REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Horia Constantinescu, conferință de presă despre manipularea sondajelor de opinie! Video

Horia Constantinescu, conferință de presă despre manipularea sondajelor de opinie! Video

Virgil STOIAN 16 mai 2024 | 11:08 2503

Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria municipiului Constanța, a organizat o conferință de presă, joi, 16 mai, ora 11:00. Principala temă de discuție a fost „Manipularea prin sondajele de opinie”.  La conferință au mai participat Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD, Nicu Lascu, președintele Organizației Municipale Constanța a Tineretului Social-Democrat și Nicu Roșu, fostul președinte al TSD.

Horia Constantinescu, conferinta de presa despre manipularea sondajelor de opinie! Video

Diana Tănase, Nicu Lascu, Horia Constantinescu, Costin Răsăuțeanu, Nicu Roșu

Am considerat necesară dezbaterea sondajelor  din mediul online, a fost realizat sondajul pe 1100 subiecți, metoda door to door, ideea este ca încă de la început am considerat utilă aflarea datelor exact așa cum este fără artificii. Iată că la foarte puțin timp a fost lansat un alt sondaj de opinie, în momentul în care realizezi un sondaj în mediul online este clar ca acesta este bazat pe simpatii și prietenii. Acest sondaj s-a realizat pentru cei care îl favorizează pe Stelian Ion. Multe dintre proiectele noastre se adresează cetățenilor acestor oraș, ceea ce duce foarte departe discuția despre culoarea politică.” a transmis Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu, conferinta de presa despre manipularea sondajelor de opinie! Video

Am inițiat în ultimii 4 ani foarte multe proiecte de care are nevoie comunitatea printre care înființarea bazinului de înot pentru persoanele cu dizabilități. Vom veni și cu alte programe pe care să le integrăm. Ceea ce este hilar și vedem în celelalte partide este că ei sabotează aceste programe și nu se implementează. Așa este, vom continua dialogul cu cetățenii și vom veni cu niște programe așteptate de comunitate” a adăugat Costin Răsăuțeanu.

Cu siguranță lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie. Cumva Stelian încearcă să transmită constănțenilor ca dacă nu-l vor pe Chițac, ar trebui să-l voteze pe el. Neștiind cine a realizat sondajul și cine l-a solicitat și implementat situează întregul sondaj pe incertitudine. Iată că aici în Constanța, cetatea Tomisului poate căpăta numele de cetatea Aurului. Cetățenii nu sunt mulțumiți de actuala situație. Ceea ce vreau să transmit este o invitație la dezbatere publică a tuturor contracandidaților să discutăm proiecte. Mai mult decât atât aș stabili că întâlnirea să se întâmple într-o zonă pontică pentru a fi sigur că nu-și aduce nimeni echipe și simpatizanți. Încercăm reevaluându-ne și noi proiectul de campanie sa eliminăm orice fel de incertitudine. Vreau de asemenea să mai transmit că unul dintre punctele mele vulnerabile este că de-a lungul ultimilor 7 ani nu am fost niciodată sancționat pentru abuzuri de serviciu, nu m-a bucurat niciodată să aplicăm sancțiuni, trebuie să înțelegem că nu pot și nu vreau să fac altceva decât să pun lucrurile la punct. Sunt un om intransigent în sensul că acolo unde găsesc abateri le voi sancționa.” a mai adăugat Horia Constantinescu.

