REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.4° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Handbal masculin: CSM Constanţa a remizat cu Potaissa Turda în campionat

Handbal masculin: CSM Constanţa a remizat cu Potaissa Turda în campionat

A.F. 7 septembrie 2023 | 22:37 657

CSM Constanţa a terminat la egalitate cu AHC Potaissa Turda, 27-27 (12-12), joi, pe teren propriu, la Medgidia, într-un meci din etapa a doua a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Handbal masculin: CSM Constanta a remizat cu Potaissa Turda in campionatsursa foto: AHC Potaissa Turda/Facebook

La prima partidă după ce s-a calificat spectaculos în grupele EHF European League, echipa de la malul Mării Negrea evitat cu greu înfrângerea, egalând în ultimul minut prin Nikolai Aliohin.

Valentino Ravnic, cu 8 goluri, a fost cel mai bun jucător al gazdelor.

De la oaspeţi s-au remarcat Cristian Ghiţă, cu 7 goluri, şi Dragoş Hanţaru, cu 8 goluri.

CS Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti au fiecare câte 6 puncte, iar AHC Potaissa Turda, CSM Constanţa, CSA Steaua Bucureşti şi CSM Bacău au câte 4 puncte, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
George Buricea, tu ești IDIOT..nu Drăgan. Dacă o jignește antrenorul pe fiica ta,Sara..îți convine? Tu ești IDIOT ptr că: Ai jucat cu Rusu,Nistor,.care sunt varză,cu Aliochin varză,cu Nikolic varză, L-ai dorit pe CABUT..de ce îl ții pe bancă când alții nu joacă. De ce îl ții pe bancă pe Stankovici, când Nistor este 0. Vasile??..Rusu ne-a pierdut multe puncte..mai ales cu aruncările de la 9m?? Vasile rezervă?Căbut rezervă?Susanu rezervă??...de ce toate astea Cum vrei sa câștigi când jucătorii nu pot..sunt storsi?? Tu ești un mare IDIOT..nu Drăgan...și restul
2
0
De ce oare ne-am tot zbătut și dorit, să-l aducem pe Cabuz?? Sa plătim un salariu.si sa lustruiescă banca de rezerve alături de nepotul Andrei.?...bagă-l băi handicapaților să joace,ca este cel mai bun,și te chinui de 3 a-mi sa-l transferi..nu-ti bate joc de el. Bai Buricea,nu ai văzut ca unii erau storsi la maxim??și tu tot cu ei jucai în teren?? De ce nu l-si băgat în poarta pe Vasile..?? Al catelea gol luam din 9 m..cu Rusu în poarta..ultima faza?? De xe nu joacă Stankovici când el este în formă,și joci cu alții?? De ce îl înjuri pe Drăgan și-l faci în tot felul când el este motorul echipei?? Bai Buricea..ești distrus??.probabil ca din cauza asta te-ai și despărțit.. ca ești un p***t..cat sa mai te suporte și femeia aia...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515