REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Hidroelectrica face un anunț extrem de important pentru românii abonați

Hidroelectrica face un anunț extrem de important pentru românii abonați

A.F. 22 aprilie 2024 | 00:00 29683

Compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din țară, face un anunț extrem de important pentru românii abonați. Gigantul din sectorul energetic a luat o măsură care rezolvă o mare problemă cu facturile.

 Hidroelectrica face un anunt extrem de important pentru romanii abonati

În toamna anului trecut, Hidroelectrica lansa aplicația mobilă iHidro. Compania descria acest mijloc drept ”un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei”.

Acum, la câteva luni distanță de la acest moment important din punct de vedere informatic, Hidroelectrica pregătește noi modificări. Mai exact, compania dorește să permită clienților săi achitarea facturilor cu cardul în aplicația iHidro sau pe site-ul companiei.

Clienții casnici ai Hidroelectrica vor putea plăti facturile cu cardul direct în aplicația și pe site. Această informație reiese din anunțul publicat de Hidroelectrica pe 1 aprilie în sistemul electronic de achiziții publice, notează Antena 3.

„Servicii de plată prin carduri bancare pentru clienţii finali, prin aplicaţia proprie iHidro şi pe site-ul hidroelectrica.ro”, se arată în denumirea unei licitații lansată de Hidroelectria în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) şi publicată pe 3 aprilie.

„Implementarea unui sistem de procesare a plăților prin carduri bancare pentru aplicația iHidro și pe site-ul hidroelectrica.ro este esențială nu doar pentru menținerea satisfacției clienților, ci și pentru a rămâne competitivi într-un mediu de piață dinamic.

Un aspect important al acestei soluții este eliminarea aproape totală a riscului alocării întârziate. Prin automatizarea și eficientizarea procesului de plată, sistemul propus va optimiza fluxul de lucru și va diminua riscul erorilor”, se arată în caietul de sarcini al companiei, scrie fanatik.ro.

Avantajele utilizării aplicației iHidro

În prezent, aplicatia iHidro este disponibilă online pentru toate dispozitivele mobile. Cu ajutorul acesteia, clienții pot avea acces la o serie de funcții utile pentru precum: facturi, index Hidroelectrica dar și ofertele Hidroelectrica.

Printre caracteristicile cheie ale aplicației iHidro se numără:

  • Monitorizarea consumului: Pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.
  • Gestionarea locurilor de consum: cu iHidro, clienții pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.

Aplicația iHidro este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv:

  • Facturare: Aici sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.
  • Utilizare: Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum.
  • Contul Meu: În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.
  • Servicii: În această secțiune este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către Q Desk – aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O problema grava este ca nu tin cont de index.Cei de la e-distributie citesc conotorul fac poza odata cu cititorul de la e distributie e-distributie.E- distributie fura, in mod abuziv umfla facturile au trecut in factura curenta 91 de kilowati in plus ,plus alte consumuri zile in plus 3-4 zile 11-15 kw.la ei o luna are 33-34 de zile de ce? chiar daca a fost luna de 28 de zile ei au facturat zile in plus.Daca am un consum mediu anual 115-125 KW de ce imi treci 164 de kw abuziv in factura? De ce ma furi lunar daca nu am consumat? Luna urmatoare toat asa umfla facturile...De ce afara in Ue nu se fura ca la noi la facturi, la intretinere etc?
2
0
Aplicația este ok, facturile sunt emise inclusiv pe luna martie 2024 pentru toate locurile de consum, vreo trei la număr, Ar fi utila si normala implementarea plății cu cardul direct pe site sau în aplicatie, ne descurcam și cu transfer bancar. O zi buna!
2
1
Abia aștept să se facă plata facturilor direct din aplicația cu cardul bancar o consider o facilitate simplă și practică.
1
0
Este cea mai p*****a aplicație din țară. Pe rima pagina în loc de locurile de consum vezi doar niște coduri. Sa se uite la orice furnizor de servicii de utilități. De exemplu sa se uite la Nova Power. La Eon. La Enel.....
2
4
Vreau factura...
2
0
Nu am primit nici o factură de când sunt abonat la hidroelectrica.
4
0
Întâi sa se emită facturile, ca să avem ce plăti. Ultima factura primita a fost cu consumul pana la 30.06.2023.- De energia livrata în calitate de prosumator nu mai vorbim.
3
0
Astept factura.Am incheiat contractul in 15 august 2023, si de atunci nimic.Sper sa fie ok intr un final.
3
0
Vorbiti prostii! Ati incercat sa folositi aplicatia? E un gunoi, nu poti plati, identifica locurile de consum dupa numere de 12-18 cifre in loc de adresa, nu preia indexul real ca l estimeaza, s. a. m. d. Exista si aplicatii functionale ca la ENGIE, toata stima!
5
1
Eu primesc facturile lunar, la inceput 8 luni nu am primit facturi si dupa au emis cate 3 o data , dar de un an sau doi e totul ok.
3
0
Un jeg de aplicație IHidro. Pe lângă ca Hidroelectrica nu trimite facturi cu jumătatea de an sau anul nu ai nici posibilitatea sa plătești o suma de bani fără sa fie emisa o factura. Ne-au astras ca și clienti cu preturi mici la kw dar în rest este exact ca statul roman submediocra.
5
2
Emite facturi pentru a plati
2
0
Aplicație foarte bună pentru clienți.
1
4
VENIȚI ȘI LUAȚI CONTORUL.NU MAI VREAU CURENT
4
1
Prima data ar face bine sa si emita facturile. Sunt abonati care de 2 ani de zile nu au primit nici o factura.
12
6
Foarte bună aplicația. Aștept și plata facturilor.
3
2
Da desigur ați dat explicați destul de precise
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272