REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia CONSTANTINESCU și-a dat DEMISIA din PPU-SL

Horia CONSTANTINESCU și-a dat DEMISIA din PPU-SL

Replica API 19 octombrie 2020 | 15:36 3305

Horia Constantinescu a demisionat din Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și anunță că această colaborare a fost un pact încheiat punctual în vederea susținerii unei liste de consilieri locali, în Consiliul Local Municipal Constanța, obiectiv nerealizat, motiv pentru care fostul candidat la Primăria Constanța a încetat activitatea politică din PPU-SL.

"Chiar dacă această colaborare politică se oprește aici, sper, din tot sufletul, ca proiectul meu legislativ, privind măsurile de încurajare a producătorilor români, să primească în continuare susținerea partidului. Nu doresc să mă implic în alegerile parlamentare, în sensul unei candidaturi, din simplul motiv că am multe de rezolvat acasă, la Constanța. Vreau să rămân aici. Nu sunt un oportunist ci un om gospodar.", a precizat Horia Constantinescu.

Acesta a mai anunțat că va continua împreună cu Asociația eTrezirea toate proiectele începute, reabilitarea Parcului Palatului Copiilor fiind unul dintre obiectivele principale. În paralel, se lucrează deja la noi inițiative. După alegerile locale din 27 septembrie, Horia Constantinescu și-a reluat activitatea de la nivelul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, unde deține funcția de comisar șef adjunct.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asteptam si demisia de la OPC daca are onoare. Si sa o schimbe si pe Maria aia pe care o tine dupa el. Iubita..
5
2
Cum sa plece parlamentar? Cui ii mai da Piratul dreptul? Pe cine mai trimite asociatul din primarie, Emil miliardarul, sa omoare concurenta?
6
0
cred ca vrea la pesede . Acolo e locul hotilor !!!
9
1
Sa zica mersi ca a scapat cu viata din Piata Grivitei cand venise sa ia miei la puricat.
9
2
Numai ca lumea nu mai poate fi prostita . Prostesti cativa . Dar nu atat de multi cat ai crezut tu INTERLOPULE . Normal ca la ANPC este un loc foarte cald care iti aduc venituri cacalau . Daca mai calci pe unu pe altu pe cap , primesti si de acolo suficient incat sa-ti creasca veniturile . Numai ca vezi tu , ai sa ti-o iei intr-o zi . Nimeni nu scapa de abuzuri . Ai umilit prea multi si ai distrus multe familii . Doar pentru ca tu te visai primar .
10
2
Cica nu doreste sa candideze la parlamentare pentru ca este un gospodar care vrea sa munceasca pentru Constanta nu un oportunist. Mai ridicolule masoarati vorbele pentru ca la alegerile locale nu ai obtinut macar 5 procente si acuma tzii un discurs de invingator.
13
2
nu candideaza la Parlament din simplu motiv ca n-are nici o sansa. idealuri nobile si spagi. 4 si cat la suta a luat?
12
2
Hahahahahaha. A pierdut ani si bani pentru un scop de care nici macar nu s-a apropiat. Poate il vedem primar la Ceamurlia sau la Constanta in 2896. E timpul sa se trezeasca la realitate. Nimeni nu il vrea.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108