REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Horia Constantinescu vrea înapoi la PROTECȚIA CONSUMATORILOR!

Horia Constantinescu vrea înapoi la PROTECȚIA CONSUMATORILOR!

Replica API 24 martie 2020 | 10:16 6455

Fostul comisar șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, care s-a autosuspendat din funcție pentru a putea candida la funcția de primar al Constanței, a solicitat marți revocarea suspendării din funcție.

Conform cererii înaintate președintelui ANPC, această cerere survine în urma situației dificile prin care trece țara noastră.

”Având în vedere situația actuală din România, necesitatea ca multe activități să fie supravegheate, consiliate și eventual sancționate pentru limitarea consecințelor îmbolnăvirii cu COVID19 și având în vedere și necesarul de personal la nivelul CJPC, colegelor (mame) fiindu-le permis lucrul de acasă, am transmis în cursul zilei de ieri, conducerii ANPC, solicitarea de încetare a suspendării. Situația actuală are mai mult ca oricând nevoie de comisari pe teren. Piețele, magazinele, livrările la domicilu etc nu pot fi controlate de la birou! Mă voi ocupa, în cazul admiterii cererii, de echipamente pentru colegii cu care vom desfășura acțiuni de control. Activitatea de la sediul de campanie va continua pentru a prelua din mediul online toate sesizările, a le centraliza și a mi le transmite cu celeritate! Îmi doresc să putem verifica modul în care operatorii economici înteleg să respecte consumatorii! Doamne ajută și sănătate tuturor!” este mesajul pe care Horia Constantinescu l-a transmis pentru constănțeni.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un j***s care a interzis automatele de cafea. stradale. Atentie - nu pe toate. Alea de casa functioneaza.
0
0
Dar ce empatic esti tu dintr-o data...ce-ti veni?Ai primit vreun telefon?Are cineva din apropiatii tai business-ul pe butuci?Doar daca ti se admite cererea te ocupi de dotarea cu echipamente?Mai spala-ti din pacate si du acele echipamente medicilor care au nevoie de ele. Esti duplicitar stimate domn, iar falsitatea ta se intrevede printre randurile scrise de o publicatie la fel de duplicitara!
1
0
sugi pula!
1
0
ce fata de milog ai mai horia
1
0
Maestre...eu zic sa te mai gandesti si sa te razgandesti inca odata...nu-ti va fi greu!!! Ai facut o greseala colosala inainte sa pleci si nu vei mai fi iertat de data asta. Ce e mai nasol este ca te vor lovi chiar cei pe care i-ai protejat. Citeste printre randuri!
2
1
Bai fratilor fricosi, eu ma intorc sef la OPC, deoarece am postul castigat prin concurs. Eu am cerut suspendarea pe o perioada limitata , dar am dreptul sa revin in orice clipa si moment, ceea ce sa va intampla in perioada imediat urmatoare, asa este procedura legala, prostilor care nu stiti. Asa ca de ce va este frica de aia nu scapati..Horia Constantinescu revine in functia de SEF OPC CONSTANTA, asa sa muriti voi de ciuda si de coronavirus ca revin .
2
3
Te manaca undeva cred! Te bags PSD-ul in puscarie pt ca si indraznit sa musti mana care te a hranit!
3
0
asta e bun la palazu ,magazioner
3
2
Mooe ma ciorogarlo mars in plm sarakyo ai plecat ai pierdut japito! Ce crezi ca merge asa cu tradarile ce primarie vrei borfasule ... mars ma la vandut seminte in fata garii
7
2
si ce sediu de campanie avea si ce vise de preamarire pe curul lui, si acum da cu nasul de kkat
9
2
Siktir bai piticanie, alba-neagra o ai in sange, nu-i asa ?
9
3
pai se stia de mult ca se vrea primar, si ca foloseste OPC-ul ca sa-si faca reclama si sa-l vada lumea drept mare cinstit. Un bucurekakastean ca si bobul de mazare
17
2
Mai bine il puneti in locul lui pe malai mare de la canale navigabile, Daniel georgescu. Si asa vor astia sa scape de el.
7
2
Piticul razboinic crede ca e la un joc de alba neagra, uite demisia, ia demisia?
15
2
Bateai lumea pe plaja si acum vrei voturi. Nici la polaris nu te as lasa..pe masina de gunoi,nu vreo functie
14
2
ce si-a furat-o gunoiulll. se vedea primar el...
12
2
vrei inapoi la mami,nu cred ca se poate intr-o tara normala,dar la noi ce nu-i posibil
13
2
Ma ta vrea machidon la opc. Noi nu vrem mache pe nicaieri. Poate doar in spitale cu corona
