REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Horia Constantinescu are probleme mari cu firma de la București

Horia Constantinescu are probleme mari cu firma de la București

Replica API 30 aprilie 2020 | 20:18 6486

Direcţia de taxe şi impozite din Bucureşti, Sector 1, a cerut deschiderea procedurii de insolvenţă a societăţii Agrement Serv SRL, firmă administrată, în trecut, de Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa, în conducerea căreia apare, în prezent, mama acestuia, Maria Cornelia Petreanu.

Potrivit Registrului Comerţului, Agrement Serv SRL este controlată de o firmă din Panama, Adswood Holding S.A, ce îi aparţine tot lui Constantinescu. Mama lui apare ca persoană împuternicită cu drepturi depline, iar Gheorghe Negrea, din Sibiu, apare ca director general.

În 2018, cifra de afaceri a fost de 76.030, iar profitul a fost pe minus, addică profit net -1.836.748, având un număr de 0 angajaţi. Anula nterior, cifra de afaceri a fost de 718.998, profit net, -577.883 şi avea 4 angajaţi. În 2016, cifra afaceri a fost de 3.333.048, iar profitul profit netde 6.023.776 şi un număr de 12 angajaţi.

Societatea ce are ca domeniu de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate are sediul în Costineşti, însă anterior a funcţionat în Bucureşti, bulevardul Bucureştii Noi, din Sector 1, unde a rămas doar sediu secundar.

Ce spune Horia Constantinescu

Horia Constantinescu a precizat, pentru Replica de Constanţa că Direcţia de Taxe din Sector 1 i-a impus să plătească, pe o perioadă de 4 ani, suma totală de 13 miliarde de lei, reprezentând "suprataxarea" unei bălţi din Străuleşti, acolo unde, în trecut, a vrut să deschidă un ştrand.

"Am cerut noi insolvenţa societăţii pentru a nu fi executaţi, pentru a ne pune la adăpost. E vorba de 13 miliarde de lei pe care nu-i recunosc, am demarat procedura de contestaţie. Încă din 2016 apar în declaraţia de avere firmele mele din Panama. Nu am ascuns acest lucru. Nu o mai administrez eu, asta nu înseamnă că firma nu e a familiei mele, mama mea este în vârstă, nu s-a putut ocupa de ea, de aceea nu a mai avut activitate",a spus Horia Constantinescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegul asta poponar inca administreaza plaja din Costinesti
1
1
Un om fara scrupule ,mincinos,rau platnic.In 2016 isi dorea primaria Costinesti pentru asi putea rezolva problemele lui personale ,pentru ca mai avea ce fura.Ne-a biciut din cuvinte in campanie, a dat plicuri cu bani ,a dat pungi de sarbatorile pascale ca de obicei lingusitor .Anul acesta l-a invatat si pe finul sau viitorul candidat la primaroia Costinesti sa imparta punguta saraca cetatenilor.Fiind in aceasta situatie precara acum se intelege de ce era punga saraca .Valentin Adrian Condari nu are dupa ce bea apa ,ce sa mai vorbim de oferit punga ,ajutorul electoral va veni din partea lui.
7
0
Cel mai cinstit, dintre cinstiti! La OPC s-a facut ca respecta drepturile cetateanului! Cine l-a facut " JEG" are dreptate!!!!
11
1
mutra lui asta nu va spune nimic ? este cel care creat pandemia coronavirus . exterminatil si iesim din izolare
11
1
Nu stiti cine-i Gheorghe Negrea din Sibiu ?...mai bine !
4
1
Vedeti cu cine defileaza psdul? Cu de alde astia cu firme prin Panama si care sunt pe pierdere. Adica nema bani la bugetul de stat. Doar pentru noi, fraierii care platim in Romania.
27
1
A crezut in mintea lui bolnava ca daca face valuri la OPC . Daca abuzeaza de functia pe care a avuto si de care am auzit ca ar ar avea-o la OPC , lumea va pune botu si are sa-l voteze primar . Interlopu , a sondat opinia publica si a inteles ca sunt cativa prosti , dar nu intratat de multi incat el sa ajunga primar . MARELE JEG ORDINAR SA NU UITE UMILINTA ACELEI FEMEI DE PE PLAJA CARE A FOST LA UN PAS SA FIE BATUTA DE ACEST INTERLOP . INTERLOP CARE DUPA CUM SE VEDE NIMENI NU-L TRIMITE LA PLIMBARE . ACEST INTELOP UMILESTE SI CALCA IN PICIOARE COMERCIANTI CARE NU II DAU SPAGA . CINE DA SCAPA .
26
2
Din aceste informatii deducem cu usurinta caracterul dubios al individului Horia Constantinescu.
26
2
In Panama ca baietii!
17
1
o zdreanta ...sef de la control cu firma ......pe bune asta este rominica corupta
21
1
Parca Horia Tutuianu a fost director la Neptun Olimp acum cativa ani
19
0
Care defapt este o subsidiara a unui offshore din Panama. Fmm de gandac. Se scufunda barca pisatule.in curand romania si mai ales cta o sa afle ce gunoi infect esti. Mizerabilule.marele voievod horia constantinescu un cacat cu ochelari
26
0
Cand spui panama, spui mazare nastase si toate zdrentele care au bagat economia in pamant. toata prostimea isi spala banii prin panama, ca atat au vazut prin filme. Agrement mai face parte dintr un consortiu mai mare incluzind Prival Consultants si sunt cateva sageti bagate pe hartie. Si astia se cred lorzi, printi si altele denumiri cand de fapt sunt niste hoti ordinari de trei lei care daca le ai da o afacere curata sa o sustina ar baga o n faliment in maxim 6 luni. Si marele print de la OPC, aparent.. cuvantul panama.. nu da bine la CV lordule..
35
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212