Video:

Video integral:

Comandat de partidul PSD - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostautzeanu si Niku Roz, lesin de ras. PSD schimba culoare si fao roz.
7
0
Cine e pe locul 4? PSD pe locul 4! Moooe PSD , cai place lu Prostauteanu si lu Niku Roz.
6
1
Prosrauteanu e cu mooja prin Herastrau. LGBT are sediu in PSD
8
0
Ku Prostautzeanu, Makerosu, si Fomila de la pizza vreti voi sa mai luati voturi? Cei mai proosti din oras si cele mai mari putori sunt la PSD. Moooe PSD!
8
0
Singurul candidat eligibil, potent si pus pe fapte mari este actualul primar Chitac. Votati-l sa continue lucrarile de anvergura in municipiul Constanta. Niciun alt primar nu a facut ceea ce a facut el si face si in prezent.
8
7
Și natura mai greșește dar asta este o ratare totală . Un escroc idiot hot șpăgar colector Votați împotriva PSD PNL aur
11
0
PSD filiala m**e.
7
0
Psd NU are oameni seriosi. Au pe liste numai manelisti, lgbtq, femei cu moravuri rele. NU mai votam PSD pentru ca nu are oameni seriosi.
11
0
Locul 4 este pentru fetele de la PSD.
9
0
1 USR 2 PNL 3 AUR 4 PPU 5 PSD!
10
3
Ingrozitore poza! Toti 4 sunt o mizerie. Femeia chiar daca alaturi da aia 4 este la fel k ei.
12
1
PSD pe 4 dupa AUR! PSD cel mai proost partid cu cei mai frayeri candidati!
13
1
PSD pe 4 !
12
1
Blat total cu PNL. Cum sa te prezinti cu asa ratati si hoti? Cine dreak o sa voteze un ratat incopetent care a dormit 4 ani in primarie afica Rasatean asta. Sau pe unul din lautarii ai. PSF nu exista.
15
0
Patru papagali si o koorva proastta. Un LGBT si o cioarra makidoneasca cu un prostanak si o koorva ieftina. PDS este dezastru total.
12
1
Patru papagali si o koorva proastta. Un LGBT si o cioarra makidoneasca cu un prostanak si o koorva ieftina. PDS este dezastru total.
10
1
Patru papagali si o koorva proastta. Un LGBT si o cioarra makidoneasca cu un prostanak si o koorva ieftina. PDS este dezastru total!
13
1
Patru papagali si o koorva p*****a. Un LGBT si o c****a makidoneasca cu un prostanak si o koorva ieftina. PDS este dezastru total!
13
1
numai meeekedoni
14
1
dute bai inapoi in haznaua de Bucuesti deunde ai venit.Nu mai polua Constanta cu mutra ta.
11
1
Ce cauta blonda aia acolo. d***a ti-o tragi cu Rasautzanu? Si asa e singur si depresiv dupa ce l-au pus in locul lui la primarie pe horia..numai boscheți acolo, nicu rosu, alt papagal care nu a facut nimic la partid iar lascu nicu zis zgarcitul, ca orice m******n, cele mai proaste si sarace conferinte la el s-au făcut, o apa si 3 covrigei si vroiau sa stea lumea sa beleasca ochii la ei 5 ore cu mananca cacao..pul.ea va alege, pardon, nici ala..misto campanie, pacat de activul de partid ca suntem mulți, muncitori si am strans multe adeziuni
17
1
a fost avarie cet si s-a oprit apa calda in tot orasul si azi nimic pe site termoficare nimic putin bun simt ar fi fost bine venit primaria se aude ?
6
1
manipuleaza dar psd e cel mai mare manipulator si mincinos
14
1
Ciocul mic, interlopule!
14
1
Conferința citez,, pinguinilor cu a-ți dus-o 34 de ani așa o să fie și următori 50 votați ne că mach1don1 o să aibă grijă de voi să fie și mai rău
15
2
Miz3riilor, voi ați distrus orașul.
18
1
Henry Coandă, babele și moșii.
17
2
Ce blestem are Constanta sa nu aleaga un primar din Constanta ? ......Mazare a fost venit de la Bucuresti , Fagadau de langa Tulcea , Chitac de la Eforie , Horia de la Bucuresti .........chiar asa , nu se gaseste un om in toata Constanta sa ne conduca ?
28
3
Bai Horia esti un nimeni, un fost functionar care abuza-i de functie pentru spagi. Toata viata ai facut numai sprituri si curvasarii.
34
2
nu va alege nimeni
41
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436