REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Horia Constantinescu lămurește relația pe care o are cu PSD Constanța. Video

Horia Constantinescu lămurește relația pe care o are cu PSD Constanța. Video

E.B. M.M. M.P 17 aprilie 2024 | 11:00 2899

Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria municipiului Constanța, a organizat miercuri, 17 aprilie, începând cu ora 11:00, o conferință de presă. În cadrul acesteia, candidatul PSD a discutat despre teme de actualitate, dar și despre relația pe care o are cu PSD, în contextul în care sunt voci care spun că nu e susținut de social democrați pentru candidatura la Primăria Constanța.

Horia Constantinescu lamureste relatia pe care o are cu PSD Constanta. VideoHoria Constantinescu

Am considerat că trebuie să demisionez din funcția de Președinte al ANPC. A trebuit să amân această decizie până am putut pregăti un raport de activitate. Deseori, am fost întrebat cum voi vedea relația cu funcționarii din primărie. Aceeași pe care am avut-o la ANPC. Fiecare vine la serviciu, nu ca să aibă de unde să plece. Comparația e obligatorie. S-a dovedit la ANPC că lucrurile sunt funcționale, am crescut exponențial, am încasat 96 de milioane de lei.”, spune Horia Constantinescu.

VIDEO 1:

De asemenea, Horia Constantinescu a discutat și despre activitatea pe care a avut-o în cadrul Primăriei Constanța. Mai multe detalii, în video-ul de mai jos.

VIDEO 2:

Legat de relația cu PSD, Horia Constantinescu a declarat: „Numirea mea a fost surprinzătoare. A fost propus Costin Răsăuțeanu, pe 9 februarie. Sper că m-am făcut înțeles, că n-am venit să lupt împotriva organizației PSD. Am intrat în această cursă electorală cu un minus, în sensul strategiei de comunicare. Știu că pot recupera prin felul meu de a fi, comunic constructiv. Cupșa și Stelian Ion ar fi în câștig pentru Politia Locală, se plimbă mult pe teren. Niciunul dintre ei nu am auzit să aibă o soluție, pentru că n-au reușit pe plan personal. Cu Felix Stroe, ori te înțelegi bine ori nu. Ori aluneci pe preșul din fața ușii, ori aluneci pe săpun. Mă simt tolerat în PSD. Mi-ar plăcea să înțeleagă toți colegii ca e un proiect bun pentru Constanța. Lămurirea unei situații trebuie să se petreacă după alegeri.

Horia Constantinescu lamureste relatia pe care o are cu PSD Constanta. VideoHoria Constantinescu

Legat de Chițac, a spus despre mine că i-am fost ucenic. Am mesajele de când lucram în primărie, sunt la peste 100.000 de mesaje. N-am fost ucenicul lui. Primarul a înțeles să fie parte din cei care au scris o piesă legată de concursul meu, nu s-a dorit să câștig. M-a rugat să fac contestație, șeful comisiei mi-a scăzut doua sutimi. Mesajul era ca trebuie să plec. Cred că și-a pus singur sub semnul întrebării mandatul de patru ani.”, a mai adăugat Horia Constantinescu.

VIDEO 3:

Legat de faptul că nu a identificat zone pentru a-și pune un panou electoral, în Constanța, Constantinescu a declarat: „Singurele suprafețe identificate de prietenii din Primăria Constanța, pentru a putea fi panotate, aveau nevoie de autorizație de construire. Probabil, mi-ar fi fost de folos la alegerile din 2028

VIDEO 4:

Nu candidez pentru funcția de Președinte al Organizației PSD Constanța. Nu am abilitățile necesare pentru a fi un bun politician. Spun lucrurilor pe nume, iar asta nu e o virtute.”, spune Constantinescu. Întrebat daca-l va susține pe Ion Dumitrache, Horia Constantinescu a răspuns: „Nu știu dacă Dumitrache va avea contracandidat. E adevărat că aș fi vrut ca alți colegi, mai bine implicați, să aibă un cuvânt de spus. Voi fi un spectator cuminte, nu știu dacă o sa-mi iau popcorn, poate o înghețată și o sa urmăresc în calitate de spectator.

De unde vin fondurile pentru campanie? „Am o echipă constituită ad-hoc. Banii pe care îi dedic sunt în declarația mea de avere. Nu am mai mult decât e specificat acolo. Vorbim de o campanie online, e ceea ce am stabilit cu Organizația Municipală. Ce bani alocă pentru alte activități,  PSD e în măsura să hotărască.” Legat de lista de consilieri, „Îmi doresc să fiu o locomotivă a unui grup de locomotive.

VIDEO 5:

Organizația RESTO face parte din OMD. Corina Martin ocupa o poziție onorifică în cadrul acestei organizații. Corina face parte din OMD. Cred ca trebuie adăugați oameni implicați în ceea ce privește dezvoltarea turismului. Cred că cei implicați trebuie să-și aleagă coordonatorii.

