REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Haltere: Alexandru Pădure: La alegeri mizăm pe un post în Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Haltere

Haltere: Alexandru Pădure: La alegeri mizăm pe un post în Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Haltere

Replica API 1 aprilie 2021 | 00:00 793

Secretarul general al Federaţiei Române de Haltere, Alexandru Pădure, a declarat, miercuri, că mizează pe un post de membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Haltere la alegerile care vor avea loc, joi, la Moscova.

Oficialul FRH candidează la alegeri pentru trei posturi: membru în Comitetul Executiv, secretar general şi trezorier.

"Sunt candidat pe trei funcţii la alegerile din cadrul congresului Federaţiei Europene. Ca în orice congres electoral sunt în concurs discuţii şi negocieri. Noi plecăm cu ideea de a face parte din Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Haltere, ceea ce ar fi foarte bine pentru noi, ca federaţie. Ne-am păstra astfel tradiţia de a avea reprezentanţi şi în forul european, şi în cel internaţional. Statutul permite să aplici pentru mai multe poziţii, iar ele nu sunt incompatibile cu funcţiile naţionale. Ele sunt cele de secretar general, trezorier şi membru în Comitetul Executiv", a spus Pădure, scrie Agerpres.

În cadrul alegerilor de joi din partea României va mai candida şi Georgeta Ion pentru unul dintre cele 4 posturi de membru în Comisia Tehnică a Federaţiei Europene de Haltere. Georgeta Ion face parte şi în prezent din Comisia Tehnică a FEH.

În ceea ce priveşte alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Haltere, acolo unde şi-a depus candidatura şi preşedintele FRH, Nicu Vlad, Alexandru Pădure a explicat că acestea s-au amânat. Programate iniţial pentru 26-27 martie, alegerile vor avea loc cel mai probabil până în toamnă.

"Congresul Ordinar şi Electoral al Federaţiei Internaţionale a fost amânat deocamdată. Acolo trebuia să aibă loc şi un Congres de reformă constituţională, adică urma să se intervină asupra statutului... dar printr-o decizie a Comitetului Executiv s-au amânat aceste două congrese cel mai probabil până în toamnă. Amânarea a fost luată în contextul evoluţiei pandemiei", a mai spus Pădure.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108