REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Haosul creat de scumpirea carburantului, ironizat pe Facebook!

Haosul creat de scumpirea carburantului, ironizat pe Facebook!

Replica API 11 martie 2022 | 13:08 793

Haosul înregistrat în România, la stațiile de alimentare cu carburant, și isteria create în cursul serii de miercuri, 9 martie a.c., au fost intens ironizate pe rețelele de socializare. Paginile oamenilor au fost umplute cu glume care mai de care mai amuzante pe seama celor ce au stat cu orele în șir, în cozile kilometrice.

Polițistul Marian Godină a dat startul glumelor și ironiilor pe rețelele de socializare îndreptate către cei care au stat în cozile kilometrice pentru a alimenta. ,,Gicu a stat trei ore la coadă la benzinărie, cu motorul pornit, a consumat zece litri de motorină și apoi a cumpărat treizeci de litri. Cei zece litri pe care i-a consumat la coadă fuseseră cumpărați cu 7 lei litru, iar azi Gicu a cumpărat benzina cu 7.60 lei/litru. Să se calculeze ce economie a făcut Gicu.”

,,Un român a stat la coadă la motorină cu mașina electrică pentru că are acasă un generator diesel pe care îl folosește la încărcarea mașinii.”

,,Un român ingenios, după ce a umplut rezervorul, a băgat furtunul direct în portbagajul Loganului pentru că a citit în cartea tehnică a mașinii că portbagajul are o capacitate de 573 de litri.”

Dar asta nu e tot. Glumele cu Gicu au continuat:,,Gicu a umplut două canistre, trei găleți, cinci pungi, două damigene și un tomberon cu motorină, dar acum nu se îndură să mai meargă cu mașina, așa că o păstrează până vor reveni prețurile la normal. Gicu e afacerist.”

Șirul de glume și ironii de pe rețelele de socializare au continuat și în cursul nopții.,,Îți imaginezi, benzina s-a scumpit de două ori! Și acum ce faci, mergi pe jos? Nu, conduc flămând”

Alții au făcut haz de necaz de pățaniile unora dintre conducătorii auto care au stat cu orele la coadă, dar, în final, au alimentat greșit. ,,Am stat 4 ore la coadă și am băgat benzină în loc de motorină! ”

,,Mamă, tată, să aveți grijă de voi dar eu m-am hotărât să plec! Plec la coadă la benzină!”

,,Ea: Mmm... miroși a ceva scump... cu ce te-ai dat? El: Cu motorină.”

,,Pe principiul că se poate scumpi mâine, tocmai mi-am luat niște sticle de vin.”

Și Cosmin Micutzu a făcut haz de necaz. ,,Păi dacă alimentăm acum, cu ce mai luăm cireșe când apar? Huehuehuehuehue. Bravo, Cosmine! Bună asta. Mare vizionar.”

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272