REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Horia Constantinescu revine la Protecția Consumatorului din Constanța!

Horia Constantinescu revine la Protecția Consumatorului din Constanța!

Replica API 29 iunie 2020 | 16:03 2182

Horia Constantinescu fusese delegat, pentru perioada 15 iunie – 17 iulie, într-un grup de lucru din capitală, în locul său, la cârma CJPC Constanța rămânând Paul Cristian Voicu. Însă, potrivit informațiilor noastre, începând de luni, 29 iunie, Constantinescu revine la Constanța.

Amintim că, în vederea instituirii unei practici unitare la nivelul întregii țări, în ceea ce privește actul de control, s-a constituit în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor un Grup de lucru format din personal de la nivelul tuturor structurilor teritoriale, care va însoți echipe de control la operatori economici din complexele Dragonul Roșu și Doraly, situate în București și județul Ilfov, sub coordonarea comisarului șef al CRPC regiunea București – Ilfov și vor avea ca scop identificarea de produse neconforme provenite din spațiul extracomunitar și aplicarea legislației.

Astfel, de la Constanța fusese delegat comisarul șef adjunct, Horia Constantinescu. Acțiunea se desfășoară în perioada 15 iunie – 17 iulie.

Citește și: Cine rămâne șef la Constanța cât timp Horia Constantinescu va fi delegat la București

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bulanetu asta iar plateste pentru articole cu el in presa?
0
0
Asta e ala care a agresst o pe femeia aceea pe plaja si urma ca descreieratul ? El e....bineninteles..alegeti l constanteni, asta nici paznic nu merita la polaris. Rusine psd ...puneti in functii importante numai gunoaie
1
0
Va vinde smecherie si voi stati la coada OIERILOR!
1
1
sa te fut in gura cu pacaliciul asta al tau
1
1
hahahahahahaha
0
0
Ce pula mea mai vrea si arogantul asta? Cand pula mea o sa investe sa vorbeasca cu oamenii. Are impresia ca e Dumnezeu dar de fapt e ultimul jeg de om. Sa nu uitam cand mai avea putin si o batea pefemeia care a vrut sa se aseze cu prosopul pe plaja . Basinosul asta care viseaza sa ajunga primar. Un jeg ordinar.
5
2
nu il vrea astia ca omul e prea corect
6
9
daca nu se fataie asta pe usa. da potoleste te n plm o zi vi una pleci. gaseste ti locul odata
4
2
Hai D-le primar Constantinescu.
7
14
Ba,dar sint pline cimitirele de oameni de neinlocuit,pe bouarul asta care cind pleaca,cind vine,cind revine,nu puteti sa-l trimiteti la o munca dupa pregatirea lui,adica vindut porumb pe plaja?Si facut poze cu maimuta,"profesorul fotografilor din toata lumea"? Dati-l dreq afara si afara sa ramina!!!
12
4
In plus, Piratul a luat si casuta Prahova asa ca trebuie distrusa concurenta pentru ca bugetarul de lux sa-si scoata banii din prima luna...
11
4
moment money money acum pe litoral e prea mare pierderea sa nu fie prezent
16
2
Preferam sa fie un om nou care sa se implice legal nu sforaitor cum face H.C.
14
6
Un om adevarat
10
20
nu scapam de interlopul asta?
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212