REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Horia Constantinescu despre promoțiile cu puncte din benzinăriile OMV: Sunt de fapt o falsă promoție

Horia Constantinescu despre promoțiile cu puncte din benzinăriile OMV: Sunt de fapt o falsă promoție

Replica API 20 decembrie 2019 | 02:57 1585

Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a explicat faptul că la benzinăriile OMV, promoțiile cu punctele bonus sunt de fapt o farsă, iar conform art . 51- 52 din O.G. nr. 99/2000 ”Este interzisă condiționarea vânzării către consumator a unui produs de cumpărarea unei cantități impuse sau de cumpărarea concomitentă a unui alt produs sau serviciu. De asemenea, este interzisă prestarea unui serviciu către consumator' condiționată de prestarea altui serviciu sau de cumpărarea unui produs”.

”La benzinariile OMV, în funcție de cantitatea de carburanti, primesti niște puncte, sub forma de abțibilduri, cu care poți cumpăra, “la reducere”, tot felul de obiecte.

Aceasta este de FAPT o FALSĂ PROMOȚIE!

Trebuie să CUMPERI COMBUSTIBIL, ca SĂ POȚI “BENEFICIA” de o reducere ce NU POATE FI DOVEDITĂ!

A castiga un astfel de proces în fata unui operator economic de dimensiunea OMV, mie nu mi se pare neglijabil”, a spus lui Horia Constantinescu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lepra asta de constantinescu, se da corect acum... Ai uitat ma nebunule ca ai facut legea cu pumnul prin costinesti?? Si mai esti mana in mana si cu zdreanta aia de Nastase, groparul romaniei!!! El a nenorocit Petrom ul cand l a vandut Omv ului, prietenul si tovarasul tau, corectule!!! Zdrente ce sunteri.... Un interlop si un masin recidivist de Rahova!!!
0
0
Multumesc Mihai pentru informatie. Nu stiam ca este nepotul celui care a instalat comunismul in Romania.Mazare a confirmat ca un jmacher de Bucuresti poate prosti cu usurinta cetatenii de la mare. ... nu vreau sa laud insa eu alimentez de la OMV pentru calitate si daca consider ca ofertele sunt convenabile cumpar. Pana acum nu am identificat ceva care sa nu fie real. Acum au parfumuri la preturi reduse in realitate...am cautat in magazine si online
3
1
bad-guy-good-guy-baiatul-sarac-si-bataus-de-la-periferia-bucurestiului-direct-printre-milionari-viata-tumultoasa-a-lui-horia-constantinescu-seful-opc-constanta
7
5
Daca te prind la Eden si Histria te rup cu bataia fmm
3
6
Incearca si asta sa si faca publicitate...dar cand batea turistii prin costinesti si ii punea sa se f... in c.. nu zice retardul asta? Si cate furaciuni mai facea..
15
5
taci dreacu
14
2
Dnul HC a intrat in campanie electorala pe repede inainte, este doar un iepuras. Produsele respective pot fi cumparate si la pret intreg, deci nu esti conditionat sa cumperi carburant. Nu apar OMV, alimentez de la Petrom, acelasi carburant, nu imi cade mana sa infig pistolul in rezervor.
9
3
Felicitari ! Ia la rand toate multinationalele ca toate au practici inselatoare... La banci vrei credit, obligatoriu asigurare de locuinta, ba chiar si de viata, pt un mic discount. La benzinarii clar. La provideri de internet si tv era obligatoriu sa accelti telefonie fixa, etc etc...
6
6
Iar a aparut interlopul asta ?!?
16
10
Bai Horia, tu in calitate de ce mai vorbesti acum sincer ? Esti pa ba baiatule , du-te si apuca-te de inchiriat sezloange ca doar atat te duce capu. Panarama de om.
19
6
Si la Petrom au reduceri fictive cu puncte la cutite si alte chestii...pe net setul de 6 cutite e 29 lei, iar la Petrom doar un cutit e 20 lei cu tot cu miraculoasele puncte.
12
5
Acum la OMV au parfum la promotie. Daca intri la magazine on-line gasesti aceleasi parfumuri mai ieftin.
5
3
Vulcanizarile nu le controlezi HC
7
3
o gramada de pupincuristi de multinationale vad in comentarii. unul mai buzat ca altul. ciocul mic plebeilor
6
10
ANPC da rezolutii la misto cu numere de inregistrare si date gresite. Fac plangere in decembrie si ei imi rapsund ptr o plangere din octombrie care nu a existat niciodata! Nu raspund la mailuri daca incerci sa dialoghezi cu ei si tot timpul tin partea operatorilor economici recalamati! Parca in bataie de "batjocura" nu altceva!
17
5
Cum ar fi tizule sa te duci si sa dai in judecata companii ca Harolds, Skechers, Vans vand au promotii de genul cunperi un produs si al doilea e la juma de pret? Cum ar fi prostule sa te duci si sa i dai in judecata ca dupa mintea si analogia ta cretina NOI CETATENII nu stim care e pretul reducerii la al doilea produs. Stai jos horica cap de pluta ca esti habarnagiu. Invata cap de pluta ca nimeni nu sta pe autostrada sa ti traga un glont in cap daca nu alimentezi de la OMV , invata ce inseamna afacere si regulile nescrise si pe urma lanseaza te pe orbita. Macar taci ca stim ca esti prost.
11
14
bravo, cine greseste plateste
14
4
Tizule, la cat crezi tu ca esti de destept, esti direct proportional la fel de prost. Tu, marele tepes si un mic cuza, ar fi trebuit sa intelegi primul ce inseamna libera piata de consum. dar tu ca prostul recunosti chiar in ultima fraza ca de falt vrei sa te iei la tranta cu OMV fara nici un motiv real doar ca .tu nu pt cetatean te zbati ci pt tine, pt motivele tale, nu e de neglijat omv ul in disperarea ta de a reveni pe plan local marea vedeta fara substanta ca deja lumea te si uitase..de asta vrei tu razboi. sa ti explic ca oriunde te duci pe globul asta gasesti asta in carti de business?
11
7
sa ne spuna si cum e cu plajele lui cu baldachine
16
10
In Austria iti ofera produsele gratis daca alimentezi omv la noi iti cer si bani pe ele. Vrajeala omv
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212