REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Horia Constantinescu: Atacurile Cristinei Nae la adresa mea sunt mincinoase și denigratoare

Horia Constantinescu: Atacurile Cristinei Nae la adresa mea sunt mincinoase și denigratoare

Virgil STOIAN 4 aprilie 2024 | 00:00 4061

Alegerile bat la ușă și cuțitele par să iasă din teacă. Horia Constantinescu, președintele ANPC și candidat la Primăria Constanța din partea PSD, a fost atacat de Cristina Nae, patroana unei agenții de turism, aceasta acuzându-l că solicita mii de euro șpagă ca să închidă ochii la controale. Contactat de reporterii Replica pentru un punct de vedere, Horia Constantinescu a declarat că este doar o tentativă de denigrare, din cauza candidaturii la primărie.

Horia Constantinescu: Atacurile Cristinei Nae la adresa mea sunt mincinoase si denigratoare
Horia Constantinescu, președintele ANPC este candidatul PSD la Primăria Constanța iar doctorul Cătălin Grasa, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Constanța, este candidatul partidului la președinția Consiliului Județean. Horia Constantinescu a candidat în trecut la Primăria Costinești, unde a pierdut, însă speră să ajungă primar al Constanței.

„Această poveste este rostogolită de foarte mult timp și este o ciorbă reîncălzită. Cristina Nae a discutat cu două persoane ce nu au nici o legătură cu mine, ce au fost arestate în 2023 și dacă aș fi avut vreo legătură, probabil aș fi fost în aceeași situație. Ceea ce au discutat ei și și-au promis unul altuia nu mă privește absolut deloc. Această Cristina Nae are o aversiune față de mine pentru că am stopat fărădelegile pe care le făcea. iar pe Internet sunt foarte mulți oameni care și-au luat țeapă iar acum ea nu face nimic altceva decât să se răzbune. Eu cred că suntem oameni responsabili și avem logică și cred că cititorii or să înțeleagă că dacă aș fi avut vreo legătură cu ceea ce ea lasă să se înțeleagă, cu siguranță aș fi fost măcar cercetat. Nu am avut nici o legătură cu aceste personaje. Este efectiv o tentativă de denigrare a mea. Întreaga mea discuție cu Cristina Nae a fost scoasă din context din dorința de a fi eu linșat mediatic. Eu îmi asum tot ce am făcut. O să am o intervenție în care voi aduce dovezi și acte că am fost denigrat“, a declarat Horia Constantinescu, pentru Replica.

Horia Constantinescu: Atacurile Cristinei Nae la adresa mea sunt mincinoase si denigratoareHoria Constantinescu

Vă reamintim că agenția de Turism Bonjour International Tour, condusă de Cristina Nae, a fost închisă, în octombrie 2022, după 4 acţiuni de control desfăşurate în 6 luni, de către comisarii Protecției Consumatorului din București, în urma cărora operatorul economic a fost sancţionat cu 51.000 lei, amenzi şi dispunerea măsurii complementare de restituire a contravalorii pachetelor turistice vândute şi anulate ulterior.

