REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 25 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6497
19.4° Constanța Luni, 25 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6497

Haos! Cozi uriaşe de TIR-uri pe Autostradă, spre Port. Video

Haos! Cozi uriaşe de TIR-uri pe Autostradă, spre Port. Video

A.F. 9 iunie 2023 | 00:00 2214

O coadă de camioane s-a format, joi, 8 iunie a.c., pe A4, la intrarea în Portul Constanţa Sud Agigea. Autocamioanele formau o coadă care se desfășura pe o distanță de ordinul kilometrilor, stând în așteptare ore întregi, până să ajungă la destinație.

Haos! Cozi uriase de TIR-uri pe Autostrada, spre Port. Video

În după amiaza zilei de joi, 8 iunie a.c., zeci de TIR-uri, care transportau cereale, au așteptat pe Autostrada A4, timp de ore întregi, să ajungă la Danele din Port. Cozile s-au desfășurat pe o distanță de ordinul kilometrilor, șoferii rămânând blocați în așteptare, înaintând cu greu către destinația finală, unde mărfurile urmau să fie descărcate. 

Haos! Cozi uriase de TIR-uri pe Autostrada, spre Port. Video

E cel mai mare volum de mărfuri operate în porturile românești. Este o creștere de peste 12% față de anul 2021, fiind cel mai mare trafic de mărfuri.

Haos! Cozi uriase de TIR-uri pe Autostrada, spre Port. Video

Cerealele reprezintă și în acest an grupa de mărfuri cu cea mai mare pondere în traficul total, iar Portul Constanța a devenit astfel cel mai important din Europa din acest punct de vedere.

Haos! Cozi uriase de TIR-uri pe Autostrada, spre Port. Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slava....
2
0
Cerealele otravite si modificate genetic de la ucraineni unde credeati ca se varsa? La noi ca sa ne omoare mai repede, ca trebuie sa vina jdanii sa ne ocupe tara. Asa este, asemenea tip de transport trebuia facut exclusiv prin CFR, facandu-se o economie masiva de cheltuieli per total. Degeaba avem autostrada daca e distrusa de transportoare. Avem ce meritam!
5
2
Nu este decat rezultatul falimentarii CFR Marfa...in conditiile acestea si toata infrastructura va fi deteriorata intrucat sunt convins ca toate acele basculante au depasit cu mult greutatea maxima admisibila. Se pot vedea urmarile pe toate drumurile cu doua benzi din Romania, unde prima banda datorita greutatilor neconforme a masinilor grele lasa amprente in structura drumului.
8
0
De unde draku atatea cereale ca nici nu a inceput recoltatul
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
14131947548
5/49
293425261532
joker
36439403319