REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Horia Constantinescu nu-şi dă demisia de la ANPC. Aşteaptă să îl demită Orban

Horia Constantinescu nu-şi dă demisia de la ANPC. Aşteaptă să îl demită Orban

Replica API 7 noiembrie 2019 | 00:29 804

Horia Constantinescu nu îşi dă demisia de la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. „Sunt tot la Bucureşti, eu nu îmi dau demisia, aştept să mă demită premierul, când şi dacă va considera să o facă”, a precizat Constantinescu. Reamintim că ANPC este în subordinea Guvernului.

În cazul în care premierul va semna ordinul de revocare din funcţie, Horia Constantinescu va reveni la conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. „Revin la Constanţa, am dat concurs pentru post la Autoritatea Naţională a Funcţionarilor Publici”, precizează Constantinescu. Postul de la Constanţa este gestionat, temporar, de altcineva. Dacă liberalii vor dori ca Horia Constantinescu să nu mai fie reinstalat pe funcţia de la malul mării, vor avea probleme: actualul (încă) preşedinte de la ANPC se va adresa instanţei, unde mai mult ca sigur că va câştiga, într-o situaţie similară aflându-se, la un moment dat, şi liberalul Eugen Bola de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. PSD l-a înlocuit, însă, în instanţă, Bola a demonstrat că ocupă postul prin concurs, prin urmare a avut câştig de cauză.

Revenind la Horia Constantinescu, acesta a declarat că sănătos pentru România ar fi ca aceste războaie din considerente politice să înceteze şi să primeze profesionalismul.