În concluzie, săbiile se ascut și atacurile la persoană încep, făcute pentru a destabiliza și afecta imaginea contracandidatului. Și acesta este doar începutul!!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bună ziua. Domnule Horia Constantinescu pe data de 17.05.2024 ora 09:00 sunteți chemat în judecată pentru acțiune în raspundere delictuala DE. Așteptăm și termenul de judecată pentru instituția pe care ati condus-o ANPC Ciorba nu este reîncălzire ci aceasta încă este la încălzit. O zi cu soare.
0
0
Acest interlop măscărici nu-si asuma nimic.Tot ceea ce face ilegal are interlopi crescuti de el băgați la înaintare inclusiv în Costinești pe frații Bălan ,v****l fiind președintele partidului PSD filiala Costinești și primarul în actiune .Dorește ca el sa conducă Costinestiul din umbra ,exact ca și afacerile pe care chipurile le-a instrainat prin aceștia menționați mai sus.Cetateanul comunei Costinești ,nu va mai musca din cașcaval doar o data la patru ani iar ei asta nu înțeleg ca nu mai tine cu furatul la nesfarsit.Costinestiul nu poate trai cinci zile pe vara din urma unui concert, fara infrastructura,modernizare,cu groapa de gunoi care pute rău de tot.Cetatenii au mai pierdut patru ani și nu s a făcut mai nimic din promisiunile din campania electorala. Gradul de simpatie către băiatul bun și fiu al satului susținut de către interlopi pe data de 9 iunie va lua sfârșit.Revolta va fi schimbarea !
1
0
Fix dupa chipul si asemanarea lu Felix. Fraierii care trag din PSD credeau ca treaba e pe bune ...
4
0
In politica romaneasca nu exista barbati! Vezi si cazul dlui Horia. Isi ascunde firmele si banii prin Panama, blocurile si afacerile dupa rochiile sotiilor, institutia ANPC a folosit-o in scop politic doua mandate la rand, si nefiind barbat nici demisia nu si-o da ci doar se suspenda. Adica daca nu iese la primarie revine la facut filmulete. In Occident aceasta institutie este un ONG si exista o comunicare permanenta intre reclamant si reclamat. Daca nu se rezolva reclamatia se apeleaza sa autoritatile sanitare prin inspectorii lor. El doar face filmulete ca da bine la prostime. Nimeni nu spune ca nu sunt nereguli dar in mare parte atributiile sunt ale autoritatilor sanitare / ministerul turismului / etc prin corpul de inspectori acreditat (oameni cu studii in domeniu). Ce studii in domeniu au inspectorii ANPC va rog?
9
0
Acest DERBEDEU , finul PO PONARULUI nastase - 500 de case, va fi primarul constantei, din pacate !!! constanta NU VA MAI SCAPA IN VECI, de BLESTEMATUL CLAN MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky !!!
6
1
Eu nu inteleg ce cauta Fagadau sa spuna ca il sustine pe acest smardoi care acum ceva timp il denigra si care a fost un iepuras din cauza caruia a pierdut alegerile (pus de Felix sa candideze ca sa ii rupa voturi). Nu mai bine statea de o parte cuma a stat de 4 ani si ii lasa pe astia sa isi rupa gatul si sa scoata cel mai rusinos scor electoral din istoria PSD Constanta ? Asa putea scapa de dinozaurii Felix si Ion care oricum nu il inghit. Numai deciziii proaste, te afisezi in poza cu unul care te injura.
11
1
In CT motanul Felix face jocurile pentru PNL și primar VC
7
1
mafiotule mai tragi cox cate 2 3 zile ? navasta ta e bine , copilul ? blocurile din navodari terasele inchiriate ?
12
1
Licheau asta comunista cu Bombonel si toata gasca lui vrea la primarie doar sa fure ca la ANPC s-au saturat de el Se crede shmecher si-a scos banii din shpaga in firme off-shor
16
1
la gossip in costinezti se vind droguri si bautura contrafacuta!!! sa vina politiaaaaaaa
8
1
I am spus ca nu am nici o vina ca eu nu incasam bani! spunandu mi ca stie el ca eu cand intram in tura bagam bautura de afara si imi luam banii! in acel moment i am spus dansului sa verifice camerele de supraveghere sa vada daca am bagat marfa sau daca din cauza mea s a luat suspendare! moment in care a plecat si l a pus pe un bodyguard sa ma aduca in spatele pupitrului de dj! acolo am fost batut de dansul a dat cu pumnii si picioarele in mine pana la epuizare! l a un moment dat i a spus bodyguardul: SEFU LASATI L CA MA OCUP EU DE EL!! dupa care el a plecat iar bodyguardul cand a vazut ca a plecat m a scos prin spate!!!!i am spus domnului horia ca am surioara bolnava si mi a spus ca i se rupe pla ca oricum o sa moara ca restu copiilor care s bolnavi! si ca i se rupe pla daca ma duc sa l reclam la inspectoratul muncii!! am plecat dupa o vara de munca si batut si fara bani!!!acesta nu este un om!!! esti un monstru!! oare ce ar fi facut daca copilul lui ar fi patit asa ceva ca mine?
19
1
