea
44
8
pai casa cu lei nu are parcare... doar nu parcau caii nu ? Inteligentule. Este 2020... un oras mini indian ! E nevoie de parcare . Sa faca hotel...de acord, dar unde parcheaza turistii sau clientii hotelului ? La sala sporturilor ? La UMC ? Inteligentule !
36
4
stati linistiti cu locurile de parcare, vor fi la etajul 5, adica pe acoperisul hotelului. un oras de kcat la fel si administratia.
31
2
ba vanturache respecta regula cu parcarile sau uni doar ca o cheama simona nu mai conteaza legea e lege ptr toti astea de la constanta altfel nu mai atatcati in instanta
16
1
pai stiu altii care au fost muscati de cur ca au construit si nu au locuri de parcare si iese din tipare cu constructie noua si lala, si lala. astia cum primesc autorizatie, se poate ? cu ea nici o problema fata a muncit dar cred ca a fost cate o data si invatata sa piarda din motive lesne de inteles, sa castige si aia de pe la kogealacu ceva. dar revenim parcarea din spate este altceva, sau o cumpara si pe aia? pana la urma fagadau e machedon sau nu, stie cineva ?
13
3
parerea mea...
27
6
@hehe...o speli tu pe mamicuta ta, moarta in cotet. Ti-ai dracu de babuini... Priviti in dreptul vostru, cacanarilor. Va freaca invidia. Stati dracu in cotetele voastre si linistiti-va, fara sa va mai fooota grija de altu. Nu am nici o treaba cu Halep, sa fie sanatosi, este treaba lor ce fac cu banii Simonei, dar invidia voastra si rautatea sunt incomensurabile. Vedeti-va de treaba voastra, fatuca asta chiar este in dreptul ei. Nu sunteti voi in masura sa o judecati, mai ales ca multi dintre voi se incalta cu fesul. Urla ura in voi cand o vedeti pe Simona. Alti ciupanezi merita huliti, SH nu.
18
24
va oficati ca nu distruge spatiul verde
9
12
Second Hand cafe va fi demolat?se spala bani?
20
8
Bai prostule, ca nici nu stiu cum sa ma cobor la nivelul tau de intelegere. NICI CASA CU LEI NU ARE PARCARE. Asta nu inseamna ca asa trebuie sa fie toate. Lucrurile trebuie facute cum trebuie, nu gresite pentru ca au mai gresit sau nici nu si-au imaginat si altii. FAGADAU CORUPTIE !
23
2
ce capatana mare are Nicolae asta. I s-a marit tot gandindu-se cum sa-i cheltuie banii lui sora-sa ?!?
28
5
ba boule, GUCI are parcare vizavi. dar daca tu esti un bijduvean zelos si prost, normal ca trebuia sa arunci pe altul. toata familia traiti de pe urma escrocheriilor facute de marea tenismena, ca altfel tot branzari erati si la ora asta
44
4
Cum naiba hotel? Nu trebuie sa corespunda intr-un fel anume....spaga este spaga!!
36
5
Daca bulangii ne au inchis carciumile in tara mai bine le demolam.
8
23
PENTRU ASTIA CARE SE UITA IN FRIGIDERUL VECINULUI, AVEM PARCARE IN SPATE SI 2 VA FI PARCARE SUBTERANA. CE PARCARE ARE GUCI, CHERICA, PENINSULA SI CIRESICA ?
20
60
La inca cateva etaje in plus, treaba e ca incapabilu de nicu o sa bage hotelul in faliment cat ai zice oaie. Ce-i dai pe mana, tot prapadeste.
48
3
Locuri de parcare are? Bai Fagabou cum dracu dai autorizatii asa ?
72
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108