REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

HIRA vrea să REABILITEZE un sediu RAEDPP din Peninsulă

HIRA vrea să REABILITEZE un sediu RAEDPP din Peninsulă

Replica API 15 august 2021 | 00:07 1551

Merge treaba la Regia pentru Exploatarea Domeniului Public și Privat din Constanța! După ce a făcut mai multe demersuri pentru reabilitarea unor clădiri pe care le are în administrare, a demolat ce nu mai avea nicio speranță și a făcut modificări serioase legate de cartierul Henri Coandă, Teo Hira, directorul RAEDPP, intenționează acum să reabiliteze și un fost sediu din Peninsulă. Pentru acesta a solicitat de ma Primăria Constanța și un certificat de urbanism și, nu a stat cu „mâinile în sân”, și a lansat și o licitație pentru o parte din lucrări.

Lucrurile nu stau deloc pe loc de când Teo Hira a preluat conducerea Regiei Autonome pentru Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța. Mai nou, Hira a început demersurile pentru a reabilita și consolida sediul de pe strada Calatis, din zona peninsulară. În acest sens, regia a solicitat un certificat de urbanism Primăriei Constanța pentru a afla reglementrările și parametrii urbanistici pentru a se apuca de treabă.

Între timp se muncește la acoperiș…

La finele lunii iulie, RAEDPP-ul a lansat și un anunț de licitație publică ce vizează reabilitarea acoperișului dar și a fațafelor. Conform Caietului de Sarcini, lucrările de reparații cuprinse în acest contact constau în: montarea și demontarea schelei metalice, desfacerea jgeaburilor și burlanelor, invelotorii, asterealei, șarpantei, desfacerea tâmplăriei exterioare, execuție șarpantă din lemn, montat învelitoare din tablă zincată, montat jgeaburi și burlane, montat tâmplărie exterioară și reparații tencuieli exterioare. Valoarea estimată a acestui contract este de 207.253,44 lei.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468