REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Helen Mirren, lecție de stil la 73 de ani. Într-o rochie verde neon la premiera „Fast and Furious”

Helen Mirren, lecție de stil la 73 de ani. Într-o rochie verde neon la premiera „Fast and Furious”

Replica API 25 iulie 2019 | 00:00 438

Helen Mirren

Greu de găsit o actriță care să-și poarte cu mai multă grație vârsta decât britanica Helen Mirren. Actrița de 73 de ani a oferit încă o dată o adevărată lecție de stil la premiera londoneză a filmului ”Fast & Furious: Hobbs & Shaw”. Helen Mirren a ales o rochie verde neon cu imprimeu floral roz.

Helen Mirren a strălucit pe covorul roșu de la cinematograful Curzon Mayfair, marți seara, la premiera celui mai recent film din seria ”Fast and Furious”, alături de Jason Statham și Vanessa Kirby.

Helen Mirren, Jason Statham

Actrița a ales o rochie verde neon, cu mâneci trei sferturi, centură din același material și decolteu bărcuță, modelul Lovebird de la Eponine, cu prețul de vânzare 565 de lire sterline. Helen și-a accesorizat ținuta cu un clutch și pantofi roz, perfect asortați cu imprimeul floral al rochiei.

Și la capitolul bijuterii, Helen Mirren a fost imperială. Actrița a ales o pereche de cercei cu diamante albe și roz, de la David Morris, și un inel cu diamante de la același creator londonez. Cochetă ca întotdeauna, Helen și-a asortat rujul și oja cu rochia, alegând o nuanță delicată de roz. ”Sunt obișnuită să mă fardez singură și chiar îmi place. Îmi place să mă așez în fața oglinzii mele uriașe și să mă fardez. Secretul e să te uiți la tine de la o oarecare distanță și să iei în calcul faptul că cei mai mulți oameni se uită la tine de la o anumită distanță. Dacă te uiți prea de aproape, ajungi să fii obsedat de detalii”, a explicat actrița într-un interviu mai vechi.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272