REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia Constantinescu lasă deoparte, momentan, candidatura la Primăria Constanța!

Horia Constantinescu lasă deoparte, momentan, candidatura la Primăria Constanța!

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 1886

Se întoarce la șefia OPC Constanța

Se întoarce la șefia OPC Constanța

Fostul comisar șef al OPC Constanța și actualul candidat la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, a solicitat marți dimineața, 24 martie, conducerii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), revocarea suspendării din funcție, după ce în urmă cu mai bine de o lună de zile, acesta s-a autosuspendat din funcția de comisar șef adjunct al CJPC Constanța.

Horia Constantinescu

Constantinescu: Este nevoie de muncă pe teren, mămicile vor lucra de acasă

Cererea înaintată de Horia Constantinescu aduce în prim plan faptul că este nevoie de oameni care să meargă constant pe teren, protejându-le astfel pe colegele sale, mămicile, care vor lucra de acasă. „Având în vedere situația actuală din România, necesitatea ca multe activități să fie supravegheate, consiliate și, eventual, sancționate pentru limitarea consecințelor îmbolnăvirii cu COVID19 și având în vedere și necesarul de personal la nivelul CJPC, colegelor (mame) fiindu-le permis lucrul de acasă, am transmis în cursul zilei de ieri (luni, 23 martie – n.r.), conducerii ANPC, solicitarea de încetare a suspendării. Situația actuală are mai mult ca oricând nevoie de comisari pe teren. Piețele, magazinele, livrările la domicilu etc nu pot fi controlate de la birou! Mă voi ocupa, în cazul admiterii cererii, de echipamente pentru colegii cu care vom desfășura acțiuni de control. Activitatea de la sediul de campanie va continua pentru a prelua din mediul online toate sesizările, a le centraliza și a mi le transmite cu celeritate! Îmi doresc să putem verifica modul în care operatorii economici înteleg să respecte consumatorii! Doamne ajută și sănătate tuturor!”, a spus Horia Constantinescu în cererea adresată conducerii ANPC.

Acesta dorește să se întoarcă lângă colegii săi în această perioadă tulbure și atrage atenția asupra unităților de alimentație publică, care prestează servicii de tip delivery. „Mi se pare normal să mă întorc lângă colegii mei, acum că situația o cere. Derapajele din piață, cu siguranță, la acest moment sunt multe și pot reprezenta un pericol. Există foarte multe restaurante, care lucrează în sistem delivery. Trebuie verificat și modul în care gestionează această activitate și modul în care este tratată și transportată mâncarea. Sun multe situațiile care ar trebui gestionate pentru a preîntâmpina propagarea virusului”, spune Horia Constantinescu.

În maxim 15 zile voi afla dacă voi reveni la conducerea OPC Constanța

Constantinescu spune că în maxim 15 zile va reveni la conducerea OPC Constanța, acolo unde se află în acest moment, Ecaterina Scînteie, după spusele sale, „unul din cei mai buni comisari șefi din țară”. „La conducerea OPC Constanța este în acest moment o doamnă, cu o sănătate nu prea bună, care în opnia mea trebuie să stea acasă în această perioadă pentru a nu fi expusă. Cu siguranță, eu voi ieși pe teren zi de zi după ce voi fi pus din nou la conducere. În 15 zile maxim ar trebui să semneze președintele ANPC această solicitare, mai precizează Horia Constantinescu.

