REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Heidi Klum, cel mai horror costum de Halloween! Supermodelul și-a șocat invitații

Heidi Klum, cel mai horror costum de Halloween! Supermodelul și-a șocat invitații

Replica API 2 noiembrie 2019 | 00:00 388

Petrecerile de Halloween organizate de Heidi Klum (46 de ani) sunt deja consacrate în lumea celebrităților! Cea mai așteptată apariție este chiar gazda evenimentului, care reușește să șocheze în fiecare an. Supermodelul a purtat cel mai înfricoșător costum de până acum.

Ea e regina Halloween-ului! Cu ajutorul machiajului, Heidi Klum a reușit să se transforme într-un extraterestru zombie care ne aduce aminte de Frankenstein. Manechinul a venit pe covorul roșu alături de soțul ei, muzicianul Tom Kaulitz, care s-a constumat într-un astronaut-zombie. La petrecerea organizată de Heidi Klum au luat parte numeroase staruri, printre care Lupita Nyong'o, Coco Austin și Neil Patrick Harris. Heidi organizează astfel de petreceri două decenii.

Foto: Profimedia

Heidi Klum a fost cea care a furat toate privirile la petrecere. Ea a fost ajutată de mai mulți specialiști pentru a se transforma într-o creatură bizară, scoasă din filmele de groază, iar întreg procesul a durat 13 ore, potrivit metro.co.uk. Efortul a meritat pe deplin, pentru că toată lumea a vorbit despre costumația lui Heidi Klum. Blondina și-a făcut apariția alături de soțul ei, închiși într-un „acvariu” pe care era lipit un semn de biohazard (pericol biologic n.r).

Heidi Klum este considerată «regina costumelor de Halloween»! În 2015, s-a transformat în celebrul personaj din desene animate, Jessica Rabbit, iar în 2016 a venit costumată în...Heidi Klum. Ea a venit pe covorul roșu alături de alte cinci modele care semănau izbitor de bine cu ea.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212