VIDEO 6:

Nu-i dau dreptul lui Stelian Ion să mă numească interlop. Nu este cel mai de temut contracandidat. Niciunul nu poate reprezenta un pericol pentru mine.”, a mai adăugat Horia Constantinescu.

VIDEO INTEGRAL:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Gaylord Fokker al familiei Nastase se vrea primar… ceva mai ieftin nu exista
3
0
Nu merita functia de PRIMAR aceasta jitie tradatoare.
3
0
Ai tu fata de presul de la intrare in cabinetul lui Felix, bai fata de spate de gara ? Iar ca sa aluneci pe sapun, trebuie sa visezi ca vei face dus cu Felix Stroe. Esti departe bai baietas....
4
1
fix ceea ce face si cand era seff la opc, executa ordine, ca seff nu s a pus singur, l au pus altii pt a face niste treburi. Deci, un angajat al unor oameni smecheri, ciobani de cu rang inalt. hai, da cu bata in aia cu shaorma ca altceva nu stii sa faci. Ai ajuns cunoscut datorita controalelor, altceva nu stii sa faci. Daca ne am filma toti la locul de munca., halal candidat esti tu
6
0
Horia scapa-ne de Dumitrache, Felix Stroe si Dede Perodin, nu-i mai halim neam pe astia. Sunt în psd de 15 ani si mai corupti, mincinosi si egoisti nu am vazut niciodata sefi la PSD. Iesim pe strada pt tine, nu pt haimanelele astea batrane
4
4
Șmenar escroc, hoț și bandit care se dorește primar să fure cât vrea
6
1
Horica tu iei maxim 12% nu ne mai obosi cu prosteala ta veche de Costinești. Vezi-ti în continuare de combinațiile cu familia Năstase și fa-ne sa ne fie dor de tine...
7
1
ai scris bine, pana i-ai facut pe imbecilii astia de dreapta. asta arata ca esti la fel de p***t ca ei
3
1
După ce am citit comentariile de mai jos pot spune că sunt mândru de constănțenii mei că nu se lasă înșelați precum alegătorii sectorului 5 care au votat o LOAZĂ COMUNISTO-SECURISTĂ . Acum este clar că orașul meu are șansa să se dezvolte frumos pentru că cetățenii săi știu să aleagă pe cine merită și votează în cunoștință de cauză . Bravo Constănțeni !
12
1
ia mai suge p**a, ma bagamias p**a in mata si in gura ta si a lui chitac. pupal in c*r in continuare pisamas pe moaca ta de idiot. pai daca vin eu fara nici o experienta la primarie si fac de 10 ori mai mult decat imbecilul asta de chitac. futute in gura de troll imputit pisamas pa mata care te-a facut asa javra
4
5
Ai adunat șpagă prin abuzuri în controale abuzive , arată-ne nouă o listă cu cerințe pe care să le respectăm , veniți în controale fără cele mai mici protecții vă băgați mâinile prin alimente fără mănuși, sau spălați pe mâini .
11
2
Băi nea Horică lasă-ne dracu în pace ca știi cat de hot bandit șmenar ești. Nu-i destul ca PSD-ul a reușit să ne aducă în topul inflaționist din Europa și mai vii și tu să ne spui cum a fost inventată roata animalule patruped idiot
13
3
Horica degeaba sparge Raja toate Bulevardele si ingrauneaza traficul in oras ca sa fie Chitac injurat da mai sunt si oameni care stiu sa citeasca pe placute si mai gandesc ,toate lucrarile de schimbare tine de RAJA ADICA FELIX STROE din cauza asta sa lungit lucrarile si bataia de joc ca sa mai castigi cateva voturi
9
4
votati doctor Pana Mihai la Consiliul Judetean de la aternativa pentru Constanta. Nu are fonduri de promovare si este un om care a facut destul bine firmelor din port atunci cand lucra la DSV. Sotia medic pediatru, el medic veterinar iesit la pensie. Oameni extraordinari amandoi. Pentru cine ii cunoaste rog sa voteze pentru, poate scapam de clica PSD-PNL-AUR - USR.
2
5
Puteti sa va schimbati toti si la c.r sa va puneti si sa va rotiti ca dracu, sa va puneti in c.r si-n cap ca nu mai voteaza nici dracu. Duceti-va invartindu-va unde a intarcat mutul iapa ,surdul roata tiganul carlanul si calugarul baba.
8
2
Horor Ica Constantinescu trebuie de fapt sa mearga direct la pushcarie sa scuteasca cheltuielile ce vor urma. Nepot de agent comuist kagebist s-a ridicat pe furturile lui Nastase Bombonel care l-a promovat pe linia comuna de agenti kagebisti spioni in Romania.
