REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Horia Constantinescu a dat iama în comercianții de la Târgul cu produse tradiționale! Video

Horia Constantinescu a dat iama în comercianții de la Târgul cu produse tradiționale! Video

Virgil STOIAN 3 decembrie 2023 | 00:00 6134

Inspectorii CJPC, alături de Horia Constantinescu, au organizat un control la Târgul cu produse tradiționale, de la Pavilionul Expozițional Constanța. Controlul ar fi survenit în urma reclamațiilor mai multor constănțeni.

Horia Constantinescu a dat iama in comerciantii de la Targul cu produse traditionale! Videofoto de la Târg

Acțiunea desfășurată astăzi a pornit în urma informațiilor venite de la consumatorii constănțeni cu referire atât la Târgul de Crăciun, pe care eu l-am numit bâlci, și ca aspect și ca funcțiune, după care acțiunea a continuat la Pavilionul Expozițional, acolo unde mulți dintre comercianți se pretind a fi chiar producători, în condițiile în care am descoperit că ei nu sunt produc ceea ce comercializează. Au fost retrase cantități însemnate, pentru că era depozitate la peste 17 grade Celsius, lucru care reprezintă un pericol la sănătate consumatorilor.” a declarat Horia Constantinescu.

Au fost oprite şi câteva dintre activităţile de alimentaţie publică urmând ca în zilele următoare să se definitiveze documentele şi în condiţiile în care operatorii economii sancţionaţi înţeleg să remedieze deficienţele, vor putea să şi reia activitatea. Până atunci ca exigenţe am stabilit că produsele alimentare trebuie păstrate în vitrină cu temperatură controlată pentru a fi sigur că variaţiile temperaturii de afară nu influenţează în mod negativ calitatea acestora. Am stat de vorbă şi cu reprezentanţii Consiliului Judeţean, cei care au în grijă Pavillonul Expoziţional, punându-le şi acestora în vedere că nu se pot desfăşura astfel de activităţi în asemenea condiţii” a mai adăugat Horia Constantinescu.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa-l trimitem pe iinfractorul constantinescu. Cu o mwie mare si niste multiple suturi in kwrwl lui de hot ordinar !!!
3
0
mutumiti-i lui constatinescu, ca l-a scos primar pe chitac(beleaua constantei) si uite asa functia....
1
6
conditiile sint aceleasi, din vechime. de ce s-a vazut abia acum?
5
0
M-am lecuit sa mai caut produse traditionale . Am tot incercat de ani de zile sa gasesc produse traditionale . Din pacate , nici o speranta . Toata lumea este pe prosteala . Prefer sa-mi fac piata doar dintr-un singur magazin , unde ma cunosc cu vanzatoarele si cand ceva nu este in regula , ma atentioneaza sa nu cumpar daca produsele nu corespund . Mentalitatea celor care vand asa zisele produse traditonale , este cum sa te minta .
7
0
Romanul e învățat să consume gunoaie din market și mâncăruri tradiționale trei parale Pe mulți îi vezi cu două picioare și pubela in față cum stă la cozi in market și cumpără cancer
5
3
De data asta poate iau 4 sau chiar 5 la suta.
9
1
Daca vreti sa construiti Singapore, se impune modificarea legislatiei. Omului, ce natie o fi, ii este teama de santiuni pecuniare./beci. Nu de mascarici. Astia vin si pleaca. Indiferent cum il cheama pe clovn si indiferent de sistem. H, N, F .salut
15
0
Produse traditionale,bio,eco,naturale ...multe dintre ele nu se deosebesc de cele din magazinele obisnuite decat prin denumire sau pretul crescut!
23
2
Bravo! Hai si in oraselul lui chitac. Inchide-l!
20
3
Afumaturile alea asa zis ardelenesti le cumpara de la Metro, dubleaza pretul si le dau la preosti ! Plus ca, toate produsele din carne, branza, miezul de nuca, etc, stau descoperite si se pune praful pe ele...nimeni nu le face nimic!!
32
2
Isi bat joc speculantii de noi… Ne jupoaie de bani. Sa se respecte legea tarii
19
5
Bravo, eroule! Esti noul Sosoaca, varianta alimentara! Sper ca nu ne dezamagesti ( si pe astia de la replica) si o sa candidezi la primarie!
20
11

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436