Pe de altă parte, a comentat cu amuzament Horia Constantinescu: „Eu cred că ar trebui chiar şi unii dintre colegii mei de la PSD să se roage să nu revin de tot la Constanţa şi să am prea mult timp liber. Cine ştie, poate îmi revine ideea să candidez la Primărie. Sunt om de arenă, om care trăieşte prin luptă, nu pot sta deoparte”. „Oricum, eu rămân acelaşi, indiferent dacă voi ajunge primar”, a mai comentat, râzând, Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu a fost numit preşedinte al ANPC prin ordin de guvern, în luna august a acestui an.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MERGI LA GUVERN SI IA-L LA PULA PE PREMIER ! II EXPLICI CA VIATA ESTE UN CONSUMABIL SI VREI SA APERI POPOLATIA ROMANIEI, SIGUR GASESTI TU UN ARTICOL,ALINIATE CEVA
4
1
ar fi o greseala demiterea lui Horia, a dovedit ca poate face curatenie in sistem, asa da, bravo lui
8
7
Ca omul stie cum sa regleze prostimea este de necombatut. Ca este protejatul si invatacelul lui Nastase la fel de adevarat este. Ca a facut treaba duplicitar sau mai noua expresie cu doua standarde la fel de adevarat este. Ceea ce niciodata nu se va intampla este sa ne spele pe noi asta care i stiu trecutul glorios. Asta niciodata nu o va intelege in grandomania lui de lord. Si cum e un caine devotat celor care i au dat un viitor, nu se va schimba. Va disparea la fel cum a aparut, asta este tot ce se poate face cu luptatorul asta pe un cal mort.
8
3
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
8
3
asta a ramas fara un dinte in urma unui control la o terasa din Neptun, a iesit sifonat rau de acolo, avea o camasa transpirata pe el de ziceai ca s-a pisat cineva pe el, si mirosea de ofilea pe toata lumea.Acum toti stiu ca este omul lui bombonel si ca i se promisese primaria Constanta,ca mai inainte sa fie bagat la OPC unde sa fac sa pe zoro ca sa vada prostimea ce luptator al pulii este
4
2
Pentru asta de jos... ce clasa de lux ma saracule ? China e clasa de lux pentru tine ? Besi in mortii ma-tii cu hainele tale de la SH. Bine ti-a facut ca ti le-a stricat. Eu te bateam si ma si cacam pe tine, dupa care ma pisam pe tine sa te spal de cacat
3
10
Cand era la Constanta, am reclamat firma 5 aSec curatatorie chimica ca mi-a distrus o geaca de piele si o camasa alba , ambele clasa lux, arse, dupa plecarea mea, a luat spaga de la inginera venita de la firma de curatenie, am vazut totul prin geam de pe hol, si la-m bagat in mizda pasii atunci de huligan. Acum sa-i dea uie pe lamaie si sa-l trimita direct la Costinesti de limbist nemernic.
13
1
La Eforie cand se face curatenia de iarna? Prin PNL-isti, cu toate ca nu garantez ca sunt trup si suflet cu acest partid, nu se face curatenie? Niciun control, nimic? Daca astia sunt in provincie, sunt lasati la caldurica? Alo, vrem curatenie si in Eforie.
7
1
e plin pnl-ul de machidoni. apropos, machidoni imputiti este pleonasm !
24
3
Impuscate! Consumi oxygenul degeaba !
18
2
Hmmm un milionar in Euro, care sta angajat la stat in loc sa se ocupe de afacerile lui personale, sau pur si simplu sa-si savureze averea in liniste si fara bataie de cap!? Un singur motiv are fi, prietenii stiu de ce...
9
0
Horica bea o horinca si stai la Bucuresti. Al doilea mazare . Mincinos si koova. te n gat de secatura.
12
5
japita tot japita,avea javra interese in costinesti asa ca nu afacut nimic acolo,a fost un haos total ,copii si tineri disparuti mancare alterata,zgomot peste baremuri,lipsa indicatoare,mancare sticata in galantare,muie ba horia
11
2
Ba,esti prost cum sa-mi dau demisia?Daca o fac nu pot contesta in instanta si sa-mi recuperez ce mi-am asigurat prin contract platile compensatorii de-i fac sa planga!
8
0
Piticul belicos nu stie ca uneori tacerea e de aur.
9
1
Mai lasati asta cu machidonii, majoritate sunt PNL-isti
16
4
ii manca ficatii curand la gunoiu asta, lui si Fagadau si la toti machedonii!! urand javrelor sa distrugem.
11
5
Un om capabil care trebuie sa ramana!Sau daca nu o sa fie trist sa vina unul mai slab ca el!
13
15
La DSV ce se intampla ?
15
1
ce faci jiji? Pregatirea ta de jindar te face se musti mana -pzd- fostului stapan, de teama sa nu iti planteze democratii o ciubota drept in cur? Sau vrei sa creada lumea ca ai schimbat macazul si ca nu iti mai face placere sa-i "bulaniti" si gazati pe cei care se ridica ptr apararea democratiei, a libertatii de opinie si luptei anticoruptie in Romania? Asa ca suge o ceapa si pe loc repaus, tarfa!
8
7
ii mai sufli in cur lu bolboceanu?bulangiu mic
11
7
Batausul de femei
17
9
Nu ar trebui demis , chiar a facut treaba buna pe litoral !Omul chiar stie meserie , cei ce il jignesc probabil sint cei prinsi pe picior gresit .Oamenii capabili trebuiesc sustinuti indiferent de culoarea politica !
22
14
Sa nu uitam cum sa comportat fata de o femeie pe plaja si daca a fost in controale , a facut mai mult spectacol cum facea piedone pentru ca il interesa un scaun mai mare dupa cum se vede .
25
12
Daca este conpetent si impartial de ce sa isi dea demisia? Sa isi dea denisia cei care au stat pur si simplu pe un scaun caldut si au dat cu biciul in cei care nu erau cu PSD basca au fost si platiti. Si nu doar sa isi dea demisia sa dea banii inapoi pentru ca au luat o caciula de bani si habar nu au pentru ce. Pacat pentru ca cei competenti au fost dati la o parte si au angajat toata prostimea doar pentru ca taticii lor detineau o functie importanta. La fel vor proceda si cei care vin la putere, veti vedea, sunt infometati
18
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212