REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

HAOS în intersecții din cauza semafoarelor care funcționează pe galben intermitent! VIDEO

HAOS în intersecții din cauza semafoarelor care funcționează pe galben intermitent! VIDEO

Replica API 8 aprilie 2020 | 11:22 8281

Pe timpul stării de urgență, toate semafoarele din municipiu funcționează pe galben intermitent. Decizia a fost luată tocmai în ideea că traficul ar fi trebuit să fie mai lejer și să nu stea un șofer, singur în intersecție, să aștepte culoarea verde. Însă, nu a fost chiar așa, întrucât, cel puțin în ultimele zile, traficul rutier a devenit destul de aglomerat.

”Ar fi avut aplicabilitate bună într-o țară civilizată, la noi se pare că nu se cunoaște legislația. Ar fi trebuit, pe timp de zi, să fie lăsate semafoarele să funcționeze, cel puțin în marile intersecții, cum ar fi Dacia, Tomis III, City etc”, a spus, pentru Replica, un șofer. ”E cam haos, având în vedere că au ieșit pe străzi din ce în ce mai mulți. Sunt unele intersecții cam aiurea și s-au întâmplat cam multe tamponări. Spun că au fost multe tamponări pentru că, mai în fiecare zi, văd resturi de la mașini prin intersecții”, a spus și o șoferiță. ”Era o idee bună dacă nu ar fi fost atât de mult trafic. Dacă lumea ar fi înțeles și ar fi stat în casă, da, era ok tocmai ca să nu stai să aștepți singur la semafor. Dar așa...”, este de părere un alt conducător auto.

Ce spun oamenii legii: au fost accidente rutiere?

Potrivit oamenilor legii, în intersecțiile smaforizate din municipiul Constanța, din data de 26 martie și până în prezent, la nivelul Serviciului Rutier Constanța a fost înregistrat un accident rutier soldat cu o victimă rănită ușor. Însă, cert este că au avut loc mai multe accidente rutiere, soldate doar cu pagube materiale, fiind încadrate ca tamponări. Spre exemplu, chiar în prima zi în care semafoarele au început să funcționeze pe galben intermitent, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în jurul orei 16.20, în Constanţa, pe bulevardul Tomis, la intersecţie cu Aurel Vlaicu, acolo unde a avut loc un accident rutier, fiind vorba de o mașină care s-a răsturnat, o persoană fiind rănită.

