REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Horia Constantinescu, din nou șef la Protecţia Consumatorului Constanța

Horia Constantinescu, din nou șef la Protecţia Consumatorului Constanța

Replica API 25 aprilie 2020 | 00:00 2328

Candidatul independent la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, revine la șefia CJPC Constanța, începând de luni, 27 aprilie.

Fostul comisar șef adjunct revine astfel în poziția din care s-a autosuspendat după mijlocul lunii februarie. Reamintim faptul că la sfârșitul lunii martie, Horia Constantinescu a solicitat Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) reîntoarcerea în postura de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa te bat de o sa te caci pe tine!!!..vb cu astia de la Replica sa-mi ia ip-ul ca sa stii unde sa vii sa mi-o sugi!! iti promite fratele tau ca te fac de nu te ai recunosc 3 chirurgicu buletinul tau in mana...parol!!!
0
0
Au belit-o alimentarile si pietele.
1
1
hihi, sa ii futa in gura de prostii de hoti se de prostii , bai, asa natie de prostii, huaaa hotiii
0
0
sa ii futa pe carciumari!
1
1
Arde-i pe banditi!
4
1
I-a avut la mana pe unii cu ceva!
1
0
Abia asteapta persoane de la unele ambasade U.S. aflate pe teritoriul Europei sa mai "macelareasca"el ceva,sa nu se "macelareasca" singur
1
0
la fatat masa sef pe dobitocu astaa ?
5
2
iar cu interlopul asta.....Jale cu psd-ul asta de rahat.
10
0
Acum, sa-i macelareasca pe toti care au avut de comentat ceva la postarile dumnealui...
0
8
prt replica de stergeti comentariile ?
5
0
si aici ma refer energetic,relational,consiliere,sprijin financiar,pedigree de culoare rosie pierdut in urbea prafuita de la malul marii...pe functie face doar o normalitate cu "dedicatie" sau "ura de rasa" dar il punem iar pe post ca oricum mai e putin si nimic nu mai are rost!
4
0
Acum, la guvernare PNL, apar tot felul de ciudati de la PSD in fruntea bucatelor. Ce se mai iubesc astia!?!
8
0
Ordinarii ca si el Nu pot "munci"decit la stat Si Sa fie sefi De ce nu se angajeaza iar pe plaje!!! Avea experienta de....faraon!!!
13
0
a vazut ca ramane fara salariu si nu mai are ce manca ca alegerile locale s-au amanat si s-a dups sa-si ia feuda inapoi sa faca bani de la prostimea care o dijmuieste de prea multa grija pentru consumatorii care-i protejeaza sa nu manance produse alterate.
11
0
muie pnl si postacii penalisti...muie cu cacat lor si familiilor lor
7
10
manca-mi-ai cacatul de pesedeu jegos !!! Muie pesede si postacii pesedei !!! Cu mult cacat !!!
18
4
N-am nici o legatura cu aceasta persoana, dar pentru noi ce suntem consumatori de buna credinta, cred ca suntem aparati cand un om aflat la conducerea unei institutii care cauta sa ne protejeze de toti smecherii care cauta sa se imbogateasca, fara sa tina cont ca ne pot imbolnavi, este de apreciat. Cei care il denigreaza sunt cei care au ignorat regulile unui comert corect si au fost sanctionati. Sunt sigur ca acest comentariu nu v-a fi pe placul acestora si dupa cum le este caracterul infect asa vor comenta.
7
10
Cu cine ma? Cu raica-tu'?
1
2
Inainte de a striga ..mooie PSD sau PNL ar trebui sa vi o sugeti singur ca ei isi impart prada de fiecare data, ei sunt in teren, joaca pe interes, voi? spargatori de seminte pana la sfarsitul vietii... schimbati jucatorii daca vreti o schimbare
4
3
cum drq kkakatii astia vin si pleaca cum li se scoala imi pare total nefiresc ca idiotul asta dupa ce si-a dat demisia din opc sa revina ca si cand spalata-i ca noua,muie iohAnus,muie penenele muie opc si pesede muie
12
4
Oooo finul lui Adrian Nastase iar la ciolanul de spaga. Cine zicea ca a murit PSD ?
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272