11
1
Sefu,sa ne sugi pula la toti angajati din opc.Cel mai josnic om care a lucrat la opc cta.Multa muie!!
19
5
Cand bagi doar capul, tot ftut se cheama!
11
4
Vino fratele meu ca vine sezonul estival
5
8
HAHAHAHA! S-a speriat fraierul! Ce bine ar fi sa ramana pe langa...
16
4
Stai acasa.
15
4
Vrea la spaga inapoi il promoveaza ca urmeaza sa il puna undeva noi poporul suntem prosti numai ciocoii au drepturi pensii speciale hai ca vine acuma razboiul si anarhia si va saturam imediat Rasciala lui Virus, Coroana si Covid de la 2020
21
4
Vrem un macedonean la sefia OPC.
10
17
Nu inteleg de ce este promovat in presa locala baiatul asta. Pur si simplu nu are nici un fel de relevanta ce doreste sau nu doreste, unde vrea sa lucreze, etc. Cred ca nu intereseaza pe absolut nimeni asa ca propunerea ar fi sa nu mai ocupati spatial editorial cu articole lipsite de interes si continut. Sau putem la fel de bine sa discutam de orice pensionar de exemplu cum a disputant o partida de tab le in parc. Desi cred ca ar fi mai interesant de cat ce mai face sau spune nea spanac asta.
19
3
Futu-ti gura mati de golan nenorocit! Astia cu totii nu isi dau seama ca li s-a taiat craca, ca n-o sa-i mai voteze nimeni si sa zica merci daca nu vor fi linsati
27
3
Si-a dat seama ca il depasea o situatie ca cea prin care trecem acum!
20
2
Mare tupeu la omul asta.
23
3
a vazut ca nu merge acum da inapoi.Sa vedeti si voi ca aceste DREGATORII sunt precum mosiile lor, vin si pleaca cand vrea, nu conteaza ca locul ala este al altcuiva acum, daca e mosia lui si-o ia inapoi si gata
20
2
Lasati jigodia ca la alegerile locale ar fi luat un procentaj de 0.2
22
2
Bah golanule, nu ti-e rusine?
24
3
a terminat hoitul asta frisca de pe savarina si mai vrea? hotaraste-te ce dracului vrei. Replica, ne mai ametiti mult cu animalul asta ?
29
2
Intoarcete si da cu biciul in cei care profita de aceasta situatie de criza!
13
23
nemernic ordinar
29
5
Mars caine ...ordinarule care esti,spagaruleee
33
5
Omul chiar si-a facut treaba si a deranjat escrocii care ofereau mincare sticata populatiei ----in RO e greu ptr oamenii corecti
9
27
Omul este chiar iubit de inspectorii de la OPC. Pe langa salarii marite, sporuri si toate cele i-a invatat si cum sa faca bani fara a se expune : iti iei cateva societati mai bazate sub protectie si faci " curatenie" de concurenta nu doar in jurul lor ci si prin tot orasul. Riscul de a fi prins este minim pentru ca si firmelor respective le convine ca au incasari mai mari. Bine, nu a inventat apa calda, metoda este folosita de partide demult. Si el cam tot asa si-a facut averea. Totusi ce fac ei este mai putin importanta, coruptii sunt corupti. Important este faptul ca DNA-ul doarme.
37
4
Alegerile locale s-au amanat cu un an. Asa ca mai bine la frecat menta pe bani multi. Este?
36
4
ce aveti mai cu el?
6
24
Catani sau cum se autointitula in mintea lui prajita de cafeaua columbiana chiar visa la fotoliul de primar
30
2
Un pesedist nenorocit,un pesedist cu masca umana,omul lui Nastase 7 case ,un nenorocit isi face loc si drum catre Primaria Constanta exact dupa metodele folosite de Mazare in urma cu 20 de ani. Nici figura nu-l ajuta.Hai sictir !
49
6
Sea dat seama curva ca nu va fi votat si sa gandit ca tot mai bine este la protectie pentru ca are liber la furat prin presiunea pe care o pune pe oamenii de afaceri . MARS JEGULE .
42
7
De fapt tu vroiai altceva, iepure fricos.
42
6
Era bun salariul de bugetar pe criza asta...
45
5
Un golan nenorocit!
42
6
Un interlop!
44
5
Coteiule, o ai groasa? Nu mai ai ce suge?
37
3
Ai vazut ca nu te baga nimeni in seama si inapoi la ciolan.
49
6
Mars jeg de om penibil si ciubucar! Nu-ti mai ajunge .ai furat de peste tot ce se putea fura iar acum ti se clatina picioarele pe panat drept.Meriri sa fii pus la zid nenorocitule !
42
6
Un singur cuvant : MARS !
47
7
Oooo salvatorul patriei!Horica ai simtit tu ca pe criza asta este loc de ciugulit,de facut bani.Ce om fara caracter si fara cuvant esti...
57
8
Cel mai mare boschetar Horia
51
10
Mars catelule , uratanie de om ...
54
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212