Semafoarele, pe galben intermitent din 26 martie

Amintim că toate semafoarele din municipiul Constanța funcționează, începând de joi, 26 martie, pe galben intermitent. Această decizie a fost luată în colaborare cu IPJ Constanța – Seviciul Rutier și va rămâne în vigoare până la finalul stării de urgență sau până la noi dispoziții.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia e de vina! Sa reporneasca semafoarele! Lumea nu stie sa conduca fara ele! Trebuie sa acceptam realitatile si sa ne conformam
1
0
pe marile bulevarde au zilnic accidente ptr ca nu funtioneaza semafoarele la ordinul psd-ului prin idotul de fatalau!
4
0
Pare incredibil! Este foarte clar ca nu se cunosc cele 3 reguli elementare de circulatie: prioritate, cedeaza trecerea, stop...
3
2
fascist imputit, te-ai pus cu schweighofer sa termini toate padurile tarii
8
7
tiganimea,gagicile,astia care au luat carnetele pe bani,Nu stiu legile circulatiei! Habar n.au cum se merge intr.o intersectie. De aici,carnagiul!
11
4
Bah bugetari idioti, salariile voastre vin din taxele noastre, din sangele si sudoarea noastra, pe noi ne-ati intrebat daca suntem de acord sa va bateti joc de participantii la trafic din Ct...nu-i uitati pe pietoni!
7
8
Constanta pe mana unor netrebnici neputinciosi.
8
5
dar care cap de lemn afar de ciolanis a mai legiferat si asta,ce semafoarele sunt in suferinta din cauza virusului mai degraba este o alta masura luata de guvernul tradator ca sa amplifice haosul,dupa inca o luna de mui-mui jidanii o sa cumpere restul ce nu-l aveau degeaba,muie penele muie iohanis
6
10
trebuie sa fii mai idiot chiar si decat veorica de Videle, trebuie sa fii un flegmondau tembel, ca sa opresti semafoarele in intersectiile marilor bulevarde si, astfel, sa creasca riscul de accidente si implicit aglomerarea Unitatilor de Primiri Urgente! Monotonia auto-izolarii la domiciliu este intrerupta la fiecare 2-4 zile de catre un accident care are loc in intersectia dintre B-ul Ferdinand si B-ul 1 Decembrie 1918.
16
4
Unde este politia cu filtrele? 80% din trafic este din cauza plimbaretilor care mint in declaratii ca sa-si vanture dosul in masini. Pai e stare de urgenta sau nu e?
14
8
Un cretinism fara margini...porniti naibii semafoarele boii dracului..oras condus de prosti..cine a gandit imbecilitatea asta are in cap paie nu creier
13
7
Asa bagati poze adevarate nu faje
2
2
intra in intersectie k nebunii pe drumul cu prioritate. DE CE NU faceti sensuri giratorii peste tot ca sa incetineasca
5
12
fiti-ar Iohanusul al dracului, cu nevasta lui curva si proasta.
11
13
sa se loveasca daca sunt tampiti.De ce naiba nu stau in casa?!
13
17
haosul e tot din cauza soferilor,unul ma injura de ce stau la stop si nu ma bag in intersectie....cine e "jmecher" se baga si nu respecta semnele si ar trebui facut ceva cu semafoarele ca s-au inmultit masinile,lumea numai sta in carantina
13
6
parca trebuia sa stam in casa si sa iesim doar in caz de maxima necesitate, nu sa ne plimbam aiurea.asta inseamna ca nu prea se respecta ordonantele astea.dimineata si seara e de inteles,pleaca la munca ,vin de la munca cei care inca muncesc,isi m ai face omul cumparaturi,dar in restul zilei nu ar trebui sa fie prea multa circulatie.
13
13
stati in casa imputitilor!!!!
13
19
Ce nevoie e de semafoare. Voi nu aveti voie sa circulati. Nici pe jos nici cu masina. Stati in casa ca nu mai iesim din criza asta si murim de foame. Fara semafoare. Fara masini. Va doresc sa luati amenzi multe si mari. Si daca nu intelegeti va doresc sa ajungeti bolnavi sau accidentati la spital sa vedeti cum e si astfel sa puteti face diferenta intre a sta in casa si a sta in spital. Prostilor.
15
19
Sa inteleg ca tot nu vor sa inteleaga ca semafoarele din intersectiile mari si principale trebuie sa functoneze ! Dar de dracu asteapta imbecilii astia !? Sa moara cineva ca apoi sa isi dea seama ca nu este ok masura asta care au luat-o !? Da-ti drumul la semafoare minti luminate care sunte-ti !!! Macar la cele din intersectiile mari, arterele prinicpale !!!
17
8
Inca o dovada de incompetenta a bugetarilor constanteni, fie ei ca sunt din politie sau admin locala. Cred ca doar in CT s-a aplicat prostia asta, in Buc. sigur nu, va imaginati ce s-ar intampla acolo daca ar introduce cretinatatea asta.
21
4
Alta masura imbecilo-isterica a polutiei romane!
24
6
dati aceeasi stire de kkt de cateva zile!
2
14
si daca ar sta doar un sofer in intersectie, cu ce deranjeaza ? toate tarile civilizate isi intensifica regulile si urmareste respectarea lor. noi...liberi la nereguli. consuma curent ? sau ce ? lasati-le sa functioneze si gata.
18
5
Porniti semafoarele, idiotilor !!! Este trafic normal in oras !!!
31
8
@hmmm, n-ar fi o problema daca si-ar strica doar masina lor. Beleaua e insa ca unul dintr-asta poate intra in tine. Si daca ti-ar strica doar masina, treaca-mearga. Fierul se-ndreapta. Dar te poate baga si in spital. Din ce am vazut in dimineata asta, traficul atinge la ore de varf valori comparabile cu ale unei zile 'normale', de dinainte de Covid. Deci, cel putin la orele de varf, semafoarele ar trebui sa functioneze.
16
1
O mare idiotenie ...Dati drumul semafoarelor macar pe timp de zi.
23
4
Acum se vede cine a luat permisul pe merit si cine a beneficiat de ajutor in obtinerea lui. Situatie este corecta, se circula pe arterele principale fara intarzieri inutile la semafoare, totul este sa nu intalnesti vreun troglodit de sofer cu permisul luat la Pitesti.
15
8
Sa-si strice masinile daca nu au invatat pe bune soferie.
11
12
Eu zic sa dati drumul semafoarelor ptr ca unii nu prea stiu cum sta treaba cu prioritatea
24
2
Daca ati cunoaste legislatia si ati respecta-o nu ar mai fi asa complicat
18
8
este haos in trafic din cauza asta
19
1
Repuse in functiune, micsorat timpii la jumate
16
1
Care o fi smecheria de merg pe intermitent? Un primar idiot!
24
2
Pai e haos ca unii habar nu au soferie. Acum e exemplul cel mai bun,cand scoti semafoarele din functiune si vezi care stie soferie si care nu. O alta problema e ca sunt si tari in gura ca desi ei au cedeaza,intra cu toata turma in intersectie,iar tu daca esti singur pe sens si vii de pe drumul prioritar,trebuie sa opresti sa treaca turma,asa e logica lor. Luate permisele si mers cu autobuzu
39
9
Pai s-au dat atatea permise pe spaga.... e si normal ca acum nu se cunoaste prioritate de dreapta sau semnul banal de stop...
36
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272