Horia Constantinescu și-a făcut meseria la ANPC față de alții care au funcții la stat și o lălăie Acum candidat la primăria CT mulți borșari care au primit amenzi pentru mâncare stricată ce pot să facă mai mult decât să arunce cu noroi La CT se vede clar in aproape toate restaurantele unde intri sânt prețuri ca la Roma sau Paris mulți vor să îmbogățească peste noapte La ANPC se vrea la control niște maimuțoi care să închidă ochii și să ia o mizerie de șpagă nu amenzi Ca primar Horia Constantinescu are șansa să arate că orașul CT se poate dezvolta fără haosul făcut în oraș de Vergil Chitac Acum in oraș se trage tare pentru finalizarea la lucrările începute acum trei ani Vine campania electorală și începe am făcut și am dres Stadionul Farul și Sala Sporturilor au rămas pentru la anul și la mulți Ani cu alți mai mulți bani
2
15
buna ziua!! am lucrat pentru Horia in vara amilui 2018 la clubul gossip din costinesti pe postul de barman! mi s a promis un salariu de 6000 de lei plus tips ul de la ospatari si cazare(intr adevar cazarea mi a fost oferita undeva la marginea costinestiului la o vila unde stateam mai multi din angajati).toate bune si frumoase pana cand a venit ziua de salariu! prima luna mi au fost dati decat 2800 de lei pt o luna de munca,invocand ca diferenta care trebuia sa o iau ar fi retinuta ca si garantie!!Nu am spuss nimik deoarece mi a fost frica sa nu ma dea afaara! (aveam nevoie sa muncesc pt a i plati tratamentul surorii mele mici deoarece e bolnava)! la sf lunii august am avut un control de la anaf care s a lasat cu inchidere! oricum urma sa inchida peste 3 zile! am fost sa mi cer banii de la domnul Costi mana lui dreapta! mi a motivat ca sa astept sa vina domnul horia! a venit seara dansul! si cand a venit mi a spus ca din cauza mea a fost opita activitatea si ca nu mai vad nici in ban
15
0
nu uitati, horia a fost cal troian si acum 4 ani., ca sa pice fagadau. uimitor este ca se trage ptr WC. probabil asta merita cta.
6
0
Bună ziua. Domnule Horia Constantinescu dacă nu ai avut nicio legătură cu acest flagrant de ce m-ai contactat pe messenger-ul agenției Bonjour Tour? De ce aveai nevoie de numărul meu de telefon? De ce ai întrebat ce vreau in schimbul tacerii mele? Nu crezi că cine se scuza se acuză? În legătură cu cea ce scrie pe internet și unde induci în eroare consumatorii ne vom întâlni în instanță pentru răspundere delictuala. O zi frumoasa!
11
0
mai juma de buletin, iti mai aduci aminte cand bateai femei si copii pe plaja ca nu iti stateau pe sezlong? aici la Constanta ?
15
1
ti ai batut joc de toata lumea!!! nu dai 2 bani pe oameni! esti un om de nimic!! speram sa te aresteze cat mai curand!!! tu ai distrus mamaia cu priectu parcarilor! costinestiul,satul de vacanta pe vremea cand erai la servicii publice,costinestiul la fel! bati lumea pe plaja! tu nenorocitule iei platesti oamenii inainte si le faci promisiunj ca le dai si ca le faci dupa care le dai clantza! tu faci combinatii de a lua shpaga la alt nivel!! esti 10 clase peste aia care ia spagi mici si se expun! tu esti alt nivel!!! apropos o mai bati pe Macri sin cauza lu toytoy??pozezi in familist si o bati pe nevasta ta de fata cu copilu!!! Esti un om de nimic!!!!
13
0
Cristina are dreptate.Omul e un mare Hoz.Verificatil bine voi presa si pe familia Nastase Bombonel
11
1
Horica esti un P.IRTAR , du te acasa , j.egosule !
18
1
Ce te recomanda horica la c ta dece nu lași loc lui Costin rasautianu ca are toate calitățile știe administrație este ținând poate duce c ta pe culmi înalte dum stai la opc căci mai bun ca dum în aceasta meserie tara nu va gasi
13
6
Este firesc sa nu fie placut, atata timp cat a amendat pe buna dreptate,daca nu erau in regula.Pe aceea din restaurante ce sa spunem, mancai acolo si te imbolnaveai.Mai aveai si un copil cu tine si apoi stateai prin urgenta.Succes , sper sa fiti acelasi om din APNC si la Primarie!
3
19
Și eu sunt porc, far ăsta e de zece ori mai mare decât mine....
11
1
Și acum 4 ani dl Constantinescu, a candidat, fără succes, la Primăria Constanța. Din partea PPUSL (la acea dată, acum se numește PUSL). Poate are șansa de câștig anul acesta, cu PSD-ul...
4
18
NU ESTI BARBAT
9
3
El nu ia șpagă , el trimite angajații să ia șpagă pentru el
27
2
Cine el nu face așa ceva e curat ca apel lacului tabacarie plin de dejecții
18
1
pe vremea lui mazare, pd si apoi pdl-ul puneau candidati doar pentru a fi cineva pe banerele de camapanie si nu ca ar fi avut vreo sansa. Acum e la fel, psd-ul nu vrea sa-si lase locul neocupat pe banerele stradale de campanie si te au pus pe tine. Firesc ca si tu stii ca nu ai nicio sansa. ideea e sa te lase in continuare la sefia OPC. la finalul zilei esti tot o unealta.
31
1
spera sa scape. Exclus !
26
2
Ai dat exemen acum ceva timp? Ce nota ai obtinut?
41
1
Tupeist fără margini !!+
35
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436