REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
14.6° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Hermannstadt - Dinamo 4-0. ”Câinii”, fără șansă la Sibiu

Hermannstadt - Dinamo 4-0. ”Câinii”, fără șansă la Sibiu

Victor ROTARU 22 octombrie 2023 | 00:00 448

Dinamo nu a avut nicio șansă pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 0-4, în etapa a 13-a din SuperLiga României.

Hermannstadt - Dinamo 4-0. ”Cainii”, fara sansa la Sibiu

Hermannstadt - Dinamo 4-0. ”Cainii”, fara sansa la Sibiu

Astfel, ”Câinii Roșii” rămân pe penultima poziție a clasamentului, cu nouă puncte, în timp ce FC Hermannstadt urcă pe locul 5, cu 19 puncte.
Hermannstadt - Dinamo 4-0. Sibienii s-au impus la scor și sunt pe loc de play-off

Formația pregătită de Ovidiu Burcă a început foarte bine partida, iar, în minutul 2, Gregorio reușea să îl învingă pe Căbuz, dar golul acestuia a fost anulat pentru ofsaid.

Sibienii au dat replica imediat, iar Balaure a deschis scorul trei minute mai târziu, cu un șut din prima expediat din interiorul careului.

Scorul a devenit 2-0 în minutul 19, după reușita lui Jipa, care a înscris cu un șut în forță din unghi.  Jipa a fost aproape să facă ”dubla”, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poartă.

După pauză, Balaure a înscris pentru 3-0, după o respingere greșită a lui Homawao, iar ”Câinii” puteau reduce din diferență în minutul 56, prin Bena. Ghezali a irosit și el o ocazie importantă în minutul 76.

În minutul 86, Gabi Iancu l-a învins cu capul pe Golubovic, dar golul său a fost anulat pentru ofsaid. Totuși, partida s-a încheiat cu scorul de 4-0, după reușita lui Alhassan, care a înscris un gol frumos cu un șut din careu.

După 12 etape jucate, Dinamo se află abia pe poziția a 15-a în clasament, cu doar nouă puncte obținute. Ultimul meci pe care ”Câinii” l-au câștigat în SuperLigă datează din 19 august, atunci când au învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, în etapa a șasea.

De cealaltă parte, Hermannstadt are un parcurs extrem de bun și se ocupă poziția a șasea, ultima care asigură accederea în play-off. Sibienii au 16 puncte acumulate.

La conferința de presă premergătoare partidei, Burcă a explicat că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună, iar jucătorii săi sunt cu moralul ridicat înaintea deplasării de la Sibiu, unde vor întâlni FC Hermannstadt.

"Ne așteaptă un meci dificil. Ei au un joc consistent. Au făcut meciuri foarte bune, împotriva unui adversar de calibru. Ne dorim să confirmăm ce am jucat cu CFR Cluj. Trebuie să confirmăm că suntem într-un progres real.

Am făcut un meci foarte solid. Ne dorim să nu încurcăm pe nimeni, ci să devenim protagoniști. Atmosfera este bună. Aveam nevoie de un moment în care se credem unii în alții. Când pierzi multe meciuri, ca antrenor, vorbești în gol, iar ei nu te mai ascultă.

Încrederea se pierde și se câștigă foarte ușor. Am încercat să păstrăm moralul ridicat. Locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Am avut un joc pe care l-am controlat în prima repriză cu CFR. Am identificat ce s-a întâmplat și poate reușim să facem două reprize asemănătoare!", a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515