REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Horia Constantinescu renunță la politică și se dedică total Protecției Consumatorilor

Horia Constantinescu renunță la politică și se dedică total Protecției Consumatorilor

Replica API 20 octombrie 2020 | 11:18 1947

Horia Constantinescu a demisionat din Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și anunță că această colaborare a fost un pact încheiat punctual în vederea susținerii unei liste de consilieri locali, în Consiliul Local Municipal Constanța, obiectiv nerealizat, motiv pentru care fostul candidat la Primăria Constanța a încetat activitatea politică din PPU-SL.

"Chiar dacă această colaborare politică se oprește aici, sper, din tot sufletul, ca proiectul meu legislativ, privind măsurile de încurajare a producătorilor români, să primească în continuare susținerea partidului. Nu doresc să mă implic în alegerile parlamentare, în sensul unei candidaturi, din simplul motiv că am multe de rezolvat acasă, la Constanța. Vreau să rămân aici. Nu sunt un oportunist ci un om gospodar.", a precizat Horia Constantinescu.

Se va înscrie sau nu în Partidul Social Democrat

Acesta a mai anunțat că va continua împreună cu Asociația eTrezirea toate proiectele începute, reabilitarea Parcului Palatului Copiilor fiind unul dintre obiectivele principale. În paralel, se lucrează deja la noi inițiative. După alegerile locale din 27 septembrie, Horia Constantinescu și-a reluat activitatea de la nivelul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, unde deține funcția de comisar șef adjunct.

Întrebat dacă există posibilitatea ca în viitor să se înscrie în Partidul Social Democrat, Horia Constantinescu a răspuns: „Nu! Nu există rațiuni de a ma înscrie la acest moment în niciun partid! Așa cum am scris, alegerile m-au determinat să aleg o formațiune politică, pentru susținerea listei de consilieri.”.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai inapoi la ciordeala, impreuna cu Scanteie a ta, ciorditi tot ce se poate, luati spaga de la 5asec marea spalatorie chimica a lui kkt care distruge hainele si nu despagubeste clientii pagubiti, dar da spaga la greu la tovarasii lor de paza Horica Constantinica si madam Scanteie care ia plicurile. Halal protectie au consumatorii cu asemenea jeguri de oameni vanduti si murdari.
3
0
Dupa ce a obtinut scorul penibil la alegeri ce putea sa faca? sa se intoarca acolo unde are o leafa stabila, adica la stat
5
1
sa ne suga de carici acest mic agarici
7
2
Organele ,chiar nu vedeti nimic ce face gunoiul astaPuneti mana pe el si duceti-l unde a fost si unchisul POPONEL acolo ii este locu nu liber prin Constanta
7
2
Ai pierdut spagile de la primarie si te intorci la spagile tale de zi cu zi. Iar o sa-i arzi pe saraci si o sa inchizi ochii la bogati. Exemplu : ai primit numeroase plangeri de nereguli la restaurantul INTEGRA si te-ai facut ca ploua. GUNOIULE !!!
8
2
Acasa inseamna Constanta ma garoi infect?acasa inseamna Bucuresti fmm de gibon.acasa inseamna Rahova Sector 5. Acolo e casa ta.mars n mm in mizeria aia de Bucuresti
13
2
Alta viata. A fugit dupa 2 iepuri...
8
2
Comisionarul se intoarce la papica! Si a terminar banii! O sageata a lui Fagadau, dar, care a avut efect de bumerang!
13
3
Marsi, gunoiule! Caracter infect, de pitic de gradina! Mai ai putin si o sa te scuipe lumea pe strada si in mancare, asta daca te mai primeste pe undeva sau patesti ca Babu!!!!!
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367