REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Horia Constantinescu, şeful OPC, revine în forţă! A ‘descins’ într-o cofetărie care folosea ingrediente PERICULOASE pentru copii! VIDEO

Horia Constantinescu, şeful OPC, revine în forţă! A ‘descins’ într-o cofetărie care folosea ingrediente PERICULOASE pentru copii! VIDEO

Replica API 20 februarie 2018 | 00:00 469

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a efectuat un control la o cofetărie din cartierul Tomis Nord, din municipiul Constanța. Comisarii, în frunte cu Horia Constantinescu, au ajuns în dimineața zilei de luni, 19 februarie, unde au găsit dezastru. De la mizerie crasă până la ustensile folosite vechi, din plastic, lucru pe care comisarul Constantinescu a precizat că nu sunt conforme pentru un laborator de cofetărie.

Astfel, potrivit CJPC, pe etichetele produselor de cofetărie apăreau ingrediente care nu există: de exemplu scria frișcă în loc de grăsime vegetală, ciocolată în loc de alte produse care să înlocuiască produsele naturale, rar folosite în cofetăriile din prezent. De asemenea, curățenie nu pare să se fi făcut acolo de curând, după cum a sesizat șeful OPC.

S-a dispus oprirea temporară de prestări servicii a unității alimentare. Urmează să fie stabilită amenda după ce se întocmesc toate documentele.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 ani la rand ANAF UL ia inchis la HORIA afacerea la Costinesti..pentru evaziune...
1
0
In Romania ,pentru orice ,sunt de vina Machedonii,evreii,ungurii si tiganii. Natie de hoti si de puturosi ,pacat de oamenii destepti care nu va mai suporta si pleaca definitiv din Romania. Nu va mai bucurati de raul altuia. Va doresc la toti sanatate.
2
1
Executie pe fatza!
1
0
Horia de bucuresti vrea primar la Constanta, la fel ca mazare
5
3
"antreprenori"sa deducem ca daca nu furi nu rezisti?!nu te obliga nimeni sa "te sacrifici sa fii patron".Felicitari Horia,asteptam sa intervii energic si n-ar strica sa mariti si valoarea amenzilor,minim 50 mii de euro iar daca recidiveaza condamnare cu executare.
2
5
hai care face pariu ca individul asta CONSTANTINESCU HORIA va candida la primarie? MAAAAAAARE atentie, ca este tot PSD!!! riscam sa luam iar teapa!!!
5
1
de ce nu isi ia Horia concediu medical si se duce racit la verificari?
2
1
berlin e a lui pavel un garoi mafiot si hot care are deja toata eforia sub control si intinde caracatita spre constanta a dat teapa cu apartamente blocuri si tot e plin de bani fite jeepuri masini scumpe duce viata de mafiot pe adta nu il mai cauta moartea de cancer
3
1
De asta.nu functioneaza autoservirea berlin din centrul comercial tom,sau vara in eforie,ca au gasit prapad,s a dat banul,s a dat drumul
6
1
Observ ca se supara lumea cand o intitutie din Constanta isi face treaba!
10
5
NU INGHITITI CA PELICANII TOT CE SPUNE HORICA. TOATE INGREDIENTELE SUNTE BUNE SI DACA SCRIE FRISCA SI NU GRASIME VEGETALA ,CARE ESTE PROBLEMA.EL A FOST PUS PE FUNCTIE DE PARTID ,NU PE CRITERII DE COMPETINTE. ASA ESTE CAND NU TE PRICEPI DE LEGI DE TOATE NIMICURILE. UNITATEA SE PREZINTA BINE ,PRODUSELE SUNT BUNE, HAI SA MAI DAM O SANCTIUNE SA NE JUSTIFICAM FUNCIA SI SALARIUL. SUNTEM DE RASUL LUMII .DE ASTA CEI DIN VEST NE SPUN CA SUNTEM TIGANI .ACESTA NU-I CONTROL ESTE EXECUTIE. SA FIM SANATOSI SI SA NE APERE DUMNEZEU.
9
6
Bravo dle. Constantinescu! Tineti-o tot asa , doar amenda este prea putin, la puscarie cu toti nenorocitii astia care atenteaza la sanatatea populatiei. Niste ordinari, nenorociti, hoti etc. In ceea ce priveste primaria DA sa candidati ca noi astia multi va vom sustine. Vrem un primar care sa puna in practica ceea ce promite, dar mai cu seama sa faca ordine si sa aplice disciplina si curatenia cel putin in domeniul alimentatiei publice. Doamne ajuta si la mai mare dle. Horia Constantinescu.
9
10
paai toti se vor primari...
9
2
Usor usor, Horia isi face poteca spre primarie ! Fituica voastra de kkt aservita psdului care nu permite sa comentam la stirile de kkt despre kkti. De ce? Vai de poola vaostra. Nu numai la duminse intampla asa ceva. Doar ca dumi a uitat sa mai cotizeze. Pai ?!?
6
3
Cel mai sfint sa gatesti acasa totul ! Toti comerciantii se gindesc numai la buzunarul lor ! De unde credeti ca vin atiea boli ?
12
3
Are dr3ptate virgil toata lumea foloseste produse din comert crema nu era facuta de ei dc se comercializeaza daca nu e ok, consum prajiturile lor , cozonacii sint foarte buni asa ca dl Hor8a trebuia sa ia masuri drastice cind a gasit ciocolata cu viermi intr-un magazin si altele
4
2
Ma minunez cand vad ca tot noi suntem cei suparati cand cineva vrea sa ne faca un bine. Eu sunt de acord cu aceste controale doar ca mi-as fi dorit ca legea preventiei sa fi fost adoptata astfel incat orice comercian sa fie in prima faza somat sa indrepte neregulariatea intr-un termen x si daca apoi neconformitatea persista, comerciantul sa fie amendat. Momentan la noi in tara toate organele de control sunt puse pe facut o spaga. O amenda minima si o diferenta pe persoana fizica. Daca s-ar fi votat aceasta lege le-ar fi fost taiata macaroana. Dar cum sa le facem rau acestor angajati?
10
2
Chiar eram curios cand va mai da Replica o stire despre parlamentarul Brailoiu. Au dat. Si ca intotdeauna nu permit comentariile la aceasta stire. Mai intelegeam daca frate-su, ex-ul primar din Eforie mai traia, ca ala era pilos rau de tot, dar si acum ii pupa in cur pe cei care sunt in spatele lui Brailoiu ? Sa-i pupati in continuare, dar sa va duceti la cofetarie sa mai luati niste frisca si puneti si apoi sa pupati iar.
10
2
cand nu gasim expirat ne luam de orice ar putea inhide locatia, nu? cine nu foloseste hulala? hai, ok, ustensilele erau varza, la banii lor au gresit urat aici dar in rest? stricat nimic? articol sa denatureze aceasta locatie... asa s ziaristii, cu bata... ei fiind niste sfinti
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212