REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Horia Brenciu, spaima șoselelor! Ce scheme interzise face în trafic, cu bolidul de lux

Horia Brenciu, spaima șoselelor! Ce scheme interzise face în trafic, cu bolidul de lux

Replica API 27 aprilie 2022 | 00:00 594

Horia Brenciu a fost surprins în trafic de către paparazzii, iar dacă admiratorii săi s-au obișnuit deja cu felul său de a fi, extrem de efervescent, ei bine se poate confirma că artistul exact așa și conduce! Iată cum a fost fotografiat!

Horia Brenciu și-a achiziționat de ceva vreme un Mercedes S Class, în valoare de aproximativ 120.000 de euro, însă cântărețul pare că nu încearcă deloc să își menajeze bijuteria pe roți. Comportându-se de parcă ar fi la volanul unui Logan, Brenciu își conduce mașina prin oraș destul de haotic, urcând adesea și pe linia de tramvai sau băgându-se în fața altor șoferi, scrie click.ro.

Horia Brenciu, „spaima șoselelor” în traficul bucureștean

Când își amintește, totuși, câți cai putere are la bord autoturismul său, Brenciu se apucă să-i claxoneze cu vervă pe participanții la trafic puțin mai lenți, care îi împiedică „avântul”. Paparazzii l-au surprins pe cântăreț intrând și pe interzis sau pe străduțe dedicate doar transportului în comun.

Acesta a fost surprins „cu treabă” la un notariat din zona Hala Traian, după care a mers să-și rezolve și alte treburi, într-o clădire a primăriei sectorului 5. Pentru ziua din trafic plină de adrenalină, Brenciu a ales să se îmbrace destul de lejer, chiar puțin neglijent am putea spune, acesta purtând un trening închis la culoare și adidași comozi, de culoare albă.

Nu știm exact dacă artistul s-a prins că am fost pe urmele lui sau dacă a luat măsura de protecție pentru a nu fi recunoscut în timp ce făcea respectivele mici ilegalități din trafic, însă Brenciu „s-a camuflat” cu ajutorul glugii hanoracului, pe dedesubtul căreia a purtat și o șapcă.

Horia Brenciu sărbătorește Paștele alături de toți copiii!

Dacă ar fi să analizăm însă contul său de Instagram, se pare că Brenciu ar fi avut motiv să se grăbească în trafic, având în vedere că a luat-o pe fiica lui vitregă de la aeroport. „De sărbatori îmi vin copiii acasă… Frații își întâmpină sora mijlocie. Paște fericit, tuturor!”, a scris el în mediul online, în dreptul unui filmuleț adorabil de familie, în care apar cei mici, așteptându-și sora mai mare cu flori.

Horia Brenciu are patru copii: două fiice mari sunt ale soției sale, Alice, a treia este fetița pe care cuplul o are împreună, iar al patrulea e Toma, băiețelul înfiat de cei doi soți încă de când era bebeluş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272