REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Harlem Gnohere și-a anunțat despărțirea de FCSB! Niciun mesaj pentru Bogdan Andone și Bogdan Vintilă

Harlem Gnohere și-a anunțat despărțirea de FCSB! Niciun mesaj pentru Bogdan Andone și Bogdan Vintilă

Replica API 5 iunie 2020 | 00:33 1081

Eddy-Harlem Gnohere (32 de ani) și-a anunțat despărțirea de FCSB. Francezul a postat un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut în perioada petrecută la gruparea roș-albaștrilor.

Gnohere și-a anunțat despărțirea de FCSB! Ce a spus despre Reghecampf, Dică și Teja

”Aceasta este una dintre cele mai dificile scrisori pe care am scris-o în viața mea. Cu o mare tristețe trebuie să spun la revedere clubului care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de foarte mult timp.

Am petrecut trei sezoane și jumătate fantastice la FC Steaua București și m-am bucurat de fiecare minut al șederii mele aici. (…) Laurențiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut parte din experiența mea la club. Au fost o sursă de motivație pentru fiecare sesiune de antrenament din fiecare meci.

Sper doar că prestațiile mele pe teren au ajutat pentru a răsplăti o parte din încrederea pe care ei mi-a arătat-o”, este o parte din mesajul pe care Gnohere l-a postat pe pagina sa de Instagram.

Gmohere, mesaj special pentru un angajat al clubului, la despărțirea de FCSB

”Bizonul” nu i-a uitat nici pe fani.

”În inima mea va fi întotdeauna un loc pentru toată lumea. Și aici mă refer la voi, suporteri, angajați, coechipieri, toți care ați contribuit la povestea mea”.

Nu în ultimul rând, Gnohere, care nu a scris nimic despre ultimii doi antrenori pe care i-a avut la FCSB, Bogdan Andone și Bogdan Vintilă, a avut un mesaj special pentru ofițerul de presă al clubului, Cătălin Făiniși.

”București (România), te voi păstra în inima mea. Știind că prin tot ce am trecut, am format o poveste minunată. Mulțumesc foarte mult!"(Cătălin Fainisi) Ești fratele meu. Sunt fericit că te-am cunoscut în perioada mea la FCSB.

Te iubesc fratele meu. Acesta nu este un rămas bun, ci doar un mesaj de la revedere”, a mai scris Gnohere, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272