REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Haos pe Aeroportul Otopeni. Vacanțele a mii de români sunt distruse

Haos pe Aeroportul Otopeni. Vacanțele a mii de români sunt distruse

Ana Maria LIPAN 17 iulie 2023 | 08:52 4165

Este haos pe Aeroportul Otopeni. Vacanțele a mii de români sunt distruse din cauza grevei din transporturi. Mai multe zboruri din București spre Italia au întârzieri de câteva ore sau chiar au fost anulate. Și asta pentru că angajații din peninsulă au intrat oficial în grevă, iar acestora li s-au alăturat și piloții de la alte două companii low-cost.

Haos pe Aeroportul Otopeni. Vacantele a mii de romani sunt distruse

Și piloții din Belgia au protestat în aceste două zile. Românii sunt la capătul puterilor pentru că niciun reprezentant al companiilor responsabile nu oferă nicio informație și acuză că vor apela la autoritățile statului.

În Aeroportul Otopeni, oamenii au cerut explicații din partea companiilor responsabile.

Greviștii din Italia și Belgia cer ca salariile angajaților să revină la nivelul dinaintea pandemiei de Covid-19. Atunci au fost nevoiți să accepte o reducere salarială temporară din cauza restricțiilor de călătorie. Odată cu revenirea la normal, piloții au acuzat că nu se mai respectă perioadele de odihnă. De cealaltă parte, pasagerii sunt cu nervii la pământ.

Haos pe Aeroportul Otopeni. Vacantele a mii de romani sunt distruse

În Belgia, peste 16 mii de pasageri nu au mai ajuns la destinație. În Italia, niciun avion nu a putut să decoleze sau să aterizeze pentru că personalul a intrat în grevă.

În cazul întârzierilor care au rezultat într-o așteptare de peste cinci ore, oamenii au posibilitatea, prin intermediul call center-ului, să solicite reprogramarea zborului. De asemenea ei pot să primească rambursarea a 120% din tariful inițial achitat, sub formă de credit în aplicația companiei aeriene pentru rezervările viitoare sau să le fie rambursată valoarea integrală a biletului.

A fost haos pe aeroportul Heathrow din Londra, unul dintre cele mai mari din Europa, după ce mormane de bagaje au rămas în fața unuia dintre terminale.

Haos pe Aeroportul Otopeni. Vacantele a mii de romani sunt distruse

Motivul? Nu erau suficienți angajați care să le manevreze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracii , credeam ca pleaca la munca de se agita asa ,alyii nu au nici de trei zile la Mamaia ,sa zica mersi ca pleaca ,or fi bugetari,pensii speciale,spagari,azilanti de batrini etc
2
1
va umilesc ca pe ultimii oameni. Avioanele lor arata ca autocarele unguresti din anii 80. Cat de tampit sa fii sa te injosesti intr-atat si pe banii tai.
4
0
o teapa data pe bani ,clasei de mijloc si mici,cateva miliarde de euro gratuit
5
1
au fost anuntati de cateva zile si pasagerii si agentiile de turism . numai ca odata banii incasati in avans , greu mai pot fi recuperati si atunci oamenii merg in aeroporturi in speranta ca aceste greve nu se fac . neoficial totul este o escrocherie , se iau banii desi se stia de companii si agentii ca vor fi greve , sindicatele au anuntat din timp .
11
0
Mai stati si local, prin Romania, prea agitati sunteti :))
13
1
sa se faca plangeri si sa se solicite despagubiri
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468