REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Horia Țuțuianu aruncă cu banii că are de unde

Horia Țuțuianu aruncă cu banii că are de unde

Replica API 12 mai 2020 | 00:32 2070

Consiliul Județean a publicat un anunț pentru o nouă achiziție publică intitulată ,,Servicii de intreținere și reparații calculatoare și echipamente periferice”. Mai exact, aceasta face referire la repararea și intreținerea echipamentului informatic din dotarea CJ și a Centrului Militar Zonal Constanța.

Horia Țuțuianu

Achiziția este una directă iar valoarea estimată este de minim 20.000 lei fără TVA și maxim 30.000 lei fără TVA, fiind calculată astfel: valoarea minimă estimată reprezintă valoarea estimată a contractului pentru o perioadă de 8 luni, respectiv de la data de 01.05.2020 până la data de 31.12.2020 (valoare în funcție de care se va elabora şi evalua oferta). Sursa de finanțare a contractului este bugetul local iar atribuirea se face pe baza prețului cel mai scăzut.

Condiții de participare

Pot participa toți operatorii economici interesați indiferent dacă aceştia dețin sau nu cont în SICAP. Operatorii economici pot posta oferta de preț în catalogul de produse/servicii/lucrări din SICAP. Cei interesați pot solicita clarificări cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de data limită de depunere a ofertelor, prin formularea unei solicitări scrise pe adresa de e-mail licitatii@cjc.ro, iar răspunsul la solicitare va fi postat în cuprinsul anunțului publicat pe site-ul autorității contractante.

Ofertantului câştigător i se va solicita prezentarea certificatului constator emis de ONRC, din care să rezulte că ofertantul are înscris obiectul de activitate corespunzător obiectului contractului. Datele prevăzute în certificat trebuie să fie reale/actuale la momentul prezentării acestuia.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 15 mai, ora 12:00.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
plavanul asta, are intelectul invers proportional cu inaltimea.
0
0
Mor de ras, ce fata de milog are. Mars ma acasa milogule
1
1
La Replica in redactie calculatoarele se repara singure?
1
1
Se apropie sfarsitul mai Tutuiene !
2
1
Dl tutuianu a pus la concudere in cultura numai si numai babe pensionate
4
2
Oare cum putem avea acces la informatii daca nu detinem aparatura necesara functionala? Nu vad nimic neobisnuit sau gresit in a face o astfel de procedura, de altfel transparenta, la o institutie publica cum este Consiliul Judetean. Sau poate va gandeati ca durata medie de viata pentru calculatoare este de 100 de ani...
8
1
Cei de la Replica cred ca un calculator se repara singur?
8
2
Pai si cum gatu mamii voastre vreti sa se repare calculatoarele? Sau va e fomica si o ardeti cu articole urate la santaj? Mie sa-mi ziceti
8
0
Haideti sa nu mai aruncam cu jigniri. Pentru functionarea aparatului administrativ este nevoie de achizitii!
9
1
Calculatoarele respective probabil ca o sa se defecteze la un moment dat, nu trebuie si ele reparate?
7
1
asta e un hot si un mincinos
6
1
face numai achizitii care se controleaza greu manca-mi-ar cacatul de hot !!!
4
3
Spitalul judetean, asta trebuie sa fie prioritatea nr 1, dotarea lui cu cele mai bune echipamente.Un angiograf performant, sectia de oncologie, un robot DaVinci, roboti pt eliminarea virusilor cu raza ultraviolete, o urgenta superdotata, ambulante, ap de respirat, cord artificial, paturi speciale, echipamente, echipamente, echipamente.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272