REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Horia Constantinescu, despre alegerile la PSD Constanța: Un candidat va fi Ion, celălalt va fi Dumitrache!

Horia Constantinescu, despre alegerile la PSD Constanța: Un candidat va fi Ion, celălalt va fi Dumitrache!

Mirela PASCAL 23 aprilie 2024 | 16:01 3790

Organizația Municipală PSD Constanța își alege marți, 23 aprilie, președintele. Ion Dumitrache, președintele interimar, este unicul candidat, așa că alor săi colegi nu le va fi greu să aleagă. Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, ne-a declarat că nu a vrut să candideze pentru nicio funcție, precizând, în stilu-i caracteristic, că este un pic indecis. Nu știe dacă să aleagă între... Ion și Dumitrache.

Horia Constantinescu, despre alegerile la PSD Constanta: Un candidat va fi Ion, celalalt va fi Dumitrache!

Stăm toți cu sufletul la gură să vedem dintre Ion Dumitrache și Ion Dumitrache care va fi ales. Nu cred că vor fi alți contracandidați, unul va fi Ion, celălalt Dumitrache. Nu știu cine va ieși, variantele sunt nenumărate. Să sperăm că o să aibă șanse Ion Dumitrache dintre cei doi. Avem capacitatea de a alege permanent pe cei mai buni dintre buni și, iată, că avem și capacitatea asumării atunci când îl găsim...știm că acela trebuie să fie conducătorul”, a  declarat, pentru Replica, Horia Constantinescu.

Întrebat de ce nu a vrut să candideze, acesta a declarat: „Nu am candidat, nu am de ce. Nu am cum să conving o organizație ce funcționează... nu neapărat rău, dar funcționează într-o anumită manieră de ceva timp. Îmi e greu că voi fi eu varianta pe care o va alege niște colegi cu care nu am lucrat foarte mult. Ar fi putut lucrurile să fie, în opinia mea, mai multe paliere. Chiar dacă stăm bine de la fidelizarea electoratului social democrat, era bine să deschidem și alte paliere de comunicare, online, către tineri, unde știm cu toții că nu suntem neapărat cei mai performanți. Dar nu e timpul pierdut”.

Contactat și Ion Dumitrache pentru mai multe declarații, președintele interimar al PSD, Organizația Municipală, ne-a declarat că nu știe dacă mai sunt candidați, dar ”oricine își poate depune candidatura, inclusiv în conferință”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul Florin Mitroi spune că realizat o grămadă de lucruri an comuna valu lui Traian dar dacă stai sa analizăm ce a făcut pentru comuna și ce a făcut pentru averea sa personală balanța trage spe el ( popasul din pădurea conacul din centrul comunei 8 hectare de teren intravilan crama de la fosta fermă nr1 mii de hectare de pământ Extra volan crama de la IASE Murfatlari silozul de la Medgidia și milioane de euro ) și-acum va antreb pentru cine a făcut mai mult ??? Acum vrea președinte de consiliu Județean vrea sa puie mâna pe tot județul ???
3
0
Martafoiul asta trebuie sa ajunga la Poarta Alba, nu la primarie. Sictir !
2
1
Eu votez cu AUR. Subt satul de jegoșii ăștia. Sa mai vina și alții. Asa face un pezedizd adevarat
4
3
Chitac fura pt psd și da liber la terenuri! Chitac vei face parnaie pt tovarășii tai de la PSD...și nu doar de la PSD...Tu și Hotul ala de hira mereu ați fost de mana cu psd
3
1
Acest interlop conduce comuna Costinești din umbra ,alături de interlopii frații Balan Alexandru și v****l și noul membru PSD ,primarul în exercitiu Dorin Jeanu care este nasul lui Balan v****l.Acești interlopi au curajul sa conducă Stațiunea Costinești ,care vor sa fure statul la greu asa cum au facut-o și pana acum prin SC Viralex 2015 Restaurantul Marea Neagra, plaja Beach Rakada, Club Rakada ,Club Goosep,Beach beciurile de pe plaja administrata de soția lui Horia Constantinescu.
5
2
Pe doamna cu Jaguaru din Independenta
1
2
Doar să puneți taxe și să dați amenzi sunteți capabili
6
1
Cetățeni !? Prezent Prezent Prezent !!@ Cu vine votați Cetățeni ? Cu Domnul Horia Constantinescu , să trăiți !
2
6
Ce mi-e PCR ce mi-e PSD.ACEIASI MIZERIE ALTI TATUCI
13
1
Alegem pe domnul horia primar este om cu cuvint
3
14
Sai deie dumnezeu sanatate la donul horia si sal ajute la el sa fie ales primar a promis ca nu mute carterul hanri coanda de asta noi votem la el primar ba votanti horea constantinescu multi sa iasa primar domnul horea
5
10
dar colac peste pupaza sunt si iiinfractori care fura de rup !!! pt constantinescu in mod special multa mmmwie cu mult kkkt !!!
13
2
Azi sănteți cu toții galbeni la față și tot cu galbeni in buzunare Roadeți oasele de la galbeni să mai haliți și voi ceva În alegeri vă luptați cu umbra voastră iar vă bateți cu USR sau Aur pentru locul trei Ați ajuns ca orbul șchiopul și milogul
15
3
PSD un partid de lătrători În treizeci de ani r*mânia e furată și țara aproape de faliment
24
2
psd, pnl, Constanța numai minoritari în ele care au un singur scop în viata aoa aoa aoa,votați pinguinilor cu burta că cu capul o să trageți încă 4 ani pentru bunăstarea mach1don1 lor
23
3
seful candideaza singur si castiga in aplauzele tuturor care pupa inelul ca inainte de 89 nu s-a schimbat nimic
29
4
Ma...cu bolta pe ochelarii tai de broscoi
27
5
Hai sictir. Cica merge organizatia. Monopol pe PSD ai pus. Nu misca nimic fara tine.
32
3
Niste nimeni, oameni mediocrii care nici nu sunt in stare sa vorbeasca... Javre
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272