12
4
la vot sa dati mwuie la PZD ! Nu au facut nimic sa va rezolve problemele din Santierul Damen Mangalia , doar iau pupat in kuur pe olandezi .
6
2
Motanul Felix a dărâmat vaza cu trandafiri PSD și sa dus la cașcavalul PNL
10
1
Ce nu ati priceput?? Sunt toti mana in mana pentru a ne vrea binele, iar dupa ce se cocoata pe functii fac ceva de sus pe noi. O singura sansa Trimiteti acesti imbuibati acasa, iar partidele fara doctrina, cu exceptia hotiei din bani publici trimitetile acasa. Dar ce sa vezi , se muta de colo colo iar fraierii voteaza partidul. Afara cu traseistii de peste tot. Stiti de ce se muta, PENTRU A FI LA PUTERE TOT TIMPUL SI A FACE CE STIU MAI BINE> SA SE IMBOGATEASCA EI SI TOT NEAMUL LOR>
9
1
Nus cum se face ca toti imbuibatii astia , cu afaceri, cu ceasuri de zeci d emii d eEuroi, cu barci, cu case....sunt toti de stanga si eventual PSD isti!!! Astia cu parinti sau bunici nomenclaturisti, vezi cazul agariciului asta , sunt toti de stanga !!!! Dar cand mama vostra de hoti, p******a aia d erla Sectorul 5, almanache.....avea la mana ceas de 90000 Euroi , lua spaga 20 % din contractele cu primaria , se dadea mare stangist !!! Vanghele ala tziganul analfabet !!! Pe buneeee!!! Pai se intorc Marx, Engels, Lenin in pamant ma panaramelor !!! Voi sunteti de cea mai dreapta spete, burghezi din aia ,pirati mai mafiotilor !!!
8
3
Trag la .uie interlopule. Marș la ca/cat!
13
3
NU il votati pe acest interlop! Aduceti-va aminte de episoadele suprinse pe plaja, Recorder si asa mai departe! Constanta e in paragina, asta nu va schimba nimic nici in 10 ani.
18
3
L am cunoscut personal. Este un om rau, avar. Se bucura sa I faca pe altii sa sufere. Se hraneste cu suferinta altora, asa a dezvoltat sadismul.
22
2
Relație de slugoi!
11
1
Cu ocazia candidaturii broscoiului asta o sa dispară psd din Constanța.. În afara de mazare care a făcut dar a și furat iar acum plătește smecheria dupa gratii restul sunt niște lingăi
16
4
Singurul candidat eligibil, potent si pus pe fapte mari este actualul primar Chitac. Votati-l sa continue lucrarile de anvergura in municipiul Constanta. Niciun alt primar nu a facut ceea ce a facut el si face si in prezent.
13
22
este un derbedeu. Atat. Nu este decat un derbedeu. Este o rusine ca un asa individ a ocupat functii publice si are tupeul sa candideze la primaria Constanta. Dupa derbedeul Mazare acum sa vina derbedeul Hororica si toata banda lui de interlopi sa jefuiasca ce a mai ramas din patrimoniul constantenilor? Treziti-va constanteni ! Va ia drakul cu asta. Nu are nevoie decat de 4 ani sa vanda tot.
25
3
Dar echipa ta o sa fie supriza pt toata Constanta. Ce baieti ai tu nu are nimeni. De asta nici nu divulgi numele lor.pt ca stii ca din 20 la suta o sa ajungi la 5 la suta. O gasca intreaga de oameni cu caracter indoielnic si educatie 0. Ba chiar unul dintre ei alearga pe la Universitate sa isi scoata diploma sa poata sa il numesti. Eu stiu si cine te sustine si cine o sa fie in asa zisa echipa ta. Persoanele respective au o reputatie deloc buna iar educatia lor lasa de dorit mult. Nu are sens sa scriu aici ca nu citeste nimeni dar o voi spune tutror celor cu care voi avea discutii vis a vis de alegeri. Intr un top al optiunilor, personal, esti pe locul 4. Te bati cu Stelica pt locul 3. Cupsa este alt manglitor. Am sperat ca psd ul sa aduca candidat puternic dar a venit cu locul 4. Este clar ca Constanta este data pnl ului. Asa ca tot nea v****l navetistu iese. Tu cu ceilalti doar veti rupe voturi.
11
4
Horia, lasă nu fi supărat, ies primar și te angajez director la primărie fără examen, că am văzut că nu poți să iei un examen, chiar dacă concurezi de unul singur, așa că vezi ce faci în campanie sunt cu ochii pe tine, noncombat cum ne-am înțeles.
21
1
Ingurgita spaga cu perfuzia. Cu facultate cumparata vrei ba sa ajungi politician? Un iidiott ajuns
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272