REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Horia Constantinescu și-a dat DEMISIA din PSD!

Horia Constantinescu și-a dat DEMISIA din PSD!

Replica API 23 februarie 2020 | 16:36 401

Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a demisionat din PSD, după ce anunțase că vrea să candideze la Primăria Constanța.

„Subsemnatul Horia Constantinescu, membru al organizației Costinești, prin prezenta vă rog să luați act de demisia mea din această calitate, înțelegând să părăsesc rândurile Partidului Social Democrat”, scrie în demisia lui Constantinescu..

Horia Constantinescu a considerat că o „virgulă” ca el nu are ce căuta în partid și le-a urat succes celor din PSD. "Consider ca promovarea adevăratelor valori a rămas o prioritate pentru PSD Constanța, iar o “virgulă” (exprimarea staff-ului municipal) ca mine, nu are ce le căuta alături! Le voi ura succes si sper ca predarea, primirea biroului de primar să se facă în același spirit, de voie bună!".

Reamintim că acesta s-a suspendat din funcția de comisar șef adjunct al CJPC Constanța, urmând să mai stea doar câteva zile în funcție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este singurul care cred ca mai poate sa faca ceva in aceat oras infect! Un oras cae nu isi merita locul pe care al ocupa acum datorita delasarii unora ca Fagadau!
2
2
Asa eram si eu increzator ca fac kktul mare si pina la urma tot unde au vrut ei am ajuns....Bafta multa si tie mai H.C., sa imi calci pe urme...
2
0
Tarziu tot produs psd ramai
2
2
asta e un gunoi deghizatttt. ca sa nu zic un kkt...
1
2
E singurul care a demonstrat ca se poate lupta cu mafia machidoneasca care a distrus Constanta. Prostie fara margini, alegeti din nou fatalau, mazare sau din gasca lor ca stelian ala de la usr.... retardatii din Constanta puteau alege un amiral acum 4 ani dar au ales fatalau, mortii vostri... va meritati soarta.
4
3
H.C. este un semianalfabet cu scoala putina, minte mai deloc si mult tupeu tipic oraselelor de provincie. Poate cineva sa spuna ce aport pozitiv a avut vreodata, ce propuneri legislative, ce mari cazuri de incalcare a drepturilor consumatorului a rezolvat, ceva? Ceva? Doar frecangeala si mistocareala, la fel ca multi alti impostori ca el, numiti sa actioneze la comanda acolo unde trebuie. Plm.
5
1
Nimic din ce se intampla.este doar un circ.el si-a negociat postul la opc.si-a dat demisia din pad si este iepurele lu fagadau alaturi de dobre chesoi si cel de la alde.cu cati mai multi candidati cu atat mai multe sanse de castig pt fagadau.nu uitati,se voteaza intr un singur tur.si iepurii sunt au ca scop fragmentarea electoratului.fiecare daca ia cate 5 la suta e suficient.dupa ce se termina spectacolul asta jenant si penibil el se i toarce la opc,ca doar si-a suspendat activitatea.este chiar atat de greu sa pricepeti ca tot spectacolul asta este o comedie amara pus in scena de psd???
2
1
bAIATUL ASTA ESTE NASUL DE CUNUNIE AL UNUIA DIN COPII LUI aDRIAN NASTASE , ASA CA LASA NE !!!!
7
2
nu vedeti ce ...fata are de golan !cand alegeti uitativa si la fizionomie, mimica , trasaturi etc.
6
1
Cu un presedinte ca stroe ar trebui sa plece toti.La Cernavoda va fi dezastru. Toti fug can aud cine este la organizatia locala. Asa se duc la ananghie.
5
3
Omul a vrut sa faca ceva dar n-a avut cu cine ----Poate candideaza la ceva ptr ca e valoros
3
7
Filmuletul cu tine cantand manele......spune totul despre tine
8
3
Mare perdere...
9
1
E in cadere libera. Crede ca va avea zvac dar se baga singur pe linie moarta. Asa se vede acum.
12
3
My Lovin' You're Never Gonna Get It! Cu dedicatie din partea Constantei de la parter sau orice etaj si varsta si a orasului de la Malul Marii Negre pentru celebrul Hobbit zis si Smeagol!
11
3
Sorin Oprescu , va mai aduceti aminte ? Ce a urmat, este deja istorie...
12
3
Cine dracu va crede . Pulea spataru va crede . O sa o sugeti pana are sa va iasa pe nas . Lumea sa desteptat . O sa vedeti la alegeri ce MUIE PSD O SA LUATI .
13
4
O miscare foarte agila
7
8
si Vanghelie isi daduse demisia inainte de a candida, a facut pe victima, a fost reales si imediat cum a fost reales s-a inscris iar in PSD. Ne-am saturat de strategiile astea expirate
20
3
Ha ha ha .... asta bun rau de tot
7
2
Acest derbedem a fost pus de PSD ca mai rupa din voturi,este la intelegere.El isi pastreaza postul de la OPC si candideaza la primarie independent.Daca avea demnitate si colona vertebrala isi dadea demisia si de la OPC dar nu pleaca Horica de la cascaval!
18
2
Alt traseist
15
3
Poate la Cornu ai fii avut o sansa...la Cta esti un zero
14
2
Un foame de bani cum nu credeam ca mai exista in anul 2020. Un pas important pentru PSD ar fi daca scapa de jigodii de teapa astuia. De unde are bani de campanie ?
17
3
Un interlop..
21
5
De onoare si omenie ar fi fost sa-ti dea demisia si de la OPC,deoarece el a fost pus acolo pe criterii strict politice.Dar de unde atata onare si demnitate la un asa om mic...
27
5
Asta minte cum deschide gura , un mafiot al ciumei rosii , nu puneti botul !
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212