REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Dum., 16 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6762
28.4° Constanța Duminică, 16 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6762
 

Horia Constantinescu, primit cu simpatie în parcul de la Far. „Eu de 20 de ani votez PSD!“ Video

Horia Constantinescu, primit cu simpatie în parcul de la Far. „Eu de 20 de ani votez PSD!“ Video

Virgil STOIAN 24 mai 2024 | 00:00 5519

Campania electorală este în toi și toți candidații încearcă să își atragă de partea lor alegătorii. În această perioadă, politicienii sunt văzuți tot mai des în mijlocul electoratului, pentru a-și „testa“ popularitatea, dar și pentru a-i convinge pe constănțeni că merită să-i voteze. Este și cazul lui Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, care împreună cu echipa lui a „descins“ în Parcul de la Far, pentru a afla problemele celor care locuiesc în această zonă și pentru a-i convinge să îi acorde votul.

Horia Constantinescu, primit cu simpatie in parcul de la Far. „Eu de 20 de ani votez PSD!“ VideoHoria Constantinescu, în Parcul de la Far

Horia Constantinescu a discutat cu vârstnicii veniți în parc și a aflat care sunt problemele acestora: „Am venit să stau din nou cu cei care locuiesc în această zonă. Este un obiectiv pe care îl cunosc de la momentul în care lucram în Primăria Constanța, din păcate implementarea acestui proiect (parcul de la Far n.r.), cum spun și cei care stau pe băncuțele acestea, majoritatea vârstnicilor plângându-se de forma băncilor și este ușor de observat că la ieșire din parc asfaltul este turnat de mântuială. Din păcate, nu prea se ține cont de ceea ce își doresc oamenii, pare că actuala administrație este ca în cazul bătrânicii care nu voia să treacă și totuși ei insistă să o treacă. Avem de discutat cu cetățenii orașului pentru a ști la momentul preluării orașului Constanța exact ceea ce avem de făcut.

Horia Constantinescu, primit cu simpatie in parcul de la Far. „Eu de 20 de ani votez PSD!“ Video

Nu există cetățeni de mâna a doua

Candidatul PSD a aflat, printre altele, că principala doleanță a pensionarilor este crearea un pavilion în parc: „În primul rând, aici în zonă, își doresc să avem un pavilion dedicat persoanelor în vârstă, unde să poată socializa, să își petreacă timpul vara dar și iarna, avem nevoie de mai multă verdeață, să aducem la același numitor toate cartierele Constanței. Nu există cetățeni de mâna a doua, nu ne putem concentra pe bulevardele din zona centrală și să uităm de ceilalți. Mă bucur să văd că locuitorii din Constanța mă cunosc, îmi știu activitatea de la Protecția Consumatorului. Este momentul să înțelegem că pentru a conduce un oraș nu trebuie să fii o persoană blândă, nici una rea, trebuie să fii una fermă cum am dovedit că pot să fiu și pentru următorii ani, nu doar pentru cei care au trecut.”

Horia Constantinescu, primit cu simpatie in parcul de la Far. „Eu de 20 de ani votez PSD!“ Video

Video 1:

Un vârstnic și-a exprimat sprijinul pentru Horia Constantinescu: „Number one! E mai bun ca toți, și ca AUR și ca PNL. Cel mai bun e PSD-ul, oameni serioși care... când promit... se face. Toată viața am votat cu PSD-ul, din 1990. Am o părere proastă despre Chițac, tot orașul e numai găuri, îmi pare rău că l-am votat atuncea (în 2020), nu îl mai votez în viața mea. Ne-a stricat băncile din parc, ne-a închis clubul pensionarilor de aici, nu stai bine pe bănci, ne doare spatele. Vin mulți constănțeni aici în parc că nu au unde să se ducă.

Video 2:

Video 3:

Comandat de partidul PSD - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
281541142331
5/49
2274181623
joker
123216151112