REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Horia Ţuţuianu

Horia Ţuţuianu

Replica API 21 septembrie 2017 | 00:00 424

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, supărat că nu îi ies socotelile

Fraţilor, nu e a bună,

Mă agit cam de o lună...

Nu merge treaba-n judeţ,

Nu găsesc un om isteţ!

Socotesc, fac şi dezleg,

Nu mai ştiu cum să o dreg:

Nu sunt bani nici de spitale,

Conturile noastre-s goale!

Ministerul nu ne-ajută,

Constanţa cică-i avută!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand cineva incearca sa faca ceva bine mereu se gasesc unii sa comenteze ... timpul o sa le dovedeasca pe toate. Pana acum toata increderea pt noua conducere CJC
0
7
Papagalul lui Felix Stroe, ginerica paharnicului lui nea Ion Dumitrache, infractorul Ilie Hondoreanu de la Hondor Stil si al apevistului Ion Ciobanu, seful mafiei pietelor din Raedpp Constanta, el fiind cel care aduce savarinele de la laboratorul Trandafirul la partid pentru campania lui Fagadau. Acest semi-retardat, ce este bagat in viteza de baronul Robinet Felix Stroe informatorul, a reusit sa nu faca nimic in judet si sa lase totul pe mana pedelistilor machidoni Palaz Iorga si Learning.
8
0
Nu mai aveti ce sa scrieti si aberati! Bafta Horia!!
1
10
Cum vrei sa reusesti daca o tii pe proasta langa tine? Mai mult incurca decat descurca. Acum vrea sa ne concedieze ca nu facem ce ne spune
3
1
Vai Horia dar unii oameni te urasc din tot sufletul lor. Iti dai seama cum se simt cand te vad, cata frustrare au in sange. Si sa nu ne gandim ca sunt persoane apropiate tie, care ma gandesc ca te vad zi de zi si inghit in sec. Permite-mi sa le urez din partea ta urmatoarele cuvinte: Va multumesc si sa va dea Dumneazeu multa sanatate si viata lunga, sa traiti si sa vedeti toate proiectele pe care le voi realiza pentru cetatenii judetului Constanta. Multa bafta
1
8
Bine ca se agita macar. Altii stau in pat si scriuz comentarii. Fb H Tutuianu. Tine-o tot asa. Nu asculta invidiosii
0
9
Cu rabdare si putin noroc le va rezolva,asta in caz ca ar fi adevarat ca ar exista probleme. Succes!
0
10
Decat toate lichelele care doar stau pe margine si toata viata lor nu fac nimic ! Cand nu faci nimic si nu esti in stare de nimic toate iti put ! E plina tara asta de deastia ca voi , la munca !!!
0
9
asa un dobitoc cocosat mai rar. pupincurist libidinos, hot de bani publici din familie si tradator din caracter. acest neica-nimenea introdus de gasca hondoreanu-dumitrache-stroefelix pe langa Constantinescu nicusor si in consiliul judetean, a beneficiat de banii judetului prin fabricarea de solarii sub responsabilitatea sotiei Adina, a renovat vilele de la neptun-olimp cu firma varului, l-a pus pe caracostea director la neptun in timp ce acesta ii administra amfiteatru, delicia si trandafirul devalizate de la euxin sa dupa ce fusesera renovate pee banii euxin sa unde bai horica era director.
14
2
Atunci cand nu ai ce sa inventezi despre un om,incepi si-l ataci la modul catrenului de mai sus.Omul asta chiar face treaba ,asta e realitatea si nu o spun eu, ci multiplele actiuni pe care le desfasoara in tot judetul.Chiar nu l-ati nimerit cu versurile astea.
1
12
Trebuie sa fim mandri ca avem un presedinte de CJ tanar, capabil si cu putere de munca!
2
13
Sunt convinsa ca va gasi varianta optima de a rezolva toate problemele!
0
12
Un om de milioane! Invidie la exista oricand!
0
14
Nu luati in seama toate rautatile domnule Presedinte. Oamenii isi vor da seama ca aveti intentii bune si ca faceti treaba pentru judet.
1
12
ca sa gasesti un om istet trebuie sa ai tu horia creer .n-ai.ce poti sa faci?dute la felix
14
0
un dobitoc psdist
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218