REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Horia Constantinescu, SCANDAL cu FIUL unui cunoscut INSTRUCTOR AUTO

Horia Constantinescu, SCANDAL cu FIUL unui cunoscut INSTRUCTOR AUTO

Replica API 12 aprilie 2021 | 15:45 10657

Scandal pe rețelele de socializare între Horia Constantinescu, director executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța, și Adrian Iancu Raiciu, fiul lui Nicolae Raiciu, un binecunoscut instructor auto. Totul a pornit de la o postare a lui Horia Constantinescu, înfățișându-l pe Nicolae Raiciu, chiar lângă una dintre mașinile în care învață oamenii într-ale șoferiei, spărgând tacticos semințe, și aruncând cojile pe jos conform spuselor angajatului Primăriei.

În apărarea lui Nicolae Raiciu a sărit fiul acestuia

Postarea lui Horia Constantinescu este una destul de vehementă, lucru care l-a făcut pe fiul instructorului auto să reacționeze și să scuze purtarea tatălui său, și să sublinieze că acesta nu arunca cojile pe jos. Iată postarea lui Horia Constantinescu: ”În timp ce Primăria se ocupă de curățarea unei zone neglijată de peste 25 de ani, cetățeni onorabili ca cel din imagine scuipă semințele pe jos! Apoi urlă din răsputeri că ei sunt plătitori de taxe și municipalitatea trebuie să măture mizeria.... Gunoaiele nu ajung pe jos singure, există altele care le aruncă!”

Postarea a stârnit foarte multe comentarii

Postarea fostului șef OPC a stârnit foarte multe comentarii, cei mai mulți fiind de partea lui Horia Constantinescu, existând însă și voci care reclamă faptul că nu se vede nici o coajă de sămânță în jurul lui Nicolae Raiciu.

click pe imagine!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cojile de semnite sunt biodegradabile, ele ajuta mediul, atentie mare!
0
2
Piticul porno loveste din nou
8
0
Pentru supravegheat spagratorii de seminte, primeste salariu de director in Primarie. Buna treaba !
17
1
Fost pesedist ceva nas fin cu familia lui Adrian Nastase, dupa ce a pierdut alegerile cu un partid necunoscut de nimeni, a fost reciclat in primarie de catre liberali si primar. Oricum pe unde ajunge numai scandaliri nemultumiri si probleme Horia Constantinescu este Babu 2. Or sa traga astia de pe urma lui multe multe procente electorale
21
1
au dat castig lui Vigil Chitac si liberalilor. Vedem ca tot "academicianul" horia constantinescu, este la butoane. Atunci, hai sa il aducem si pe mazare inapoi, ca sa fie mafia pe fata!
18
0
2 MELETENI SE CEARTA...
21
1
Este adevarat ca nu se vad cojile poate pentru ca omul este in miscare si nu este o masina de spart seminte pe repede inainte. Nu mai conteaza...dar sa mergi pe strada cu punga de seminte in mana si in acelasi timp sa spargi si sa colectezi semintele...m se pare cocalareala maxima. La banii tai, nu faci asa ceva ca te faci de rahat.
30
1
Horia C. i-ai cerut acordul domnului Raiciu sa ii postezi poza pe FB-ul tau? Caci daca nu....ai cam incalcat legea
21
13
i iei castravetu horia
5
10
Ba horia sa le faci o m..e si lui si lu fisu.
21
12
Bravo Horia, se vede ca tot un retardat ai ramas piticule.
37
7
si eu care credeam ca in poza cu semintele era Printul Charles...
18
3
Nea nicu e mai inalt ca horia !!!
11
2
Va certati pe dupa gard! Pwla mea, prideti piticu de gradina mafiot si il calcati in picioare! Sa ii fie frica sa iasa pe strada! Asta merita! E si interlop piticu! Il spargeti cu bataia pana se kaka pe el si gata! Ii trece si cu mafioteala si cu smardoiala, cu tot!!!!
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920