REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Horia Constantinescu: Nu pot fi autorizate pentru funcţionare obiective de alimentaţie publică în chioşcuri!

Horia Constantinescu: Nu pot fi autorizate pentru funcţionare obiective de alimentaţie publică în chioşcuri!

Replica API 16 martie 2018 | 00:04 215

Comisarul șef de la Protecția Consumatorului a organizat o conferință de presă cu ocazia Zilei Consumatorului, prilej cu care a anunțat „declarația de război” pentru acei agenți economici care nu se vor conforma cerințelor normale și vor încerca să îl dea jos din funcție.

„Drept perspectivă pentru anul 2018 vă anunț declanșarea războiului la baionetă. Cine crede că poate pune pe piață orice, am un mesaj ferm: nu pot fi autorizate pentru funcționare obiective de alimentație publică în chioșcuri. A fost una an de formare profesională pentru mine, un an în care am încercat să înțeleg fenomenul pieței constănțene raportat la tot ceea ce înseamnă act normativ. Mi-am format o idee fermă despre tot ceea ce înseamnă toate acestea și pentru anul 2018 așa cum am promis va fi un an de ridicare a stachetei pentru oricare dintre comercianți în favoarea cnsumatorilor. Trecem la lupta corp la corp, vom scoate gunoiul de sub preș”, a declarat Horia Constantinescu.

Acesta nu va face discriminări, indiferent de orice aspect, și îi roagă ca să gestioneze eforturile pentru a-l da jos în alte proiecte de dezvoltare a afacerilor și îmbunătățirea calității activității.

„Le arăt celor care au uitat ce aspect au, să le aduc aminte că, indiferent de înalține, culoarea părului, de vârstă, copiii sunt cei care urmează și dacă nu înțelegem că ceea ce facem astăzi se transmite asupra lor mâine, înseamnă că degeaba suntem pe scaunele pe care le avem. Îi sfătuiesc pe cei care cred că apăsând butoanele pe care le au la îndemână pentru ca eu să fiu schimbat de pe acest post, îi sfătuiesc să facă ședințe la fel de ample în care să se gândească la cum se pot ajuta reciproc pentru a fi corecți față de consumatori, nu să scape de cel care îi roagă să fie corecți”, a mai spus șeful CJPC Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Automatele de cafea cand le verificati? Sunt plin de gandaci si mizerie stau in strada si vand otrava la 1 leu. Saracii oameni nici nu stiu ce beau.
0
0
Lasa ca vin aia de la bucuresti sa vanda direct din masina pizza,burgheri,hot dog,scoici,peste samd. Aia cum pot? Sau trebuie sa ne luam autorizatia de la bucuresti ca sa facem asta in Constanta!
0
0
La Costinesti pe plaja cand va aface control ? sau nu merge sa il verifice pe nasu?
0
0
faceti ma comert civilizat si nu va distruge nimeni
0
0
distrugerea totala a comertului din tara in favoarea supermarketurilor straine!
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218