Nu renunț la ideea de a candida

Candidatul independent nu renunță însă la Primăria Constanța. „Nu este momentul să mai fie discutat acest subiect până când lucrurile o să intre pe un făgaș normal. Cu siguranță voi continua și acel demers, dar să ajungem cu bine toți acolo. Cu siguranță nu renunț la ideea de a candida. Trebuie să ne concentrăm acum pe această situație, care pare din ce în ce mai dificil de gestionat”, a mai spus Constantinescu.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cam in ce fel v-ati caracteriza voi astia de la Replica, care in situatia actuala din tara faceti zilnic interviuri cu acest individ promovandu-i visele de preamarire? Am inteles ca vrea sa revina si sa fie salvatorul lui peste prajit, dar credem ca este suficient.Sa revina, sa iasa pe strazi ca un cavaler templier sa dea amenzi si sa vina sa-mi inchida si mie usa la garaj ca a ramas blocata. Iar tu, zdreanta ordinara stai dracu in casa raspandac imputit si infect ce esti.Vrei sa promovezi produsele romanesti?Firmele romanesti?Am un coronavirus romanesc.Promoveaza-l!
1
0
Si mai jos Nicoleta Ploscaru va imbie sa o votati la fel ca si maimuta asta din poza. Pentru amandoi M.M. Muuuuuuuuuuulta
2
0
faceti ceva , zilele astea, lunile care vin!va inghesuiti toti la primar, aici e ciolanul dar carnea se va duce dupa el o sa ramaneti cu ...osu!
2
0
a vazut ca se pisa lumea pe el si acum a constientizat si el ca n-are sanse, l-a incercat sentimentul asta. Cine ma-ta te vota ma golanule?ne-ai lamurit cu acel clip facut in masina in care ascultai manele cu nevasta-ta si fi-tu, esti un manelist de doi bani care si-a pierdut dintii in altercatia de la o terasa din Neptun.Toti golannii de Bucuresti se vad primari aici
4
0
Bulangiu asta a inteles ca nu a putut sa prosteasca cu atitudinea lui cand efectua controale . Era prea evidenta tinta lui . Numai ca cei mai multi nu sunt naivi si au sa ii traga pula prin gura . Bulangiul asta ar fi trebuit sa nu uite umilinta care a produso agentilor controlati si femeiea care a fost pur si simplu umilita si alungata de pe plaja . MUIE , FOARTE MULTA MUIE ACESTUI JEGOS .
9
0
De ce nu doneaza fiecare candidat , banii de campanie, spitalelor? Doneaza Horica tot bugetul de campanie unui spital, si te alegem premar. Accepti provocarea? Aaaa, sa asteptam sa vezi ce te indruma raratul sinucigas de la Cornu?
9
0
Cati bani v-a dat looser-ul asta sa ii vedem figura trista zilnic in ziar? Absolut penibil.
12
0
Este scris de Paul Chisnoiu de la PSD. cel care s a intalnit cu Horia acum 1 an sa ii faca campanie
7
0
Sa se duca dracu de derbedeu ,poponar,mincinos si ciubucar de o calitate joasa in aceasta societate.Nu merita atata importanta .Daca ar da examen sigur nu l-ar lua mascariciul asta care nu stie sa vorbeasca doar sa tipe.La munca cu mainile sa mearga nu cu capul ala sec!
9
0
Acest om a depasit limita ridicolului.Replica il promoveaza pentru ca acest personaj sumbru plateste articolele.Este pacat ca promovati astfel de personaje,personaje fara coloana vertebrala,fara caracter si fara cuvant.Acest baiat este un derbedeu,un excroc care vrea sa para ceea ce nu este.
17
0
Dar ce mare scula esti tu de oscilezi cand in stanga cand in dreapta ? Un examen nu poti sa dai pentru ocuparea unui post ? Vrei numire directa ?
16
0
nu mai dati licheaua asta comunista,o facatuta a nomencaturii ceausiste vrea acum si primar acestia ar fi trbuit sa fie interzisi sa candideze
15
0
Miroase a banuti in aer, asa-i, Horica ?
17
1
A uita cum arunca acea femeie de pe plaja
15
0
Noi Constantenii o votam pe NicoletaPloscaru
6
13
muie tie maimuta curentata si besi de unde ai venit
16
0
Sa-i luam falca-n pula domnului golan da Bucuresti Horia
18
0
Daca-l mai dati pe escrocul asta oridinar pe site o sa va injure pe voi toata lumea nu pe zdreanta asta. E al doilea articol despre el azi. Nu-l mai promovati pe nemernicul asta!
27
0
Suge o ba mascariciule
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108