REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Helmut Duckadam a renunțat și la postul primit după demisia de la FCSB

Helmut Duckadam a renunțat și la postul primit după demisia de la FCSB

Replica API 24 iunie 2020 | 00:00 1161

Helmut Duckadam și-a dat demisia de la FCSB în urmă cu două săptămâni, însă a renunțat și la postul în politică pe care tocmai îl acceptase.

Duckadam acceptase să preia postul de consilier pe probleme de sport a Președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc. Însă ”eroul de la Sevilla” nu mai vrea să ocupe acest post din cauza ”individiei și răutății unora”, motiv pentru care a decis că se va retrage din viața publică.

Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna. Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.

Din păcate, invidia și răutatea unora, m-au făcut să renunț la această funcție. Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică. Viața merge înainte, să fim sănătoși!”, a scris Duckadam pe Facebook.

Duckadam renunță la viața publică

Plecat de la FCSB după ce salariul i-a fost redus la 2.000 de lei pe lună, Duckadam a anunțat săptămâna trecută că a fost ofertat de senatorul Robert Cazanciuc. Acesta din urma i-a propus să fie consilier al Senatului pentru probleme de sport: “Am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pe probleme de sport, așa că viața merge înainte și sunt foarte liniștit”, a spus Duckadam pentru Antena 1. De asemenea, Duckadam a menționat că a fost contactat și de primarul din Clinceni: "Mi-a propus că un liceu sportiv din localitate să-mi poarte numele din toamnă”, a adăugat Helmuth Duckadam.

Duckadam a fost președinte de imagine la FCSB timp de zece ani, dar și-a anunțat demisia în direct la TV, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Helmut Duckadam este un om cu caracter si eroul de la Sevilia,erou pe bune pentru ca a fost cel mai bun jucator al finalei C.C.E.din 1986,meci dupa care Steaua a casticat Cupa Campionilor Europeni,cupa pe care Hagi sau Popescu de exemplu au vazuto dar nu au cucerito niciodata.
1
0
Un parazit care vrea sa primeasca bani degeaba.la munca derbedeule
2
4
Un lingau si un profitor
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272