REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Horia CONSTANTINESCU a rămas fără PERMIS de CONDUCERE

Horia CONSTANTINESCU a rămas fără PERMIS de CONDUCERE

Replica API 14 august 2020 | 10:04 4301

Şeful OPC Constanţa, Horia Constantinescu, a rămas fără permis de conducere. După ce săptămâna trecută a fost sancţionat de poliţia rutieră din cauza lipsei unei plăcuţe de înmatriculare, de data aceasta el a fost surprins conducând cu 82 de km/h şi vorbind la telefon.

Conform unei postări de pe pagina de facebook a şefului OPC Constanţa:

"În această noapte/dimineaţă, retrăgându-mă spre casă, după o acţiune de control începută la ora 20:00, în continuarea unei zile de muncă inceputa la ora 7:30, din nou în Eforie Sud de aceasta dată, AM RĂMAS ŞI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE!

N-am scuză pentru viteza de 82 km/h şi nici pentru că vorbeam la telefon, cu colegii ce se retrăgeau şi ei de pe teren. Am preferat să îmi asum intreaga situaţie!

Oboseala şi neatenţia pot duce la lucruri mai grave....

O amendă este mai bună decât un accident!"

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' tu esti si prost ! Nu te mai faci bine
1
0
Hai sictir mizerabile !
2
0
hahahahahha
2
0
Un jeg de om. Nu te uita nimeni cum ai agresat o vamilie de oameni simpli, esti un jeg de caracter, nu meriti nici sef la tomberonul de gunoi din cartier. Tupeu de nesimtit ai sa ceri voturile oamenilor pe care nu i respecti
3
0
Un gunoi!...toate zoaiele umane vor functionari publici.
12
0
Cu ce m-ai vine el acum la mosia de la Tuzla .Fosta ferma a PRM-ului. Mosie sub acoperire bn
8
0
Si mai are tupeul sa candideze la functia de primar al Constantei ? El care nu respecta cele mai elementare reguli ?
12
1
Ai sange in coaie si spui lucrurilor pe nume.Acum cateva zile in urma un borfas de la igpr bucuresti a fost gasit matol si totusi stirea nu a rasuflat datorita mafiei din m.a.i adica politia de cacat a romaniei.Chiar seful IGPR mortes de beat.Cum zice Coarna liderul de sindicat ....politia nu este cu noi este cu interlopii si proxenetii.Muie Ministerul Afacerilor Interne care va acoperiti intre voi zdrentelor !!!.
14
2
Te lasi tu umilit?Fa si tu o lista cu politistii ce au societati pe numele sotiilor,copiilor,parintilor si ia-le si tu permisele de functionare!
12
5
Am nevoie de medicamente, nu vedeti ca figura mea arata ca nu le am luat la timp?
16
1
Auziti ce spune asta dupa ce isi recunoaste greselile"am preferat sa imi asum intreaga situatie". Cum adica Ai PREFERAT sa iti asumi intreaga situatie ma directorule,adica politia rutiera sunt nimeni in drum daca tu nu preferai sa iti asumi situatia asta politisti nu putea sa faca nimic. Tot asa fac si patroni la care gasesti produse alimentare stricate,daca vor sa plateasca amenda prevazuta de lege bine daca nu poti sa te stergi la fund cu amenzile pe care le dai ?.
20
2
Intotdeauna avem scuze cand incalcam legea....de ce oare oamenii normali si educati nu sunt la fel ca ei? Un raspuns simplu...toti politicienii au doar scopuri si deloc sa schimbe tara noastra si asa de greu incercata....si ca sa revin...vai de tine Horia! Si tu esti ca totI...o haimana....
22
2
priviti un om cinstit
9
17
Fara dvs se imbolnaveau o gramada de oameni si copii. Un exemplu de mare om mare caracter.
10
24
ce ai facut horica?nu te ai dat tu in stamba un pic?nuuu,ca e campanie electorala,faci pe lupul moralist acum. dar pe baiatul ala pe care l-ai bagat in spital cu mana rupta acum 3 veri ?cu ala cum ramane?fmm de pitic jegos..bleah jegule
27
8
PSD a inceput lupta contra celor care candideaza la primarie....lozinca lor este DEZBINA SI CASTIGA ...nenorocitilor,hotilor,banditilor
12
16
Bravo politistilor ca nu s au lasat impresionati de tupeul si aroganta acestui mascarici Care se crede cattani de romania La cate abuzuri face el si a insusit atributiile legale de la dsp si dsv doar pentru popularitate fara ca nimeni sa l traga la raspundere
32
6
cautati pe pagina lui de facebook sa vedeti o postare de-a lui in care s-a filmat cu fi-su si nevasta-ta in masina pe ritmuri de manele
22
7
INTERLOPU ASTA PRINDE DOAR LA ACEI ROMANI CARE II OMOARA INVIDIA . LA ACEI ROMANI CARE DACA LE MOARE CAPRA VECINILOR ISI FREACA MAINILE DE BUCURIE . JEGUL ASTA ORDINAR CARE URLA PE PLAJA LA O FEMIE SI CARE II LOVEA LUCRURILE CU PICIOARELE . INTERLOPU ASTA DUPA MINTEA LUI BOLNAVA ISI INCHIPUIE CA POATE PROSTI O LUME CALCAND IN PICIOARE OAMENI CARE MUNCESC DIN GREU PENTRU O BUCATA DE PAINE . JEGUL ASTA NENOROCESTE OAMENI DOAR PENTRU CA EL SA ISI FACA RECLAMA . MIZERABILU ASTA NU MERITA SA DETINA NICI O FUNCTIE . DACA A AJUNS SEF LA OPC SIGUR NU A AJUNS PE BUNE . A FOST PUS SI STIE CA ARE SPATE .
19
18
cam multe greseli in cateva zile,greseli depistate! Dar oare cate greseli sunt pe zi nedepistate? Unde este integritatea cu care se bate cu pumnul in piept domnul Constantinescu? Daca nu este capabil sa respecte legislatia rutera,cea mai simplu de respectat,cum va convinge electoratul ca este capabil de respectarea juramantului ca primar?
25
5
lupta intre clanuri
25
6
Aoleu!!! Deci si tu gresesti? Cum e cand te simti ars....?
27
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218