REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Hidroelectrica, anunţ oficial. Ce se întâmplă cu facturile clienţilor

Hidroelectrica, anunţ oficial. Ce se întâmplă cu facturile clienţilor

Virgil STOIAN 24 aprilie 2023 | 00:00 21836

Anunțul oficial făcut de compania de stat Hidroelectrica. Ce se întâmplă cu facturile tuturor clienților, după mult timp.

Hidroelectrica, anunt oficial. Ce se intampla cu facturile clientilor

Hidroelectrica, demers important față de facturile clienților. Ce se întâmplă cu acestea, după ce s-au ivit probleme cu termenul de emitere. Unii români ar putea fi nemulțumiți și ar putea face sesizări legate de consumul înregistrat, deoarece nu este exclus să fie mai mare decât se așteptau.
Ce se întâmplă cu facturile clienților Hidroelectrica

Hidroelectrica trimite clienților, de câteva zile, facturile mai vechi, mai exact, cu consumul înregistrat anul trecut, în luna octombrie. Pe diferite grupuri de facebook, unele persoane, al căror curent electric este furnizat de compania de stat, au făcut publice emiterile.

Totul se întâmplă după ce, înainte de Paști, reprezentanții Hidroelectrica au mai trimis alte facturi întârziate, din septembrie 2022. La începutul lunii aprilie, compania comunica că: ”lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme”.

Ce pot face clienții cu facturi mari

În cazul persoanelor care consideră că suma percepută pentru curentul electric este prea mare, ele vor avea posibilitatea și să le achite în rate, iar pentru acest lucru trebuie să scrie o cerere. Ulterior, documentul se va trimite pe adresa de e-mail, esalonari@hidroelectrica.ro.
Cum se calculează, de fapt, penalizările la întreținere. De ce unii oameni plătesc mai mult
Halucinant! Ce a găsit poliția în curtea unui bărbat din Târgoviște. Omul putea să arunce în aer un sat întreg
Scene triste în centrul Clujului. Un artist stradal, trimis acasă de polițiștii locali. Reacția mulțimii
Lovitură totală pentru abonații DIGI Online. Pro TV și Antena 1 ar fi dispărut din lista de programe

De asemenea, cererea pentru plata în rate a facturii se poate depune și fizic, la sediul central sau la sucursalele Hidroelectrica. Dacă va fi aprobată, se vor percepe 6 rate, câte una în fiecare lună și se vor achita împreună cu facturile curente.
Hidroelectrica, obligată să ofere posibilitatea plății eșalonate

În luna martie, ANRE a sancționat dur Hidroelectrica din cauză că are facturi cu foarte multă întârziere. I s-a perceput o amendă de 400.000 de lei. De altfel, având în vedere că emiterea nu s-a făcut la timp, reprezentanții furnizorului sunt obligați să le ofere românilor posibilitatea de a plăti în rate, potrivit fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mie au început sa.mi vina facturile din septembrie și octombrie 2022. Foarte decente!!!
1
0
Cel mai bun si cel mai corect raspuns pentru probleme cu facturile il gasisiti intreband tot la ei,la Hidroelectrica.Am scris, am vorbit la telefon cu ei acum o saptamana aproximativ. 20.04 2023,au raspuns repede.Depinde de consum,de perioada cand s-au incheiat contractele,de ce au facturat ei.Cereti facturi daca nu ati primit. Poate vom avea mai tarziu si conturi de client sa vedem istoric ,facturi emise,istoric facturi platite,index,istoric index,sold etc. ca la alti furnizori.
4
0
Acum mult timp, am primit factura aferentă consumului lunii iunie, iar în 22.04.2023 am primit factura aferentă consumului lunii octombrie și cu sold. Cum pot afla soldul pentru ce perioada este? Sincer, mi se pare prea mica valoarea facturii, nu vreau să mă trezesc că voi platii penalități pentru ceva ce nu am primit
0
0
Eu acum 3 zile am primit factura pentru luna octombrie Vreau să menționez că este foarte corect calculat consumul Totodată și prețul este mai mic decât la Enel
3
0
Nu înțeleg dece numai Hidroelectrica e sancționată? Electrica nu a emis factura de gaze din luna Decembrie 2022 Probabil ca ambele au resurse dacă își permit sa nu încaseze venituri de atâtea luni
3
2
Nu am primit factură din iunie 2022. Voi spuneți octombrie?!... Nu cred.
1
4
Daca nu a venit factura de la Hidroelectrica pe iulie da un telefon intereseaza-te.Sunt promti.Au raspuns foarte repede la telefon.Am vorbit acum o saptamana la Hidroelectrica.
6
2
Facturile de la Hidroelectrica sunt emise corect.O mica greseala la o factura a fost anulata si recalculata de ei pentru 0,45 lei.3 facturi emise in aprilie au termene decente de scadenta. Ultima factura emisa in 22 aprilie scadenta in la inceputul lunii iunie 2023.Ce mai vrei? Ai timp.Fata de alti furnizori facturile sunt mai mici nu se compara preturile cu alti furnizori.Cine nu poate plati poate face cerere pentru esalonare.Cine a dat indexul regulat nu are probleme.Cine nu a dat indexul lunar plateste facturile mai mari cand citesc distributiilee regularizarile.Atunci te reguleaza.Penalitatile se pun dupa ce nu ai platit o factura la termenul scadent.Termenul scadent este mai mult decat decent. Nu mai aberati .Doar cazuri exeptionale cand ai un venit foarte mic atunci poti sa spui ca nu ai cu ce plati.Pensionarii amarati,persoane cu pensii mici sunt primii care platesc toate obligatiile catre stat chiar daca raman fara bani de mancare.Asa tarziu emise,ne achitam ce am consumat.
11
0
De ce să mă oblige să plătesc penalități, este vina mea ca nu am primit facturile din iulie? E vina lor ei să suporte toate "pagubele ".
2
7
Vorbiți de luna octombrie. Eu nu am primit factura din iulie, ce să mai spun de octombrie?
2
2
Si mie mi a venit factura pe numele meu dar nu pe cod de client
0
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468