REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Halle Berry s-a căsătorit în secret cu Van Hunt? Imaginile care o dau de gol

Halle Berry s-a căsătorit în secret cu Van Hunt? Imaginile care o dau de gol

Replica API 5 ianuarie 2022 | 02:41 851

Vedeta de la Hollywood Halle Berry a împărtășit instantanee de la, ceea ce părea a fi, o nuntă secretă cu iubitul ei, Van Hunt, iar mulți dintre prietenii și urmăritorii ei de pe Instagram au ratat un indiciu important care scoatea la lumină că totul a fost doar o glumă bine pusă la punct, scrie click.ro.

Halle Berry

Halle Barry, în vârstă de 55 de ani, și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu o postare în care a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul ei într-o ceremonie secretă uimitoare.

Postarea, pe care a împărtășit-o celor 7,4 milioane de urmăritori ai ei, îi înfățișează pe Halle și Van, în vârstă de 51 de ani, sărutându-se în fața unui altar, în timp ce Halle poartă o coroană de flori.

Fanii și prietenii nu au stat prea mult pe gânduri și au luat cu asalt secțiunea de comentarii în care au scris mesaje de felicitare adresate fericitului cuplu. Printre cei care le-au transmis cele mai bune gânduri s-au numărat Dwayne Johnson, dar și supermodelul Naomi Campbell.

click pe foto

Chiar luna trecută, Halle a vorbit despre faptul că și-a găsit fericirea alături de Van Hunt și l-a numit pe acesta "iubirea vieții sale".

Halle Berry, îndrăgostită până peste cap de Van Hunt

Actrița în vârstă de 55 de ani a vorbit despre povestea de iubire pe care o are cu muzicianul Van Hunt. Aceasta a mărturisit totul la Premiile Elle Women in Hollywood.

„Dragostea mea. Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”. Halle Berry i-a acordat un interviu corespondentului special People, Adrianna Costa pe covorul roșu.

Berry a spus că iubitul ei a fost alături de ea când a filmat pentru cel mai nou film al ei, "Bruised". Este vorba despre o producție care aduce în prim-plan o luptătoare MMA pensionară care este obligată să revină în ring de dragul filui său.

„Am avut mult sprijin din partea lui Hunt. A făcut parte din acest film. A făcut muzica pentru film, de fapt a scris melodia principală”, a mai spus actrița.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272